Deponia - Mock epic στη χώρα των σκουπιδιών

More
11 Σεπ 2012 20:01 #39350 by Constantine_R
:lol: :lol:
Έχω τη μύγα και μυγιάζομαι (μου την έδωσε ο croc). Σκεφτόμουν τα δικά μου και νόμιζα ότι σε αυτά αναφερόταν. Όπως και να έχει θα το κόψω το στυλάκι...

crocark wrote: Ναι ρε Κώστα. Πες μας τι παίζεις να 'ρθούμε κι εμείς για παρέα. Τόσο καλό είναι; Μη μου πεις το Deponia.

Καλά δεν διάβασες πιο πάνω; Πες ότι δεν ρώτησες... :lol: :lol:
Να ξεκινήσεις πάντως το Resonance που το κέρδισες και είναι εξίσου φοβερό (ίσως και καλύτερο). :)

Επικρατεί λίγο μπάχαλο ή μου φαίνεται; Παιδιά να οργανωθούμε!!! :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Σεπ 2012 20:14 #39351 by crocark

Constantine_R wrote: Έχω τη μύγα και μυγιάζομαι (μου την έδωσε ο croc).

Λες εκείνη που με περιτριγυρίζει όταν είμαι στη στεριά, όπως εκείνη που περιτριγυρίζει τον κατάσκοπο στην "Οδύσσεια του Αστερίξ" Εγώ την έδιωξα κακήν - κακώς. Της εξήγησα πιο πριν: "με μύγες δεν μπορώ, μόνο με μαϊμούδες τη βρίσκω, ρώτα και το mkllds. Πως να το κάνουμε παιδάκι μου; Δεν Ξυπνάς Μέσα Μου Το Ζώο". Κ ιαφού δεν καταλάβαινε την έδιωξα. Ποτέ όμως δεν της είπα να έρθει σε σένα και σίγουρα δε σου την έδωσα. Γενικώς συνοικέσια κι εγώ δεν πάμε μαζί. Το μπελά του ψάχνει όποιος ανακατεύεται με τέτοια. Οπότε μη λες ό,τι σε συμφέρει κύριος.

Το στυλάκι μην το κόψεις. Μ' αρέσει μέχρι σημείου αφιέρωσης ροκ κομματιού.

Constantine_R wrote: Επικρατεί λίγο μπάχαλο ή μου φαίνεται;

Έχει δίκιο το παληκάρι, αλλά φωνή βοόντος εν τη ερήμω.

Constantine_R wrote: Παιδιά να οργανωθούμε!!!

Εγώ προσωπικά κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου :rolleyes: Οι άλλοι δε βοηθάν καθόλου ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Σεπ 2012 20:24 #39352 by Constantine_R
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ό,τι να' ναι...... μπα σε καλό σου σήμερα!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Σε ερωτεύονται και εσένα οι μύγες;

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
11 Σεπ 2012 20:30 #39353 by mkllds
Με μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 αν την συμπληρώσω και τη στείλω στους mods μπορώ να τον μπανάρω τον Croc από το φόρουμ που ανακάτεψε το όνομα μου με τις μαϊμούδες πάλι...

Το Deponia το παρήγγειλα και το Resonance να το παίξετε γιατί είναι πολύ ωραίο.

Αυτά. Γυρνάω και πάλι στο νησί μου με τις μαϊμούδ... Α να χαθείς Croc με κόλλησες!

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
11 Σεπ 2012 20:51 #39354 by crocark
Χωρίς πλάκα τώρα:

1. Γιατί ρε Κώστα; Τι έχω; Στο πηγάδι κατούρησα; Μόνο εσύ θα έχεις τα τυχερά σου; Αν και είπαμε. Εγώ με τη συγκεκριμένη σαν κατάρα το βλέπω.
2.

Constantine_R wrote: Ό,τι να' ναι

Εγώ θα έλεγα "ό,τι πρέπει". Αν δεν ξέρεις το ανέκδοτο, ρώτα τον Τσαμπίκο, αλλά παρακαλώ σε πμ, γιατί μπαίνουν και παιδάκια.
3. Ο νόμος άλλαξε. Αν δώσεις του 105 δεν κάνεις δουλειά ...
4. Σε κάθε περίπτωση ένα μπανάρισμα θα ήταν επίσης ό,τι πρέπει αυτήν την περίοδο.
5.

mkllds wrote: Γυρνάω και πάλι στο νησί μου με τις μαϊμούδ...

Πάντα μοναχοφάης ήσουν ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
11 Σεπ 2012 21:52 #39356 by Castledoque

Constantine_R wrote: ...μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με -επιτέλους- ανοιχτή δράση και έξυπνους και πρωτότυπους γρίφους που απαιτούν να βάλετε το μυαλό σας και την παρατηρητικότητα σας να δουλέψουν. Ακόμα και αν σας πάρει 10 ώρες (που σημαίνει ότι είστε και γαμώ τους παίχτες) έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε στο ενδιάμεσο. Δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι είναι old-school adventure από άποψη δομής βέβαια (μην αρχίσετε ότι κάνω συγκρίσεις)...

