Στο Invisible Hours δεν υποδύεσαι κανένα χαρακτήρα

Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Invisible Hours δεν υποδύεσαι κανένα χαρακτήρα

Σε μια κινηματογραφικά ντετεκτιβίστικη περιπέτεια πρώτου προσώπου που εκτυλίσεται στα τέλη του 1800 μάς ταξιδεύει αυτή τη φορά η Tequila Works (γνωστή από τις περιπέτεις Rime και The Sexy Brutale). Στην παράδοση των κλασσικών ιστοριών της Agatha Christie, φτάνουμε σε μια έπαυλη και γινόμαστε μάρτυρες ενός φόνου, από άγνωστο δράστη, αλλά με επτά υπόπτους. Το θύμα; Ο παγκοσμίου φήμης εφευρέτης Nicola Tesla. Οι ύποπτοι; Ένας κι ένας, και μεταξύ αυτών ακόμη και διασημότητες όπως ο εφευρέτης Thomas Edison και η ηθοποιός Sarah Bernhardt.

Για να κατορθώσουμε να αποκαλύψουμε ποιος είναι ο δολοφόνος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ντετεκτιβίστικες ικανότητές μας και να παρακολουθήσουμε με προσοχή τους επτά υπόπτους. Κάτι που θα κάνουμε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καθώς σε αυτή την περιπέτεια ο παίχτης δεν υποδύχεται κανένα χαρακτήρα! Αντίθετα, ο παίχτης αποτελεί μια άυλη παρουσία στο χώρο και μεταφέρεται ελεύθερα όπου και όποτε επιθυμεί μέσα στην έπαυλη για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Η ιστορία εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο (real time), οπότε αναλόγως πού βρισκόμαστε και ποιον παρακολουθούμε, μαθαίνουμε (ή χάνουμε) κάτι εντελώς διαφορετικό κάθε φορά που παίζουμε. Βέβαια, έχουμε τη δυνατότητα να «τρέξουμε το χρόνο μπροστά ή πίσω» για να παρακολουθήσουμε πιθανά κάτι άλλο και να ακολουθήσουμε διαφορετική πορεία, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιδείξουμε πολλή προσοχή αν θέλουμε να αποδειχθούμε άξιοι Poirot από το πρώτο κιόλας playthrough.

Το Invisible Hours είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αποκλειστικά για VR, αλλά πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ξανά για PC, PS4 και Xbox One (δίχως να απαιτεί πλέον εξοπλισμό VR).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια