Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
23 Οκτ 2013 15:53 #40626 by skoros

Constantine_R wrote: Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.

Η τιμή στο steam πάντως είναι ασυναγώνιστη. Όπως και το Night of the Rabbit κοστίζει 10€.
Στο gog λογικά θα είναι 20$.
Κάτι παίζει με gog και daedalic, καθώς και το μεμόρια άργησε να κάνει την εμφάνισή του σε σχέση με το steam.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Οκτ 2013 16:15 #40630 by Elessar

skoros wrote:

Constantine_R wrote: Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.

Η τιμή στο steam πάντως είναι ασυναγώνιστη. Όπως και το Night of the Rabbit κοστίζει 10€.
Στο gog λογικά θα είναι 20$.
Κάτι παίζει με gog και daedalic, καθώς και το μεμόρια άργησε να κάνει την εμφάνισή του σε σχέση με το steam.

Χμ, μάλον χάλασε κάποια μεταξύ τους συμφωνία. Πάντως εγώ το πήρα από steam στα 9 ευρώ (το -10% του pre-order) που είναι σιγουρα καλή τιμή αφού αποκλείεται να διαρκεί κάτω από 20ωρο.

Πολύ θα ήθελα να διαβάσω και την άποψη του Αντρέα (Τσουρινάκη) για το θέμα, για το πως δλδ του φάνηκαν τα Deponia.
Αντρέα, αν διαβάζεις και ενδιαφέρεσαι ενημέρωσε μας [ή με] :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
24 Οκτ 2013 18:28 #40670 by qrious
Είπα να κάνω ενα mini comeback στο είδος και σε μια βδομάδα τελείωσα τα εξης με σειρά προτίμησης :

Brothers: tale of two sons / Cat Lady (εκπληκτικά και τα δυο για διαφορετικούς λόγους)
Wolf amogst us
Walking dead -all episodes
Αν και θεωρώ τα games της telltale περισσότερο interactive movies παρόλα αυτά τα βρήκα άκρως ενδιαφέροντα ειδικά το wolf με το universe του οποίου δεν είχα καμιά επαφή προηγουμένως και με εξέπληξε ευχάριστα.

Σειρά τώρα έχει το Outlast και βλέπουμε... :wink:

More
24 Οκτ 2013 18:34 #40671 by Fallen Angel
Λιποθυμώ... Ένα δάκρυ κυλά... :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

More
24 Οκτ 2013 18:42 #40673 by qrious

Fallen_Angel wrote: Λιποθυμώ... Ένα δάκρυ κυλά... :lol: :lol:

Δυο πράγματα μπορούν να προσφέρουν τέτοια συναισθήματα... εγώ και.. το syberia :lol: :lol:

More
24 Οκτ 2013 19:46 #40678 by maladroid
Α, εφόσον μετράμε κι αυτά (trollface) τότε The Walking Dead Season 1, Outlast, Brothers: A Tale of Two Sons τα τελείωσα κι εγώ μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Πολύ καλά και τα τρία, τολμώ να πω ότι το Brothers ίσως με εντυπωσίασε περισσότερο λόγω της φρεσκάδας του concept.

Επίσης ένα καταπληκτικό FREE adventure που αξίζει να αναφερθεί γιατί βάζει τα γυαλιά σε πολλές εμπορικές παραγωγές είναι το PISS. Το εντόπισα μέσω του RockPaperShotgun που δίνει και link για να το κατεβάσετε: www.rockpapershotgun.com/2013/01 ... or-a-piss/

No good deed goes unpunished

More
24 Οκτ 2013 22:37 #40687 by Tsok

maladroid wrote: Επίσης ένα καταπληκτικό FREE adventure που αξίζει να αναφερθεί γιατί βάζει τα γυαλιά σε πολλές εμπορικές παραγωγές είναι το PISS. Το εντόπισα μέσω του RockPaperShotgun που δίνει και link για να το κατεβάσετε: www.rockpapershotgun.com/2013/01 ... or-a-piss/

Όποιος ενδιαφέρεται για το PISS ορίστε και ένα review.
www.ragequit.gr/reviews/item/piss-pc-review

