Νέο adventure: Beyond Eyes

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Beyond Eyes

Η Rae είναι ένα ευαίσθητο, ιδιαίτερο κορίτσι. Βλέπετε, όταν ήταν μικρούλα ακόμη, έχασε την όρασή της σε ένα ατύχημα με βεγγαλικά. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πλέον, δε φεύγει ποτέ από το σπίτι της, καθώς τρομοκρατείται από πολύ δυνατούς θορύβους και φοβάται τα μέρη με πολυκοσμία. Πλέον, κάθεται στο μικρό της κήπο όπου όλα είναι ευωδιαστά και γαλήνια. Κάποιοι τη λυπούνται, αλλά η Rae απολαμβάνει την ησυχία του κόσμου και την παρέα της Nami, μιας ξένης γάτας που την επισκέπτεται συχνά. Μια μέρα, όμως, η Nami γίνεται άφαντη και η Rae θα αποφασίσει να βγει για πρώτη φορά στον έξω κόσμο, ώστε να την αναζητήσει.

Το Beyond Εyes είναι ένα ευαίσθητο, καινοτόμο, ιδιαίτερο παιχνίδι: η Rae θα πρέπει να εξερευνήσει με τόλμη αυτόν τον άγνωστο κόσμο έξω από το δικό της, αναγνωρίζοντας τα πράγματα γύρω της μέσω της αφής, της οσμής και της ακοής. Η συμπεριφορά σας θα καθοδηγεί διαφορετικά το μικρό κορίτσι: αν την ωθείτε σε επικίνδυνες καταστάσεις, η Rae θα καταντήσει ένα πανικόβλητο, φοβισμένο κορίτσι, σε σημείο που θα αρνείται να ακολουθήσει άλλες εντολές και θα πρέπει να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη της. Αν, αντίθετα, ακούτε τις επιθυμίες της και την προστατεύετε, θα σας ανοιχτεί και θα σας εμπιστεύεται περισσότερο σε επικίνδυνες καταστάσεις. 

Σίγουρα ένας ενδιαφέρον πειραματισμός σε adventure. Ελπίζουμε το IndieGoGo campaign να καρποφορήσει, ενώ περιμένουμε τον ερχομό της Rae με ανυπομονησία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια