Γυαλίζοντας τις μηχανές του Full Throttle [Ενημέρωση]

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Akarasimos, Fallen Angel

Γυαλίζοντας τις μηχανές του Full Throttle [Ενημέρωση]

Ενημέρωση 14/03/2017

Σε ένα μήνα κυκλοφορεί. Σε ένα μήνα κυκλοφορεί! Και στο μεταξύ, μπορείτε να παίξετε τα remakes των Day of the Tentacle και Grim Fandango, τα οποία πωλούνται σε πολύ καλές προσφορές περιμένοντας το μηχανόβιο φίλο τους. 


Ενημέρωση 17/01/2017

Το remake του Full Throttle, του παιχνιδιού με τις μεγαλύτερες συγκριτικά πωλήσεις την εποχή που κυκλοφόρησε όπως μαθαίνουμε από τον Tim Schafer, προχωρά απρόσκοπτα και αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του έτους. Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν πραγματικά υπέροχες, ενώ η επιμονή του Tim να γίνουν όλα σωστά και όμορφα διασφαλίζουν το άρτιο αποτέλεσμα που όλοι ελπίζουμε να δούμε. 


Ενημέρωση 02/12/2016

Πάρτε και το πρώτο trailer να το 'χετε! ΝΤΑΡΑΝΤΑΤΑ!! ΝΤΑΡΑΝΤΑΤΑ!! ΝΤΑΡΑΝΤΑΤΑ-ΝΤΑ-ΝΤΑ-ΤΑ!!!!


Ενημέρωση 06/12/2015

Τον τελευταίο καιρό η Double Fine φαίνεται πως έχει πάρει φωτιά και είπε να προσφέρει κι άλλο παιχνίδι σε Remastered έκδοση μετά το Grim Fandango και το Day of the Tantacle.  Πλέον αρχίζουμε να οσμιζόμαστε τη μυρωδιά από την καυτή άσφαλτο που έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα καθώς ζεσταίνονται οι μηχανές για την remastered έκδοση του θρυλικού Full Throttle της Lucas Arts.

Ακολουθώντας τα χνάρια των επανεκδόσεων του  Grim Fandango και Day of the Tantacle, το Full Throttle Remastered έρχεται για να αφήσει το αποτύπωμα των ελαστικών του και ταυτόχρονα να ολοκληρώσει την τριλογία των παιχνιδιών του Tim Schafer από την LucasArts μιας και τους δόθηκε η ευκαιρία να τα «γυαλίσουν». Ακριβώς όπως εκείνα τα παιχνίδια, θα ετοιμάσουν μια έκδοση με υψηλή ποιότητα, με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια μιας και έχουν την πολυτέλεια να συνδράμουν οι αρχικοί σχεδιαστές του παιχνιδιού.

Το Full Throttle Remastered θα περιλαμβάνει νέα επανασχεδιασμένα γραφικά, με υψηλής ανάλυσης background και animation τα οποία επαναχρωματίζονται χειρωνακτικά! Στόχος τους είναι να επαναφέρουν τον ήχο και τη μουσική σε μια υψηλότερη ποιότητα, ενώ παράλληλα υπόσχονται να συμπεριλάβουν και επιπλέον καλούδια, όπως concept artworks, σχολιασμό και άλλα πολλά! Η έκδοση Full Throttle Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC και PlayStation το 2017.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα