Δυαδικότητα, αποδοχή και λύτρωση στο Twin Mirror

Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Δυαδικότητα, αποδοχή και λύτρωση στο Twin Mirror

Οι δημιουργοί του Life is Strange ανακοινώνουν την επόμενη περιπέτειά τους, ένα ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου, το οποίο όχι μόνο θα μας επιτρέπει με τις αποφάσεις μας να κατευθύνουμε την έκβαση της ιστορίας προς όποια κατεύθυνση προτιμάμε, αλλά θα μας αναγκάζει παράλληλα να παίρνουμε δύσκολες ηθικές αποφάσεις που θα επηρεάζουν τους ήρωες με δραματικό τρόπο. Με το επίκεντρο να βρίσκεται στην ιστορία και την εξερεύνηση, το Twin Mirror χαρακτηρίζεται από την εύπλαστη αφήγηση που θα διαφέρει για τον κάθε παίχτη. Όλοι θα παρακολουθήσουμε το συναισθηματικό ταξίδι ενός βασανισμένου ήρωα, σε μια περιπέτεια που βασίζεται στη δυαδικότητα, την αποδοχή και τέλος τη λύτρωση. Ο καθένας μας, όμως, θα δει μια λίγο (έως πολύ) διαφορετική ιστορία ανάλογα με την πορεία που θα χαράξει εντός παιχνιδιού.

Βρισκόμαστε σε μια νουάρ τρόπον τινά έκδοση της κωμόπολης Basswood, στη Δυτική Βιρτζίνια. Ο 33χρονος ερευνητής δημοσιογράφος Sam έχει επιστρέψει στη γεννέτειρά του για την κηδεία ενός παιδικού φίλου, ενώ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεπεράσει έναν πολύ άσχημο χωρισμό. Το πρωί που θα ξυπνήσει στο δωμάτιο του μοτέλ όπου μένει, όμως, θα διαπιστώσει πως το πουκάμισό του είναι βουτηγμένο στο αίμα, ενώ ο ίδιος δε θυμάται τίποτα από τη χθεσινή βραδιά. Με μοναδικό του όπλο το μυαλό του, που δείχνει να τον προδίδει, θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο μυστήριο. Κι εμείς θα πρέπει να πάρουμε γι' αυτόν όλες τις δύσκολες αποφάσεις.

Το παιχνίδι αναμένεται εντός του προσεχούς έτους για PC, PS4 και Xbox One. Προς το παρόν, απολαύστε το υπέροχο trailer που κυκλοφόρησε και υπόσχεται άλλη μια εξαιρετική παραγωγή από την Dontnod, τουλάχιστον σε επίπεδο γραφικών, ερμηνειών και μουσικής υπόκρουσης.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια