Τι κοινό έχει η ταινία Do it Yourself με το adventuring;

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Constantine_R

Τι κοινό έχει η ταινία Do it Yourself με το adventuring;

Δε συνηθίζουμε να το κάνουμε αλλά όταν πρόκειται για «δικά μας παιδιά», τα παραμερίζουμε όλα.

Εδώ και μια εβδομάδα παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το Do it Yourself, η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Δημήτρη Τσιλιφώνη με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη και Μάκη Παπαδημητρίου.

Θα μου πείτε γιατί μια τέτοια είδηση εδώ... ε λοιπόν τη μουσική της ταινίας έχει γράψει ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος όχι μόνο έχει γράψει τη μουσική του σήματός μας (αυτά τα γκλιν-γκλιν που ακούτε... χε...χε...χε...) αλλά είναι πιστός φίλος του site μας και -φυσικά- φανατικός adventurer με συλλογή μάλιστα που θα έκανε πολλούς να τους τρέχουν τα σάλια. Σημειωτέον έχει ντύσει με τις φοβερές μουσικές του videogames όπως το DEADBOLT, Risk of  Rain και The Sea Will Claim Everything.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ταινιάρα. Γι’ αυτό και θα πάτε όλοι να τη δείτε στο Odeοn Ακαδημίας (σύντομα και σε άλλες αίθουσες) και θα την ευχαριστηθείτε τα μάλα!

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός μικροαπατεώνα, ο οποίος συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του πρόκειται να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό που είναι παγιδευμένος.

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, το καστ πλαισιώνουν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί (ο Χρήστος δηλαδή θα τους κάνει γνωστούς) όπως η Μυρτώ Αλικάκη και ο Χρήστος Λούλης.

Φήμες που θέλουν τον καλλιτέχνη να προβάρει μπροστά από τον καθρέφτη το λόγο του στα Όσκαρ είναι αναληθείς και προέρχονται από τους οχτρούς του, είναι αλήθεια όμως ότι φώναζε στον σκηνοθέτη να βάλει και κανένα γρίφο γιατί πολύ walking dead το έκανε!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Μπράβο Χρήστο και σου ζητώ συγγνώμη που δεν σου έδωσα το παιγνίδι που ήθελες επιφυλάσομαι για το επόμενο κοπη τι πίτα

Αγαπημένα

  • Μπράβο Χρήστο και σου ζητώ συγγνώμη που δεν σου έδωσα το παιγνίδι που ήθελες επιφυλάσομαι για το επόμενο κοπη τι πίτα