Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- mkllds
- Futuristic Fedora
Καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ αλλά από την στιγμή που το πλήρωσες μου φαίνεται κάπως απλά να μου το στείλεις. Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα;akarasimos wrote: Στείλε το email και το πήρες...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
mkllds wrote:
Καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ αλλά από την στιγμή που το πλήρωσες μου φαίνεται κάπως απλά να μου το στείλεις. Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα;akarasimos wrote: Στείλε το email και το πήρες...
Αυτά τα κάπως μου φαίνεται να αφήσεις κατά μέρος... :Ρ You've got a pm...
Btw έχουν βγάλει δύο μορφές του official guide, μία εντυπωσιακά επιμελημένη με φωτογραφίες και απίστευτο συνοδευτικά σχόλια και ένα εκτενέστατο guide print-friendly!
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- WickedMan
- Tentacled Overlord
plz, βάλε σπόιλερ στο πρότελευταίο σου post, εκεί που χρειάζεται. Το Darkstar με περιμένει υπομονετικά στο ράφι του, ευτυχώς που έχω ήδη ξεχάσει τι έγραψες εκεί πέρα.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- GameLinguist
- Adventurous Titan
WickedMan wrote: @akarasimos
plz, βάλε σπόιλερ στο πρότελευταίο σου post, εκεί που χρειάζεται. Το Darkstar με περιμένει υπομονετικά στο ράφι του, ευτυχώς που έχω ήδη ξεχάσει τι έγραψες εκεί πέρα.
Done, man... Και νόμιζα ότι το είχα βάλει!
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Επίσης, θέλω να αξιωθώ να τελειώσω τα Last Express και Reversion, τα οποία ξεκίνησα στο iPad. Εξαιρετικότατα και τα δύο!!
Nothing happens unless first a dream...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όσο για το Walking Dead, ναι, αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη season του παιχνιδιού με το πέμπτο επεισόδιο.
Αν δε με απατά η μνήμη μου είναι γύρω στις 2-2,5 ώρες το κάθε επεισόδιο. Δεν είναι, λοιπόν, μεγάλο συνολικά (10-12 ώρες), και σίγουρα θα το θέλαμε μεγαλύτερο, αλλά δεν πειράζει. Είναι υπέροχο κι εθιστικό. Κι αυτό νομίζω πως έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία στην προκειμένη.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Το... κάδρο (κάπως πρέπει να τιμωρηθεί αυτός για την ύβρη του, δε μου τη γλιτώνει!! ) φέρνει προπολεμ... εχμ.. εννοώ παλιά, κλασσικά παιχνίδια κοντά σε νεότερους χρήστες. Προσωπικά (παρότι νεότερο χρήστη δε με λες ), δε θα έπαιζα εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο PC. Στο iPad, όμως, το ξεκίνησα τη μέρα κιόλας που κυκλοφόρησε. Ομοίως και το 7th Guest, και άλλα κλασσικά adventures. Αποφασίστε τι θέλετε. Να παίζουμε τα κλάσικ, ή να μείνουμε πιστοί στον υπολογιστή; Όλα τα θέλετε, όλα. Ανικανοποίητοι adventurers.WickedMan wrote: [...]Και πως στο καλό παίζει κανείς κλασσικό adventure σ αυτό το κάδρο;[...]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πλάκα έκανα, απλά διαπιστώνω/σατυρίζω την ασχετοσύνη μου για αυτά τα νέα μπιχλιμπίδια. Προσωπικά είμαι κολλημένος με τα desktop pcs, απλά τα λατρεύω, τα έχω μάθει αρκετά καλά και είμαι λίγο καχύποπτος προς οτιδήποτε άλλο. Αν ισχύει, πάντως, αυτό που λένε ότι τα tablets, οι οθόνες αφής και τα παρόμοια είναι το μέλλον, φοβάμαι ότι θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ...
- sasa
- Moderator
-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."
- Tsok
- Elite Member
- WickedMan
- Tentacled Overlord