Το αύριο έρχεται σήμερα στο Dead Synchronicity [ενημέρωση]

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Το αύριο έρχεται σήμερα στο Dead Synchronicity [ενημέρωση]

Ενημέρωση 27/07/2015 

Το Dead Synchronicity: The Longest Night είναι ένα σύντομο text-based adventure που λειτουργεί ως prequel στο "Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today" και κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν. Απολαύστε το!


Ενημέρωση 09/02/2015

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Απριλίου, αρχικά μόνο ψηφιακά, όπως ανακοινώθηκε από την εκδότρια εταιρεία Daedalic. Αρχίστε να ετοιμάζεστε για μια δυστοπία που θα σας βυθίσει βαθιά μες στη μιζέρια της: Θα πρέπει να προχωρήσετε, παρά τις αντιξοότητες, έως ότου ανακαλύψετε τι συνέβη με το Μεγάλο Κύμα που επέφερε μια σειρά αλυσιδωτών κλιματικών καταστροφών. Θα πρέπει να αντέξετε να ερευνήσετε πώς μετατρέπει η πανδημία τους ανθρώπους σε "διαλυμένους", πώς τους διαλύει λίγο-λίγο έως ότου λιώσουν στο αίμα τους. Θα πρέπει να προλάβατε να λύσετε το μυστήριο προτού διαλυθεί κι ο ίδιος ο Χρόνος. Θα αντέξει το στομάχι σας, άραγε; Σύντομα θα μάθουμε.


Ενημέρωση 23/10/2014

Το απόλυτα ενήλικο και δυστοπικό sci-fi adventure, που μας τράβηξε την προσοχή πριν από περίπου ένα χρόνο, βρήκε εκδότη, και μάλιστα τι εκδότη: ολόκληρη Daedalic. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς που σχεδιάζει η ισπανική εταιρεία ανάπτυξης, το Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today, θα κυκλοφορήσει αρχές του προσεχούς έτους για PC, Mac, Linux και iPad -ενώ εκτός από την ψηφιακή κυκλοφορία, θα κυκλοφορήσει και retail έκδοση για τους συλλέκτες. Η συμμετοχή της Daedalic εγγυάται την ποιοτική μεταφορά στην αγγλική έκδοση, καθώς και πλήρη voiceovers. Για να πάρετε μια πολύ-πολύ αρχική γεύση, θυμηθείτε το preview μας κι έπειτα δείτε το alpha demo που δόθηκε στη δημοσιότητα. 


Ενημέρωση 11/02/2014

Ανακοινώθηκε σήμερα πως μέσα Μαρτίου το παιχνίδι θα μπει στο Steam Greenlight και θα ξεκινήσει παράλληλα ένα Kickastarter campaign. Επί τη ευκαιρία, κυκλοφόρησαν ορισμένες νέες screenshots, καθώς επίσης και το πρώτο gameplay trailer για το οποίο οι δημιουργοί μας πληροφορούν ότι: "The video includes an overview of user interface and game mechanics, as well as some of the adventure's key features, such as 'dynamic close-up dialogues' and 'DS-backgrounds'." 


Είδηση 09/12/2013

H ισπανική Fictiorama Studios παρουσίασε στην έκθεση AdventureX το πρώτο της adventure όπου η συμβατική έννοια του χρόνου αλλοιώνεται και παράξενα γεγονότα διαδραματίζονται έπειτα. Μια φριχτή πανδημία μετατρέπει τους ανθρώπους σε "dissolveds", δηλαδή σε αρρώστους των οποίων το παραλήρημα αποδεικνύεται αρχικά πηγή υπερφυσικών δυνάμεων, κι έπειτα... αιτία φρικαλέου θανάτου.

Στον πυρήνα της ασθένειας βρίσκεται το "Μεγάλο Κύμα", μια αλυσίδα ανεξήγητων φυσικών φαινομένων που καταστρέφει κάθε πηγή ενέργειας, διακόπτει κάθε μορφή επικοινωνίας, και βουλιάζει ολόκληρο τον πλανήτη σε πρωτοφανές χάος, όπου αστυνομία και στρατός ελέγχουν πλέον ανηλεώς τα πάντα. Εμείς, θα υποδυθούμε τον Michael, έναν άντρα δίχως παρελθόν, ο οποίος προσπαθεί να ερμηνεύσει τα συμβάντα που οδήγησαν τον κόσμο στα πρόθυρα της ολικής καταστροφής.

Η ιστορία θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη, το πρώτο εκ των οποίων είναι το "Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today". Σύντομα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και για το ευρύ κοινό το demo που έπαιξαν (και επευφημούν) οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση του Λονδίνου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έως τότε, ρίξτε μια ματιά στο developer's blog για να μάθετε περισσότερα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια