Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
22 Οκτ 2013 11:50 #40569 by Fallen Angel
Κοίτα να δεις με αυτό το Cognition όλοι... Μήπως να του έδινα άλλη μία ευκαιρία;! Ασχολήθηκα ελάχιστα με το συγκεκριμένο, κάτι δε μου έκατσε καλά στην αρχή, και το άφησα στο ράφι των "θα δούμε αν και πότε". Αλλά... όλοι λέτε (σχετικά) καλά λογάκια. Άσε που είναι αστυνομικό και το τραβάει πολύ ο φθινοπωρινός καιρός (που ελπίζω να έρθει σύντομα!!). Χμμ...

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Οκτ 2013 12:20 #40570 by The_Highlander

Fallen_Angel wrote: Πω πωω... θέλω ΠΑΡΑ πολύ να το παίξω αυτό. Αλλά προς το παρόν κρατιέμαι. Θα το παίξω όλο μαζί μόλις ολοκληρωθεί η σειρά, δεν την πατάω όπως με το Walking Dead που μετρούσα τις ώρες και τις μέρες μετά.

Tsok wrote: Και εγώ αυτής της λογικής είμαι στα episodic games. Δε μπορώ αυτό το "περίμενε" μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Το ίδιο και με τις σειρές στην τηλεοράση.

qwerty wrote: Μάλλον όμως κι εγώ θα το αφήσω για όταν ολοκληρωθεί γιατί δεν πολυπαλεύεται αλλιώς. Ξεχνάω κιόλας πάρα πολύ... :p

Ναι, καταλαβαίνω πώς μπορεί κανείς να μη θέλει να περιμένει. Με μένα προσωπικά λειτούργησε εξαιρετικά και στο Walking Dead (και εκείνο το έπαιξα επεισόδιο-επεισόδιο), γιατί εκεί πραγματικά έμαθε η Telltale να χρησιμοποιεί σωστά το format, φτιάχνοντας αποτελεσματικά story arcs για το κάθε επεισόδιο και ταυτόχρονα συνεχίζοντας την ιστορία και αφήνοντας και ένα δυνατό cliffhanger κάθε φορά. Γι'αυτό το λόγο, για μένα η εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη όταν τα παίζω ένα-ένα.

More
22 Οκτ 2013 12:49 #40571 by mkllds

Constantine_R wrote: Βρε βρε και μου είχες λήψει... :wink:

Μη... Σταμάτα... Ντρέπομαι...
Warning: Spoiler!

:mrgreen:

Και εμένα αγαπητέ και εμένα.

Ontopic
Η σπλατεριά, ίσα ίσα που το ήθελα να μην είναι μυξοπαρθένα το παιχνίδιον, δεν με πείραξε κάποια άλλα πράγματα με πείραξαν τα οποία όμως δεν είναι spoiler free οπότε σταματώ εδώ. Α επίσης η κόρη Holmes δεν μου κάθησε και τόσο καλά στο ρόλο της ως Erica Reed. Γιατί; Δεν ξέρω.

Fallen, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να το τερματίσει κάποιος. Μια χαρά είναι.

Και κοουτάρω τον εαυτό μου

mkllds wrote: Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα βγουν και σε κουτιά τα The Night of the Rabbit, Memoria και Goodbye Deponia. Γιατί ακόμα κρατιέμαι και δεν τα έχω πάρει σε digital μορφη.

μήπως και ξέρει κανένας. Τόσο καιρό περίμενα να ανοίξετε για να μπορέσω να πάρω απάντηση σε τόσο βασανιστικά ερωτήματα.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
22 Οκτ 2013 13:22 #40573 by skoros

mkllds wrote: Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα βγουν και σε κουτιά τα The Night of the Rabbit, Memoria και Goodbye Deponia. Γιατί ακόμα κρατιέμαι και δεν τα έχω πάρει σε digital μορφη.

Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζει η Daedalic να κυκλοφορεί τα παιχνίδια της πρώτα ψηφιακά και μετά και σε κουτιά. Έγινε με τα 2 πρώτα Deponia, έγινε με το Satinav και με πολλά ακόμα. Στη θέση σου θα περίμενα.
Πιο γνώστης σε τέτοια θέματα είναι ο Τσαμπίκος, οπότε περίμενε και τη δική του άποψη.

More
22 Οκτ 2013 14:40 #40578 by Tsok
Ξαναξεκίνησα σήμερα το Scratches μετά από κάποια χρόνια και ηλικρινά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Οπότε στα διαλείμματα από το FM υπάρχει το Scratches και το The Night of the Rabbit.

edit: Με έμφαση στο Scratches :)

More
22 Οκτ 2013 14:56 #40581 by Elessar

Tsok wrote: Ξαναξεκίνησα σήμερα το Scratches μετά από κάποια χρόνια και ηλικρινά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Οπότε στα διαλείμματα από το FM υπάρχει το Scratches και το The Night of the Rabbit.

edit: Με έμφαση στο Scratches :)

Πόσο, μα πόσο, θα ήθελα να έπαιζα το Scratches για πρώτη φορά.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
22 Οκτ 2013 15:22 #40582 by WickedMan
Ζηλεύω. Έχω να παίξω οποιοδήποτε game 6+ μήνες. :( Δε ξέρω που πήγε η διάθεση, πραγματικά. Υπάρχουν κι άλλες (πιεστικές) ασχολίες βέβαια, αλλά και πάλι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται, τι έχει κυκλοφορήσει και τι έχει ανακοινωθεί αυτούς τους 6 μήνες.

