Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- skoros
- Banned
Η τιμή στο steam πάντως είναι ασυναγώνιστη. Όπως και το Night of the Rabbit κοστίζει 10€.Constantine_R wrote: Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.
Στο gog λογικά θα είναι 20$.
Κάτι παίζει με gog και daedalic, καθώς και το μεμόρια άργησε να κάνει την εμφάνισή του σε σχέση με το steam.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
skoros wrote:
Η τιμή στο steam πάντως είναι ασυναγώνιστη. Όπως και το Night of the Rabbit κοστίζει 10€.Constantine_R wrote: Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.
Στο gog λογικά θα είναι 20$.
Κάτι παίζει με gog και daedalic, καθώς και το μεμόρια άργησε να κάνει την εμφάνισή του σε σχέση με το steam.
Χμ, μάλον χάλασε κάποια μεταξύ τους συμφωνία. Πάντως εγώ το πήρα από steam στα 9 ευρώ (το -10% του pre-order) που είναι σιγουρα καλή τιμή αφού αποκλείεται να διαρκεί κάτω από 20ωρο.
Πολύ θα ήθελα να διαβάσω και την άποψη του Αντρέα (Τσουρινάκη) για το θέμα, για το πως δλδ του φάνηκαν τα Deponia.
Αντρέα, αν διαβάζεις και ενδιαφέρεσαι ενημέρωσε μας [ή με]
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- qrious
- Yahvo
Brothers: tale of two sons / Cat Lady (εκπληκτικά και τα δυο για διαφορετικούς λόγους)
Wolf amogst us
Walking dead -all episodes
Αν και θεωρώ τα games της telltale περισσότερο interactive movies παρόλα αυτά τα βρήκα άκρως ενδιαφέροντα ειδικά το wolf με το universe του οποίου δεν είχα καμιά επαφή προηγουμένως και με εξέπληξε ευχάριστα.
Σειρά τώρα έχει το Outlast και βλέπουμε...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- qrious
- Yahvo
Δυο πράγματα μπορούν να προσφέρουν τέτοια συναισθήματα... εγώ και.. το syberiaFallen_Angel wrote: Λιποθυμώ... Ένα δάκρυ κυλά...
- maladroid
- Templar Hunter
Επίσης ένα καταπληκτικό FREE adventure που αξίζει να αναφερθεί γιατί βάζει τα γυαλιά σε πολλές εμπορικές παραγωγές είναι το PISS. Το εντόπισα μέσω του RockPaperShotgun που δίνει και link για να το κατεβάσετε: www.rockpapershotgun.com/2013/01 ... or-a-piss/
No good deed goes unpunished
- Tsok
- Elite Member
maladroid wrote: Επίσης ένα καταπληκτικό FREE adventure που αξίζει να αναφερθεί γιατί βάζει τα γυαλιά σε πολλές εμπορικές παραγωγές είναι το PISS. Το εντόπισα μέσω του RockPaperShotgun που δίνει και link για να το κατεβάσετε: www.rockpapershotgun.com/2013/01 ... or-a-piss/
Όποιος ενδιαφέρεται για το PISS ορίστε και ένα review.
www.ragequit.gr/reviews/item/piss-pc-review
- WickedMan
- Tentacled Overlord
σύγκριση Wolf με The Walking Dead? Στυλ ίδιο; (interactive movie, decisions, QTEs κλπ);
@Fallen
Δεν έχω αυτή τη στιγμή σκοπό να αγοράσω κάποιο game, αλλά έχω μερικά (άλλα παλιότερα, άλλα όχι τόσο) στο ψυγείο που πρέπει κάποια στιγμή να παίξω. Τι από τα παρακάτω προτείνετε για αρχή για να πάρω πάλι τα πάνω μου adventurικά;
The Whispered World
Resonance
Machinarium
L.A. Noire
Darkstar
Crystal Key 2 (lol)
X-Files: The Game
The Last Express
Keepsake (είχα ξεχάσει ότι το είχα)
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- skoros
- Banned
Machinarium δαγκωτό. Θα σε κάνει να ξανακολλήσεις με τα adventures.WickedMan wrote: Τι από τα παρακάτω προτείνετε για αρχή για να πάρω πάλι τα πάνω μου adventurικά;
The Whispered World
Resonance
Machinarium
L.A. Noire
Darkstar
Crystal Key 2 (lol)
X-Files: The Game
The Last Express
Keepsake (είχα ξεχάσει ότι το είχα)
Μετά πιάσε το Resonance.
- qrious
- Yahvo
Ιδιο στυλ ναι, κάπως βελτιωμένο το interface στο Wolf με λίγο περισσότερα "action" sequence, επίσης ειναι πολύ καλύτερο στον γραφικό τομέα απο το WD.WickedMan wrote: @qrious
σύγκριση Wolf με The Walking Dead? Στυλ ίδιο; (interactive movie, decisions, QTEs κλπ);
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Το Whispered World έχει, επίσης, παραλύσει τα πλήθη (προσωπικά το ψιλοβαρέθηκα, βέβαια ) οπότε ίσως αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να σε "σιγοβράσει adventur-ικά".
Τέλος, και το Keepsake ήταν πολύ όμορφο παραμύθι και με έχει αφήσει με θετικά συναισθήματα ακόμη και τόσα χρόνια μετά.
Έχεις μεγάλη γκάμα για να επιλέξεις ανάμεσα σε πολύ καλά adventur-άκια. Οπότε δες απλώς τι τραβάει η όρεξή σου θεματολογικά αυτή την περίοδο.
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
O qrious επέστρεψε
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- tsampikos
- Master of Dimensions
Constantine_R wrote: Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.
Κωνσταντίνε μην περιμένεις την gog. Πάρε το από το gamesrocket.com. To προσφέρει DRM free, σε απλή και σπέσιαλ έκδοση με μπόνους (soundtrack κλπ.) εγώ μόλις το τσίμπησα.
www.gamesrocket.com/download/Goo ... ition.html
www.gamesrocket.com/download/Goo ... ponia.html
- Tsok
- Elite Member
- qrious
- Yahvo