Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- The_Highlander
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Πω πωω... θέλω ΠΑΡΑ πολύ να το παίξω αυτό. Αλλά προς το παρόν κρατιέμαι. Θα το παίξω όλο μαζί μόλις ολοκληρωθεί η σειρά, δεν την πατάω όπως με το Walking Dead που μετρούσα τις ώρες και τις μέρες μετά.
Tsok wrote: Και εγώ αυτής της λογικής είμαι στα episodic games. Δε μπορώ αυτό το "περίμενε" μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Το ίδιο και με τις σειρές στην τηλεοράση.
qwerty wrote: Μάλλον όμως κι εγώ θα το αφήσω για όταν ολοκληρωθεί γιατί δεν πολυπαλεύεται αλλιώς. Ξεχνάω κιόλας πάρα πολύ...
Ναι, καταλαβαίνω πώς μπορεί κανείς να μη θέλει να περιμένει. Με μένα προσωπικά λειτούργησε εξαιρετικά και στο Walking Dead (και εκείνο το έπαιξα επεισόδιο-επεισόδιο), γιατί εκεί πραγματικά έμαθε η Telltale να χρησιμοποιεί σωστά το format, φτιάχνοντας αποτελεσματικά story arcs για το κάθε επεισόδιο και ταυτόχρονα συνεχίζοντας την ιστορία και αφήνοντας και ένα δυνατό cliffhanger κάθε φορά. Γι'αυτό το λόγο, για μένα η εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη όταν τα παίζω ένα-ένα.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Μη... Σταμάτα... Ντρέπομαι...Constantine_R wrote: Βρε βρε και μου είχες λήψει...
Και εμένα αγαπητέ και εμένα.
Ontopic
Η σπλατεριά, ίσα ίσα που το ήθελα να μην είναι μυξοπαρθένα το παιχνίδιον, δεν με πείραξε κάποια άλλα πράγματα με πείραξαν τα οποία όμως δεν είναι spoiler free οπότε σταματώ εδώ. Α επίσης η κόρη Holmes δεν μου κάθησε και τόσο καλά στο ρόλο της ως Erica Reed. Γιατί; Δεν ξέρω.
Fallen, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να το τερματίσει κάποιος. Μια χαρά είναι.
Και κοουτάρω τον εαυτό μου
μήπως και ξέρει κανένας. Τόσο καιρό περίμενα να ανοίξετε για να μπορέσω να πάρω απάντηση σε τόσο βασανιστικά ερωτήματα.mkllds wrote: Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα βγουν και σε κουτιά τα The Night of the Rabbit, Memoria και Goodbye Deponia. Γιατί ακόμα κρατιέμαι και δεν τα έχω πάρει σε digital μορφη.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- skoros
- Banned
mkllds wrote: Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα βγουν και σε κουτιά τα The Night of the Rabbit, Memoria και Goodbye Deponia. Γιατί ακόμα κρατιέμαι και δεν τα έχω πάρει σε digital μορφη.
Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζει η Daedalic να κυκλοφορεί τα παιχνίδια της πρώτα ψηφιακά και μετά και σε κουτιά. Έγινε με τα 2 πρώτα Deponia, έγινε με το Satinav και με πολλά ακόμα. Στη θέση σου θα περίμενα.
Πιο γνώστης σε τέτοια θέματα είναι ο Τσαμπίκος, οπότε περίμενε και τη δική του άποψη.
- Tsok
- Elite Member
edit: Με έμφαση στο Scratches
- Elessar
- Team
Tsok wrote: Ξαναξεκίνησα σήμερα το Scratches μετά από κάποια χρόνια και ηλικρινά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Οπότε στα διαλείμματα από το FM υπάρχει το Scratches και το The Night of the Rabbit.
edit: Με έμφαση στο Scratches
Πόσο, μα πόσο, θα ήθελα να έπαιζα το Scratches για πρώτη φορά.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Περνάω φάση
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Είναι που σου λείπαμε εμείς, βρε. Τώρα να δεις πώς θα σου ξανάρθει η διάθεση!!WickedMan wrote: [...]Έχω να παίξω οποιοδήποτε game 6+ μήνες. Δε ξέρω που πήγε η διάθεση, πραγματικά. Υπάρχουν κι άλλες (πιεστικές) ασχολίες βέβαια, αλλά και πάλι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται, τι έχει κυκλοφορήσει και τι έχει ανακοινωθεί αυτούς τους 6 μήνες.
Περνάω φάση
Λοιπόν, πες μας σε τι φάση είσαι να σου πούμε τι να παίξεις. Έχουμε πολλές κυκλοφορίες φέτος, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε πιάσουμε κάπου. Θυμάμαι μόνο πως δε θέλεις horror (άρα χάνεις τα καλύτερα ). Τι άλλο;! Βοήθησε το έργο μας να σε ξανακάψουμε.
Nothing happens unless first a dream...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Elessar
- Team
In other news, ασχολούμαι κάπως και το Larry Reloaded αλλά είναι κάπως meh, δηλαδή πολύ προσπάθεια για να εμπλουτίσουν ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα όση ιστορική αξία ναι είχε δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Elessar
- Team
Στο CiP είχαν κάνει καλό promotion και το έδιναν μάλιστα σε καλή τιμή pre-order στο (πάντα συμπαθές) gog.
- TeLeStIc
- Elite Member
Κατά τ άλλα πολλά παίγνια στον πάγο:
- I have no mouth and I must scream
- Resonance
- Ripper
- The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
TeLeStIc wrote: - The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε αδιέξοδο έτσι; Αν γίνει αυτό το καταλαβαίνεις ή βολοδέρνεις δεξιά αριστερά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται;
Το έχω ξαναπεί αλλά αυτό το Last Express το έχω πάρει από πολύ φόβο. Το έχω αγοράσει τόσο καιρό και όλο το αναβάλλω. Συχαίνομαι τα αδιέξοδα...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Elessar
- Team
Constantine_R wrote:
TeLeStIc wrote: - The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε αδιέξοδο έτσι; Αν γίνει αυτό το καταλαβαίνεις ή βολοδέρνεις δεξιά αριστερά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται;
Το έχω ξαναπεί αλλά αυτό το Last Express το έχω πάρει από πολύ φόβο. Το έχω αγοράσει τόσο καιρό και όλο το αναβάλλω. Συχαίνομαι τα αδιέξοδα...
Και εγώ τα ίδια, δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα. Όποτε το ξεκινάω με πιάνει το άγχος του real-time και το αφήνω. Δε νομίζω να υφίσταται έννοια dead end πάντως, και τίποτα να μην κάνεις - περνάει απλά η ώρα και κάποια στιγμή το παιχνίδι τελειώνει.