More
25 Οκτ 2013 00:44 #40694 by WickedMan
@qrious
σύγκριση Wolf με The Walking Dead? Στυλ ίδιο; (interactive movie, decisions, QTEs κλπ);

@Fallen
Δεν έχω αυτή τη στιγμή σκοπό να αγοράσω κάποιο game, αλλά έχω μερικά (άλλα παλιότερα, άλλα όχι τόσο) στο ψυγείο που πρέπει κάποια στιγμή να παίξω. Τι από τα παρακάτω προτείνετε για αρχή για να πάρω πάλι τα πάνω μου adventurικά;

The Whispered World
Resonance
Machinarium
L.A. Noire
Darkstar
Crystal Key 2 (lol)
X-Files: The Game
The Last Express
Keepsake (είχα ξεχάσει ότι το είχα)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
25 Οκτ 2013 01:04 #40696 by skoros

WickedMan wrote: Τι από τα παρακάτω προτείνετε για αρχή για να πάρω πάλι τα πάνω μου adventurικά;

The Whispered World
Resonance
Machinarium
L.A. Noire
Darkstar
Crystal Key 2 (lol)
X-Files: The Game
The Last Express
Keepsake (είχα ξεχάσει ότι το είχα)

Machinarium δαγκωτό. Θα σε κάνει να ξανακολλήσεις με τα adventures.
Μετά πιάσε το Resonance.

More
25 Οκτ 2013 01:10 #40697 by qrious

WickedMan wrote: @qrious
σύγκριση Wolf με The Walking Dead? Στυλ ίδιο; (interactive movie, decisions, QTEs κλπ);

Ιδιο στυλ ναι, κάπως βελτιωμένο το interface στο Wolf με λίγο περισσότερα "action" sequence, επίσης ειναι πολύ καλύτερο στον γραφικό τομέα απο το WD.

More
25 Οκτ 2013 09:30 #40698 by Fallen Angel
+1 στις προτάσεις του skoros για Machinarium και Resonance.

Το Whispered World έχει, επίσης, παραλύσει τα πλήθη (προσωπικά το ψιλοβαρέθηκα, βέβαια :D) οπότε ίσως αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να σε "σιγοβράσει adventur-ικά".

Τέλος, και το Keepsake ήταν πολύ όμορφο παραμύθι και με έχει αφήσει με θετικά συναισθήματα ακόμη και τόσα χρόνια μετά.

Έχεις μεγάλη γκάμα για να επιλέξεις ανάμεσα σε πολύ καλά adventur-άκια. Οπότε δες απλώς τι τραβάει η όρεξή σου θεματολογικά αυτή την περίοδο. :) :)

Nothing happens unless first a dream...

More
25 Οκτ 2013 10:17 #40701 by Elessar
Χμ, γι αυτό μάλλον είχαν γκρεμιστεί όλοι οι φούρνοι από το σπίτι μου μέχρι τη δουλειά.

O qrious επέστρεψε :mrgreen:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
30 Οκτ 2013 09:23 #40805 by tsampikos

Κωνσταντίνε μην περιμένεις την gog. Πάρε το από το gamesrocket.com. To προσφέρει DRM free, σε απλή και σπέσιαλ έκδοση με μπόνους (soundtrack κλπ.) εγώ μόλις το τσίμπησα.

www.gamesrocket.com/download/Goo ... ition.html

www.gamesrocket.com/download/Goo ... ponia.html

More
30 Οκτ 2013 09:30 #40806 by Tsok
Τέλειωσα το scratches τελικά. Ακόμα μένει stand-by το The night of the rabbit, καθώς Path of Exile και FM δεν αφήνουν και πολύ χρόνο ελεύθερο. Ααα έχω και το Brothers - A Tale of Two Sons, το οποίο πρέπει να είναι πολύ καλό.

More
30 Οκτ 2013 14:20 #40809 by qrious
Τέλος και το Downfall . Σε όποιον άρεσε το cat lady καλό είναι να το παίξει, κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα γενικά μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι του Michalski αλά είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και προσεγμένο.