Περνάω φάση :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
22 Οκτ 2013 17:40 #40585 by Fallen Angel

WickedMan wrote: [...]Έχω να παίξω οποιοδήποτε game 6+ μήνες. :( Δε ξέρω που πήγε η διάθεση, πραγματικά. Υπάρχουν κι άλλες (πιεστικές) ασχολίες βέβαια, αλλά και πάλι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται, τι έχει κυκλοφορήσει και τι έχει ανακοινωθεί αυτούς τους 6 μήνες.

Περνάω φάση :P

Είναι που σου λείπαμε εμείς, βρε. Τώρα να δεις πώς θα σου ξανάρθει η διάθεση!! 8)
Λοιπόν, πες μας σε τι φάση είσαι να σου πούμε τι να παίξεις. Έχουμε πολλές κυκλοφορίες φέτος, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε πιάσουμε κάπου. Θυμάμαι μόνο πως δε θέλεις horror (άρα χάνεις τα καλύτερα :P ). Τι άλλο;! Βοήθησε το έργο μας να σε ξανακάψουμε. ;)

Nothing happens unless first a dream...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Οκτ 2013 19:17 #40589 by tsampikos
Ταλαιπωρώ το Chaos on Deponia που έχω στον "πάγο" από το τέλος Ιουλίου.... Από τότε έχω να το πιάσω....Πριν από αυτό πάντως είχα παίξει το Scratches, το μοναδικό παιχνίδι ως τώρα που αφού το τερμάτισα, καπάκι το ξανάπαιξα...Πολύ ωραίο το άτιμο....

More
23 Οκτ 2013 13:02 #40610 by Elessar
Επιτέλους έπιασα το Goodbye Deponia, αν είναι στο ίδιο ύψος με τα δύο προηγούμενα τότε θα μιλάμε για κλασσικό παιχνίδι.

In other news, ασχολούμαι κάπως και το Larry Reloaded αλλά είναι κάπως meh, δηλαδή πολύ προσπάθεια για να εμπλουτίσουν ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα όση ιστορική αξία ναι είχε δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο.

More
23 Οκτ 2013 13:07 #40612 by Constantine_R
Θέλουμε live ανταπόκριση από το Deponia!! Γαμώτο περιμένω το GOG να το βγάλει μιας και έχω και τα άλλα δυο από εκεί... μας την έκανε η Daedalic τώρα. Μάλλον στο Steam πήραν χαμπάρι περί τίνος πρόκειται.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
23 Οκτ 2013 13:09 #40613 by Elessar
Όντως, μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτό - δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έδωσαν το Goodbye Deponia και στο gog.

Στο CiP είχαν κάνει καλό promotion και το έδιναν μάλιστα σε καλή τιμή pre-order στο (πάντα συμπαθές) gog.

More
23 Οκτ 2013 13:44 #40616 by TeLeStIc
Εμένα με ταλαιπωρεί(ψυχικά) το Beyond: Two souls - μεγάλη απογοήτευση (το περίμενα πώς κ πώς 2 χρόνια) και καμία σχέση η εμπειρία του Heavy Rain με αυτή τη μελοδραματική και εντελώς ανούσια στον έλεγχο υπερπαραγωγή...
Κατά τ άλλα πολλά παίγνια στον πάγο:
- I have no mouth and I must scream
- Resonance
- Ripper
- The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)

I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.

More
23 Οκτ 2013 14:52 #40621 by Constantine_R

TeLeStIc wrote: - The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε αδιέξοδο έτσι; Αν γίνει αυτό το καταλαβαίνεις ή βολοδέρνεις δεξιά αριστερά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται;

Το έχω ξαναπεί αλλά αυτό το Last Express το έχω πάρει από πολύ φόβο. Το έχω αγοράσει τόσο καιρό και όλο το αναβάλλω. Συχαίνομαι τα αδιέξοδα... :evil:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
23 Οκτ 2013 15:33 #40625 by Elessar

Constantine_R wrote:

TeLeStIc wrote: - The Last Express (και μάλιστα λίγο πριν από το τέλος)

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε αδιέξοδο έτσι; Αν γίνει αυτό το καταλαβαίνεις ή βολοδέρνεις δεξιά αριστερά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται;

Το έχω ξαναπεί αλλά αυτό το Last Express το έχω πάρει από πολύ φόβο. Το έχω αγοράσει τόσο καιρό και όλο το αναβάλλω. Συχαίνομαι τα αδιέξοδα... :evil:

Και εγώ τα ίδια, δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα. Όποτε το ξεκινάω με πιάνει το άγχος του real-time και το αφήνω. Δε νομίζω να υφίσταται έννοια dead end πάντως, και τίποτα να μην κάνεις - περνάει απλά η ώρα και κάποια στιγμή το παιχνίδι τελειώνει.