Νέο adventure: Secret Files - Sam Peters!

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Secret Files - Sam Peters!

Η Sam Peters του Secret Files εξασφαλίζει ένα δικό της, κατά-δικό της παιχνίδι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Deep Silver, η οποία σκοπεύει μάλιστα να το κυκλοφορήσει πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Το spin-off προφανώς βασίζεται στην ομώνυμη πρωταγωνίστρια, τη δημοσιογράφο Sam Peters που γνωρίσαμε στο Secret Files 2: Puritas Cordis, όπου μαζί με το Max βρισκόταν στην Ινδονησία για μια αρχαιολογική αποστολή. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Η δημοσιογράφος βρίσκεται ήδη στα ίχνη για το επόμενο δημοσιογραφικό λαυράκι της. Στην Αφρική, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει αλλαγές στο γενετικό κώδικα ορισμένων υδρόβιων ζώων. Η απάντηση ίσως βρίσκεται στη λίμνη Bosumtwi, μια λίμνη που σχηματίστηκε πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια μετά την πρόσκρουση ενός μετεωρίτη. Ίσως εξωγήινες μορφές ζωής να ήρθαν στη Γη με το μετεωρίτη,  ίσως αυτό αν είναι το συγκλονιστικό δημοσιογραφικό λαυράκι που περιμένει τόσο η Sam όσο και ο οξύθυμος αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού "Uncharted". 

Φτάνοντας στη ζούγκλα, όμως, η Sam ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια, γεμάτη προκλήσεις, κινδύνους και μυστήριο. Οι μύθοι των Ασάντι της Γκάνα μιλούν για τους Asanbosam, ανθρωποειδή πλάσματα που παραμονεύουν στα δέντρα και τη νύχτα σέρνουν τα θύματά τους στα κρησφύγετά τους για να τους ρουφήξουν το αίμα. Όταν μια αποστολή εξαφανίζεται στο τροπικό δάσος, η Sam πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την έρευνα της ή όχι.

 

Πηγή: AdventuresPlanet

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια