Ο τρόμος καταφτάνει στα δύο παιχνίδια του Dead Secret

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Ο τρόμος καταφτάνει στα δύο παιχνίδια του Dead Secret

Ποιος σκότωσε τον Harris Bullard; Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος ζούσε στα όρια του ασκητισμού και διέθετε ένα μάλλον μυστηριώδες παρελθόν. Τώρα, όμως, κείται νεκρός και εμείς θα πρέπει να ρίξουμε φως σε όλε τις πτυχές της ζωής του προκειμένου να ανακαλύψουμε ποιος τον σκότωσε, και γιατί. Σε μια μάλλον αλλόκοτη περιπέτεια τρόμου και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε αγροτικές περιοχές του Κάνσας του 1965, θα πρέπει να ερευνήσουμε τη σκηνή του εγκλήματος, να ανακαλύψουμε μυστικά έγγραφα και να ενώσουμε τα κομματάκια του παζλ που οδηγούν στο δολοφόνο. Η προσοχή μας πρέπει να παραμείνει σταθερά στραμμένη στις λεπτομέρειες καθώς τίποτε δεν είναι όσο απλό δείχνει να είναι, και κυρίως: δεν είμαστε μόνοι μας! Σε αυτή πρώτου προσώπου την περιπέτεια τρόμου κάποιος θέλει τα μυστικά που πήρε ο Bullard στον τάφο του να παραμείνουν εκεί, θαμμένα για πάντα.

Το DEAD SECRET είναι σχεδιασμένο και για VR, ενώ παίζεται και με τον παραδοσιακό τρόπο ασφαλώς. τα αντικείμενα που πρέπει να βρούμε και οι γρίφοι που πρέπει να επιλύσουμε είναι πολυάριθμα, αλλά μόνο αν συλλέξουμε τα σωστά αποδεικτικά στοιχεία θα γίνουμε πρωτοσέλιδο στις μεγαλύτερες εφημερίδες. Η εναλλακτική είναι να κινηθούμε σε λάθος μονοπάτι (από τα πέντε συνολικά διαθέσιμα) και να καταλήξουμε κάπου αλλού, ίσως και στριμωγμένοι σε μια γωνιά από το μασκοφόρο δολοφόνο που καραδοκεί και αναζητά ευκαιρία για να μας ρίξει το θανάσιμο χτύπημα.

Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας λίγες ταχυκαρδίες έως ότου κυκλοφορήσει και η συνέχεια του, το DEAD SECRET CIRCLE για το οποίο προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο όσα δείχνει το teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια