Πρωταγωνιστές σε ένα πανέμορφο stop-motion sci-fi adventure

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Πρωταγωνιστές σε ένα πανέμορφο stop-motion sci-fi adventure

Ο νεαρός επιστάτης Harold ζει και εργάζεται σε ένα βυθισμένο διαστημόπλοιο στα βάθη του διαστήματος, σε έναν απόλυτα υγρό πλανήτη. Εκτός από επιστάτης εργάζεται και ως προσωπικός βοηθός της ερευνήτριας Δρ. Jeanne Mareaux, μία εκ των επιστημόνων στο εργαστήριο του διαστημοπλοίου που προσπαθούν διακαώς να απογειώσουν ξανά το διαστημόπλοιο. Παλιά, εκατοντάδες χρόνια πριν, κάπου το 1970, το Fedora I είχε σταλεί στο διάστημα με την ελπίδα πως η ανθρωπότητα θα γλίτωνε από τον ολοκληρωτικό αφανισμό και θα κατόρθωνε να επιζήσει σε κάποιον άλλο πλανήτη. Η κακή οργάνωση και τα καβγαδάκια στο πιλοτήριο, όμως, έριξαν το διαστημόπλοιο σε αυτό τον υγρό πλανήτη. έχουν περάσει πολλές γενιές από τότε και οι εν ζωή κάτοικοι του διαστημοπλοίου δε διαθέτουν πλέον τον ηρωισμό των προγόνων τους. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, πως δε θέλουν να βγουν από το νερό και να ταξιδέψουν προς άλλους τόπους.

Αν θα τα καταφέρουν ή όχι θα το διαπιστώσουμε αφού περιηγηθούμε πρώτα στον υπέροχο κόσμο του Harold Halibut, όπου τα πάντα έχουν πλαστεί κυριολεκτικά στο χέρι, και φτιάξουμε όσα πράγματα έχουν χαλάσει. Προσοχή μόνο μη σπάσουμε τίποτα γιατί όλο και κάποιος θα μας το κρατήσει μανιάτικο. Κι αν δε θέλουμε να δουλεύουμε συνέχεια με μαραφέτια και μερεμέτια, μπορούμε να επιδοθούμε ελεύθερα σε μονομαχία με αντίχειρες, να απολαύσουμε τα παράξενα ψάρια που κολυμπούν έξω από το παρατηρητήριο, ή να κάνουμε ό,τι άλλο τραβά η όρεξή μας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βοηθήσουν στο Kickstarter αυτό το σύγχρονο adventure που θα μας μεταφέρει στην καθημερινότητα ενός διαστημοπλοίου που βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας, με stop-motion αισθητική, εξερεύνηση, γρίφους, εκπλήξεις στην ιστορία και άφθονο χιούμορ!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
 • Και μόνο που το βλέπω και είναι σα να είναι φτιαγμένο απο πλαστελίνη, με τρομάζει!! :o
  A huge No No για εμένα!!

 • Σε απάντηση: Sibyl

  A huge Yes Yes για εμένα!

 • Σε απάντηση: Sibyl

  Μη το λες. Και το Dream Machine ηταν παρομοιας αισθητικης, και ειναι ενα απο τα καλυτερα adventures που εχουν βγει προσφατα, οσον αφορα τους γριφους, το σεναριο και την ατμοσφαιρα του.

 • Σε απάντηση: Themistoklis

  Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι καλό παιχνίδι, αλλά έχω θέμα. :o
  Πραγματικά, δεν μπορώ αυτή την αισθητική...

Αγαπημένα

 • Δεν βρέθηκαν σχόλια