Επιστρέφει το Indiana Jones and the Fate of Atlantis [ενημέρωση]

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Επιστρέφει το Indiana Jones and the Fate of Atlantis [ενημέρωση]

Ενημέρωση 01/03/2017

Τραγικές οι εξελίξεις, παρότι αναμενόμενες από τους περισσότερους. Η LucasArts/Disney απαίτησε την παύση της ανάπτυξης του fan adventure που τόσο μας είχε ενθουσιάσει. «Αναμενόμενο» θα πείτε ίσως. Ναι, αλλά παραμένει θλιβερό μιας και η Disney ουδεμία διάθεση δείχνει να ασχοληθεί πάλι με το συγκεκριμένο saga. Η ομάδα δεν το βάζει κάτω και παραμένει ενθουσιώδης με το έργο της. Μακάρι να καταφέρουν να πετύχουν κάτι. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο είναι πως από τις 5 Μαρτίου το demo δε θα είναι πλέον διαθέσιμο προς download. Σπεύσατε! 


Ενημέρωση 17/02/2015

Φτάνει η ώρα της Κρίσεως, φτάνει η ώρα της Disney. Εάν θέλετε να βοηθήσετε (με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο) στην επανέκδοση του παιχνιδιού από την ταλαντούχα ομάδα που παρακολουθούμε τόσους μήνες, μπορείτε να λάβετε μέρος στο online petition που ξεκίνησαν προκειμένου να... πείσουν τη δημοφιλή εταιρεία.


Ενημέρωση 09/02/2015

Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer, στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τόσο την απεικόνιση του κόσμου της νέας περιπέτειας του Indie όσο και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το interface και την κίνηση. Οι δημιουργοί το αποκαλούν "πρώτο επεισόδιο" μιας και σκοπεύουν να δημοσιεύουν τακτικά τέτοιου είδους videos, ώστε να παρακολουθούμε την πρόοδο που κάνουν στο φιλόδοξο αυτό έργο που ανυπομονούμε να δούμε ολοκληρωμένο (όπως πάντα, Disney θέλοντος).


Ενημέρωση 18/01/2015

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται με σταθερά και οι (ανα)δημιουργοί του κυκλοφορούν ένα ακόμη "fast forward" video για να μας δείξουν το σχεδιασμό του animation μιας σκηνής σε έντεκα μόλις λεπτά. Στη σκηνή παρακολουθούμε ένα τοτέμ να πέφτει και να χτυπά τον Indiana Jones.


Ενημέρωση 27/10/2014

Η Disney μπορεί ακόμη να μην έδωσε το ΟΚ, αλλά η ταλαντούχα ομάδα συνεχίζει απτόητη το έργο της ενθουσιάζοντας ολοένα και περισσότερο τους φίλους της σειράς. Απολαύστε ένα σύντομο video που παρουσιάζει τον Indy σε 360º, πιο όμορφο από ποτέ. 


Ενημέρωση 15/10/2014

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις λένε, και έχουν δίκιο. Απολαύστε τον ανανεωμένο Indy που ετοιμάζεται να μας εκπλήξει ξανά (πολύ, πολύ ευχάριστα) με την απαράμιλλη γοητεία του (ακούς, κ. Disney;!).


Είδηση 19/09/2014

Κάποια παιχνίδια παραμένουν κλασσικά και πάντα αγαπημένα σε βάθος χρόνου. Ένα από αυτά σίγουρα είναι και το Indiana Jones and the Fate of Atlantis. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση, λοιπόν, ότι το παιχνίδι όχι μόνο διαθέτει πολλούς φίλους ανά τον κόσμο, αλλά κι ότι μεταξύ τους συναντάμε φανατικούς οπαδούς οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν πολλές προσωπικές εργατοώρες για να δημιουργήσουν μια πιο σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου τους adventure.

Μια μικρή ομάδα από αυτούς τους φίλους της σειράς, όλοι τους έμπειροι επαγγελματίες game developers, πήρε τη μεγάλη απόφαση: θα δώσουν το φιλί της ζωής στο θρυλικό παιχνίδι 20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Μάλιστα, έχουν ήδη αφιερώσει πολύ χρόνο (μήνες) στον ανασχεδιασμό του Indiana Jones and the Fate of Atlantis (χρησιμοποιώντας την WME), προτού καν πάρουν τη σχετική άδεια από τη Disney ή τη Lucasfilm. Ευελπιστούν να την πάρουν· έως τότε, όμως, βαφτίζουν τη δουλειά τους "fan made" και συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς.

Υπάρχει ήδη έτοιμο ένα πολλά υποσχόμενο demo, όπου φαίνονται τα νέα υψηλής ανάλυσης γραφικά, τα ομαλά animations, η υψηλής ποιότητας μουσική, αλλά και οι ήχοι και τα voice overs. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της Disney για να το παίξουμε. Προς το παρόν, πάρτε μια πρώτη γεύση από το development video με το οποίο μας παρουσιάζουν τη δουλειά τους και μάθετε περισσότερα στο blog τους.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία, κι ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
 • Αχ, αυτή η Disney...

  Αν και πιστεύω στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή... Κρίμα είναι... Το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο σχεδόν...

  Θα ήθελα και το Last Crusade σε Special Edition...

 • Μακάρι να γίνει αλλά δύσκολο το βλέπω, και πραγματικά παραδέχομαι ότι ήτανε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, μακάρι να το ελαφρόσουνε λίγο:o

 • Σιγά μην αφήσεις η ταλιροφονιάς Disney... παιχνιδάρα από τις λίγες

 • Σε απάντηση: Constantine_R

  Κωνσταντίνε, παιδί μου... η γλώσσα σου λανθάνει και με λέει ταλιροφονιά, για μου φαίνεται;! :p

 • Σε απάντηση: Fallen Angel

  Σε φαίνεται.... η ταλιροφονιάς-Disney... αυτή δεν αφήνει ούτε τα παιδάκια που ζωγραφίζουν τον Μίκυ στα τετραδιά τους χωρίς να τους ζητήσει δικαιώματα...:p

 • Σε απάντηση: Constantine_R

  Μεγάλη κουβέντα... ευρωφονιάδες από τους λίγους... Μακάρι να τους την φέρουν και να το δώσουν στο λαό! :)

Αγαπημένα

 • Μακάρι να γίνει αλλά δύσκολο το βλέπω, και πραγματικά παραδέχομαι ότι ήτανε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, μακάρι να το ελαφρόσουνε λίγο:o