Αααα, βλέπω ήδη άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες εντυπώσεις , Mr_R!
Τι έγινε, έβρασα αρκετά; :lol:

Πάντως το παιχνίδι διαρκεί σίγουρα πάνω από 10 ώρες. Δώδεκα νομίζω είναι το λιγότερο. Όσο το έπαιζα δεν κόλλησα σχεδόν πουθενά (όχι μόνο επειδή είμαι και @$^& τους παίκτες :mrgreen: , αλλά και επειδή σε κάποια σημεία στάθηκα απίστευτα τυχερός), και μου πήρε κάπου μεταξύ 12 και 13 ώρες. Του Μάνου που είναι σίγουρα δυνατός παίκτης του πήρε 20 ώρες. Καλά που τα είπες εσύ πάντως, γιατί αλλιώς θα τα έλεγα εγώ και θα με λέγατε "φανμπόι".

More
11 Σεπ 2012 22:07 #39358 by Constantine_R
Φίλε εδώ λέμε αλήθειες. Και τα λέμε και τα γράφουμε 8)

Δεν ήταν αρκετό το βράσιμο αλλά τρώγεσαι... :lol:
Θα επανέλθω όταν το τελειώσω.
Μην ξεχνάτε κάνω και πείραμα... 8)

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
11 Σεπ 2012 22:50 #39359 by Castledoque
@Constantine_R
Πάντως έχω προειδοποιήσει. Μετά την εξόχως open-world πρώτη ενότητα του παιχνιδιού, οι δύο επόμενες είναι σαφώς πιο γραμμικές. Παραμένουν πάντως διασκεδαστικές και η δυσκολία δεν πέφτει (τουλάχιστον αισθητά).
Αν βέβαια έχεις φύγει από την πόλη, αυτά τα έχεις ήδη διαπιστώσει κι ο ίδιος.

Αναμένω εναγωνίως τελικές εντυπώσεις (και για τα δύο παιχνίδια). :D

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
12 Σεπ 2012 23:23 #39403 by Castledoque
@Constantine_R
Τι έγινε φίλε τις περάσαμε τις 10 ώρες gameplay ή όχι ακόμα; :mrgreen:

More
13 Σεπ 2012 00:52 #39406 by WickedMan

Constantine_R wrote: ...το παιχνίδι πωλείται 20 ευρώ στα digital μαγαζιά και 25 σε retail

Το gog το έχει μέχρι αύριο με 25% έκπτωση στα 15 δολλάρια χωρίς έκπτωση, δηλαδή γύρω στα 11,50 ευρώ... Με βάση την διάρκειά του, αξίζει τρελά...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
13 Σεπ 2012 09:43 #39407 by Constantine_R
Φίλε να χαρείς. Αν είχα τη δουλειά του Μάνου θα σου έλεγα ακριβώς αλλά εγώ και ο χρόνος δεν τα πάμε και πολύ καλά. Μόλις το τελειώσω θα σου δώσω μια πολύ γενική εκτίμηση. Βασικά φταίει που δεν μπορώ να κάτσω αρκετή ώρα κάθε φορά και παίζω "σπαστά". Να φανταστείς ότι δεν έχω παίξει από προχθές το βράδυ οπότε καταλαβαίνεις. :)

@Wicked
Ο Skoros έχει ήδη ανεβάσει link του παιχνιδιού στο GOG γι' αυτό και δεν είπα τίποτα. Επίσης ήθελα να αναφέρω την τιμή του χωρίς προσφορές. Καλά έκανες πάντως και το ανέφερες.

More
13 Σεπ 2012 18:32 #39420 by Constantine_R
Οι γρίφοι του ταχυδρομείου ήταν όλα τα λεφτά!!! :D

Συνεχίζουμε.........

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
13 Σεπ 2012 19:27 #39423 by Castledoque
Νομίζω μόλις πέρασες τον πιο δύσκολο και πολυσύνθετο γρίφο του παιχνιδιού (ίσως). :D

More
14 Σεπ 2012 20:57 #39465 by shodan
Άστον να φτάσει στα ορυχεία :mrgreen: :mrgreen:

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
23 Σεπ 2012 13:59 #39708 by Elessar
Το τελείωσα προχθές και πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμένος - μιλάμε για απίστευτη παιχνιδάρα που τα είχε όλα τέλεια στον υπερθετικό βαθμό: Γραφικά, μουσική, speech, ατμόσφαιρα, σενάριο, δομή και κυρίως ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ.

Ένα τεράστιο μπράβο στην Daedalic για αυτό το έπος που έφτιαξε και ανυπομονώ για τη συνέχεια, χαλαρά το adventure της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

ΥΓ. Τον γρίφο του ταχυδρομείου δεν το βρήκα δα και καλό, καθαρό trial & error και με ελλειπή στοιχεία εκτός και αν έχασα εγώ κάτι.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς