Ο Tex Murphy ξαναφηγείται το Overseer στο Poisoned Pawn [ενημέρωση]

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Ο Tex Murphy ξαναφηγείται το Overseer στο Poisoned Pawn [ενημέρωση]

Ενημέρωση 18/05/2047

Ξεκαθαρίζει πάραυτα και ομορφαίνει άρδην το τοπίο για την πολυαναμενόμενη νέα(;) περιπέτεια της αγαπημένης μας φεδόρας. Παρότι θα επιστρέψουμε σε ορισμένα σημεία από το παρελθόν του Tex (με ιδιαίτερη έμφαση στο Overseer), το Poisoned Pawn διαδραμματίζεται το 2051, αμέσως μετά τα γεγονότα του Tesla Effect. Ορισμένα ιδιαίτερα σκηνικά από παλαιότερες υποθέσεις του Tex θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στις οθόνες μας, αλλά υπό διαφορετικό εντελώς πρίσμα. Κι όλα αυτά με σκοπό να μας προετοιμάσουν για το μεγάλο φινάλε: τίποτε δεν έχει συμβεί τυχαία σε αυτή την περιπέτεια· από το Mean Streets όλα συνδέονται μεταξύ τους!

Οι νέες εικόνες δείχνουν φανταστικές, το post production test ωραιότατο, η συζήτηση για δυνατότητα VR ζωγραφίζει χαμόγελα στα χείλη, ενώ η υπογραφή του Mat Van Rhoon στη σύνθεση της μουσικής υπόσχεται αυθεντικές στιγμές νουάρ επιστημονικής φαντασίας. Κάθε ενημέρωση και καλύτερα! 


Ενημέρωση 26/11/2016

Απολαύστε λίγα in-game λεπτά του παιχνιδιού από το demo που προβλήθηκε στο MAGfest MIVS και ξεσκονίστε τις φεδόρες σας! 


Ενημέρωση 09/02/2016

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της πιο γνωστής adventuro-φεδόρας. Ο Chris Jones δέχθηκε να κάνει νέες ηχογραφήσεις ως Tex Murphy, ώστε το The Poisoned Pawns να διαθέτει και νέες τοποθεσίες! Η ομάδα ανάπτυξης από την αρχή προβληματιζόταν πώς θα μπορούσαν να προσθέσουν κάτι νέο χωρίς να έχουν το απαραίτητο voiceover. Αποφάσισαν, λοιπόν, να σχεδιάσουν νέο υλικό, να το κάνουν υπέροχο, και με αυτό να πείσουν τους απαραίτητους συντελεστές. Και τα κατάφεραν! Δείχνοντας στην BFG αδημοσίευτο ακόμη υλικό που έχουν ολοκληρώσει, ο Chris Jones ανακοίνωσε πως θα δανείσει πάλι τη φωνή του στον Tex.

Αα, και κάτι ακόμη από τους φίλους μας στο AdventureCorner: φήμες θέλουν να σιγοβράζει τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο: Tex Murphy, P.I. Παρότι επισήμως η απάντηση που λαμβάνει κανείς είναι πως «δεν υπάρχει ζουμί εδώ», ο πολύ ξεκάθαρος τίτλος σίγουρα αφήνει περιθώρια για όνειρα και φαντασιώσεις. Άραγε είναι η μεταφορά στο γυαλί η επόμενη περιπέτεια του Tex;! Αργά ή γρήγορα, θα μάθουμε.


Είδηση 27/03/2015

Μια μικρή ομάδα φίλων του Tex με τη συμπαράσταση και την υποστήριξη της Big Finish Games και του Chris Jones αναπτύσσει ένα fan-made remake του Overseer, της πρώτης (χρονολογικά) υπόθεσης του αγαπημένου ντετέκτιβ. Σκοπός τους είναι να μας μεταφέρουν στο ένδοξο παρελθόν του Tex ενώ παράλληλα θα κάνουν και το επόμενο βήμα στη σπουδαία αυτή adventuro-κληρονομιά. Απευθύνονται τόσο στους φίλους της σειράς από τα παλιά όσο και σε όσους πρωτογνώρισαν τον περιβόητο ντετέκτιβ με το πρόσφατο Tesla Effect.

Πρακτικά, το Poisoned Pawn αποτελεί remake του πέμπτου και πιο αδικημένου ίσως Tex Murphy adventure που είχε κυκλοφορήσει η Access Software το 1998. Το Τex Murphy: Overseer λειτούργησε παράλληλα τόσο ως sequel όσο κι ως prequel στα Under a Killing Moon και The Pandora Directive. Σε αυτό, ο Tex αφηγείται στην Chelsea τις περιπέτειες της πρώτης υπόθεσης που ανέλαβε ποτέ, προτού καν έρθει στην Chandler Avenue. Τεχνολογικά, ήταν ένα παιχνίδι πρωτοποριακό. Δυστυχώς, όμως, "δε γέρασε καλά" και εν έτει 2015 ούτε καν τρέχει στα περισσότερα συστήματα.

Αξιοποιώντας, λοιπόν, την ολοκαίνουρια μηχανή UNITY 5, η φιλόδοξη ομάδα σκοπεύει να ανασχεδιάσει πλήρως το παιχνίδι, δίχως να περιοριστεί όμως μόνο σε όσα αγαπήθηκαν στον πρωτότυπο τίτλο, όπως τα cinematics, οι γρίφοι, η ιστορία και οι διάλογοι. Αντίθετα, το Poisoned Pawn θα περιλαμβάνει κι αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως ολοκαίνουριους γρίφους και ανανεωμένο, εθιστικό gameplay. Οι δημιουργοί του αξιοποιούν όσα έμαθαν από το Tesla Effect και την τεχνολογία του, κρατούν όλα όσα πρέπει από τον πρωτότυπο τίτλο, και προσθέτουν και κατιτίς παραπάνω. Το αποτέλεσμα; Αναμένεται πραγματικά φανταστικό!

No video selected.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Ειλικρινά τα νέα είναι καταπληκτικά και ελπιδοφόρα. Τα γραφικά είναι φοβερής ποιότητας (θα τα ζηλεύουν πολλοί τίτλοι), ενώ το βίντεο απλώς μαγευτικό. FMV rulezzzzzz!!!!!

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια