Στο We Happy Few το γέλιο και η χαρά είναι επιβεβλημένα [ενημέρωση]

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο We Happy Few το γέλιο και η χαρά είναι επιβεβλημένα [ενημέρωση]

Ενημέρωση 11/06/2018

Αποκαλύφθηκε στη φετινή Ε3 το story trailer του παιχνιδιού, το οποίο σίγουρα μαρτυρά πως η παραγωγή του We Happy Few έχει ανέβει επίπεδο. Η μικρή ρετροφουτουριστική κωμόπολη Wellington Wells στην Αγγλία του '60 διαθέτει χαμογελαστούς και χαρούμενους κατοίκους χάρη, αφενός χάρη στα κόκκινα χαπάκια που τους μοιράζει καθημερινά κι αφετέρου χάρη στις λευκές μάσκες που εξαναγκάζουν τα χαμόγελά τους. Η άγνοια, όμως, προσφέρει μοναχά ψεύτικη ευτυχία, κι έτσι τρεις ήρωες αποφασίζουν να δραπετεύσουν από τη ναρκωμένη δυστοπία και τη ζωή του ευτυχισμένου ψέματος. Για να τα καταφέρουν, θα χρειαστούν τη βοήθειά μας.


Είδηση 11/03/2015

Οι δημιουργοί του Contrast εργάζονται ήδη στην επόμενη περιπέτειά τους, η οποία δείχνει να είναι εξίσου ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Αυτή τη φορά θα αφηγηθούν ένα αλλόκοτο παραμύθι. Μεταφερόμαστε σε μια εναλλακτική Αγγλία του 1960, εδώ αν τολμήσεις να διαφέρεις ή να κάνεις κάτι διαφορετικά από αυτό που εμείς θέλουμε, όπως το θέλουμε, όταν το θέλουμε, βρίσκεσαι μπλεγμένος σε μεγάλους μπελάδες. Δε θέλουμε, όμως, πολλά. Θέλουμε να δείχνεις χαρούμενος, να χαμογελάς διαρκώς και να μεταδίδεις κέφι και χαρά στους γύρω σου.

Με αισθητές επιρροές από το Bioshock τόσο στον εικαστικό τομέα όσο και στην καλλιτεχνική διεύθυνση και την (καλά κρυμμένη σαπισμένη) ατμόσφαιρα, το We Happy Few εξελίσσεται σε μια ρετροφουτουριστική πόλη, της οποίας οι φαινομενικά τρισευτυχισμένοι κάτοικοι (ίσως με τη βοήθεια "ανεβαστικών" ουσιών;) είναι αλλεργικοί σε ένα μόνο πράγμα: τους θλιμμένους ανθρώπους!

Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να εμπλέξει τους παίχτες ευθύς εξ αρχής στη διαδικασία ανάπτυξης, ώστε να ακούει από νωρίς πιθανά παράπονα, ενστάσεις, ή απλώς προτάσεις βελτίωσης. Για τους τυχερούς που κατάφεραν να πάνε στην έκθεση που εξελίχθηκε τις προάλλες στη Βοστόνη υπήρχε, μάλιστα, η δυνατότητα να ενταχθούν σε μια "pre-alpha" κοινότητα που συνέστησε η εταιρεία. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να τους παρακολουθούμε μέσω των social media και να αναμένουμε τις ανακοινώσεις που πλέον δεν αργούν.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια