Νέο (episodic) adventure: Rose

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο (episodic) adventure: Rose

Η Cellar Door Interactive αναπτύσσει ένα καινούριο πρώτου προσώπου point 'n' click adventure που υπόσχεται ατμόσφαιρα που θα μας συγκλονίσει, στην παράδοση των "Scratches", "Dark Fall" και "Blackstone Chronicles".

Εγκαταλελειμμένο για σχεδόν 30 χρόνια, το σπίτι στην άκρη της οδού Aevus αποτελεί καιρό τώρα επίκεντρο τοπικών θρύλων. Το μυστήριο που ακόμη καλύπτει το θάνατο της Gilda Gudjonsen και την εξαφάνιση του συζύγου της Henry εξάπτει τη φαντασία. Πολλοί, μάλιστα, πιστεύουν ότι κάτι δυσοίωνο κρύβεται πίσω από το φράχτη με τη γερασμένη πινακίδα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ". Η δωδεκάχρονη Rose, όμως, μαζί με μια παρέα φίλων μπαίνουν στο σπίτι. Δίχως να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που παραμονεύει. 

Χαρακτήρες

Rose: Πίσω από το ξεροκέφαλο αλητόπαιδο κρύβεται ένα εύθραυστο 12χρονο κορίτσι. Στην ηλικία των έξι διαγνώστηκε με μια ψυχολογική διαταραχή για την οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εκτεταμένη θεραπεία. 
Το θάρρος και η περιέργειά της δε γνωρίζουν όρια.

Dr. Henry Gudjonsen: Ήταν ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά στον κόσμο της θεωρητικής φυσικής κατά τη διάρκεια του '60 και του '70. Όταν διαγνώστηκε, όμως, η σύζυγός του με καρκίνο του πνεύμονα, το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα κτήμα στην Αριζόνα και απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο. Η έρευνά του εκείνη την περίοδο περιγράφεται από τους συναδέλφους του ως "δυσνόητη". Εξαφανίστηκε πλήρως το 1984, ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.

Gilda Gudjonsen: Ήταν ερασιτέχνης συγγραφέας και επαγγελματίας φωτογράφος. Η δουλειά της δημοσιεύθηκε σε ορισμένα από τα πιο έγκυρα έντυπα στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των New-York Times κατά τις δεκαετίες του 1960 και του '70. Διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα το 1982, και λίγο αργότερα μετακόμισε με το σύζυγό της στην Αριζόνα. Έκτοτε δεν είχε εμφανιστεί δημόσια ξανά. Βρέθηκε νεκρή το 1983 στην κρεβατοκάμαρά της. Η αστυνομία απέδωσε το θάνατό της σε αυτοκτονία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια