Στο Heaven's Vault βάζουμε πλώρη για ποτάμια αστρόσκονης [ενημέρωση]

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Heaven's Vault βάζουμε πλώρη για ποτάμια αστρόσκονης [ενημέρωση]

Ενημέρωση 04/03/2018

Εκτός από το πανέμορφο trailer που θα δείτε παρακάτω και τις ολοκαίνουριες εικόνες που θα βρείτε στη gallery, η inkle αποκάλυψε επίσης πως το πολλά υποσχόμενο 3D open world adventure της θα κυκλοφορήσει εντός του έτους για Η/Υ, Mac και PS4.

Μάλιστα, για να μας εξάψει ακόμη περισσότερο την περιέργεια, μας λέει πως όχι μόνο απώτερος σκοπός μας είναι να λύσουμε έναν τεράστιο γρίφο που κρύβεται διάσπαρτος σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού (πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε μια γλώσσα ιερογλυφικών), αλλά και πως οι μεταφράσεις που θα δίνουμε στην άγνωστη γλώσσα θα επηρεάζουν το gameplay και την εξέλιξη της ιστορίας. Ανάλογα με τις μεταφράσεις μας, λοιπόν, η Aliya θα ερμηνεύει διαφορετικά όσα ανακαλύπτει. Μαντεύει, άραγε, σωστά ή κάπου κάναμε κάποιο λάθος και βλέπουμε τα πάντα αλλοιωμένα τώρα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που υπόσχεται να μας βασανίσει ευχάριστα για πολλές ώρες! 


Είδηση 19/07/2017

Το Νεφέλωμα είναι ένα δίκτυο ποταμών που ρέουν από τον ένα δορυφόρο στον επόμενο, μεταφέροντας αέρα και νερό ανάμεσα σε διασκορπισμένες εστίες πολιτισμού. Κανείς δε γνωρίζει πώς σχηματίστηκε το Νεφέλωμα, μα ούτε και πώς θα πάψει να υπάρχει. Γνωρίζουν, όμως, πως όλα κάποτε παύουν να υπάρχουν. Η Aliya "El" Elasra και το απρόθυμο ρομπότ της Six σκοπεύουν να μάθουν πώς ξεκίνησαν όλα προτού τελειώσουν όλα. Και πού ξέρεις, ίσως κάπου στα ερείπια των παλιότερων κόσμων του Νεφελώματος να κρύβεται μια αλήθεια ικανή να μεταβάλλει τα πάντα.

Στο Heaven's Vault θα βάλουμε πλώρη για ποτάμια αστρόσκονης, θα μεταφράσουμε νεκρές γλώσσες, θα εξερευνήσουμε αρχαία ερείπια, θα αλληλεπιδράσουμε με πλήθος χαρακτήρων που θυμούνται την κάθε μας λέξη, και θα βυθιστούμε σε έναν πραγματικά πανέμορφο και πολύμορφο εικαστικά κόσμο που έχει ζωγραφιστεί στο χέρι. Η κάθε μας ενέργεια θα έχει αντίκτυπο, ενώ οι επιλογές που θα μας δίνονται θα είναι πολλές και θα μας επιτρέπουν να συμπεριφερθούμε ως κλέφτες, ως εξερευνητές, ντετέκτιβς, ερευνητές, σωτήρες ή κακοποιοί.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια