Νέο adventure: Taxi Journey

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Taxi Journey

Η Lexis Numerique, μια από τις μεγαλύτερες indie εταρείες ανάπτυξης παιχνιδιών που έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων τα "Missing; Since January”", "Evidence", "The Experiment" και "Red Johnson's Chronicles", ετοιμάζει ένα πρωτότυπο puzzle/adventure το οποίο εξελίσσεται σε έναν κόσμο που συνδυάζει μαγεία, χιούμορ και μυστήριο. Έμπνευσή του αποτελούν παιχνίδια όπως το Machinarium το Limbo, ενώ υπόσχεται ιδιαίτερα γραφικά και ξεχωριστό gameplay.

Υπόθεση

Η δημιουργική ομάδα έχει δώσει μεγάλο βάρος στο σενάριο του παιχνιδιού. Ναι, θα λύσουμε κάποιους πολύ καλούς γρίφους και θα σπρώξουμε και μερικά κιβώτια δεξιά κι αριστερά, αλλά δεν είναι αυτά που πρωτίστως ενδιαφέρουν την εταιρεία ανάπτυξης. Αυτό που θέλουν είναι να μας γεννήσουν συναισθήματα. Να μας κάνουν να νοιαστούμε για το Gino και τη Zoey. Υπόσχονται, μάλιστα, πως είναι βέβαιο ότι θα χαμογελάσουμε, θα γελάσουμε, θα κλάψουμε. Βέβαιο...

Gameplay

Ίσως η πρώτη αίσθηση που αφήνει το παιχνίδι να είναι πως πρόκειται για παραδοσιακό side-scroller platformer. Δεν είναι, όμως. Καταρχάς, δε χρειάζονται αντανακλαστικά για να προχωρήσεις στο παιχνίδι -αν και σίγουρα θα βοηθήσουν σε δευτερεύουσες αποστολές. Επίσης, θα αλληλεπιδράμε με το περιβάλλον με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Ο Gino μπορεί να αρπάξει τα πάντα από την αντανάκλασή του. Ενώ η Zoey μπορεί να πάρει μαζί της άυλα πράγματα (όπως ηλεκτρισμό ή ήχους) και να τα χρησιμοποιήσει αργότερα κάπου αλλού.

Σας ακούγονται όλα πολύ ενδιαφέροντα; Υποστηρίξτε το παιχνίδι στο Kickstarter.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια