Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
20 Νοε 2012 09:47 #40324 by mkllds

akarasimos wrote: Στείλε το email και το πήρες... :)

Καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ αλλά από την στιγμή που το πλήρωσες μου φαίνεται κάπως απλά να μου το στείλεις. Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα;

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
20 Νοε 2012 12:57 #40328 by GameLinguist

mkllds wrote:

akarasimos wrote: Στείλε το email και το πήρες... :)

Καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ αλλά από την στιγμή που το πλήρωσες μου φαίνεται κάπως απλά να μου το στείλεις. Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα;

Αυτά τα κάπως μου φαίνεται να αφήσεις κατά μέρος... :Ρ You've got a pm...

Btw έχουν βγάλει δύο μορφές του official guide, μία εντυπωσιακά επιμελημένη με φωτογραφίες και απίστευτο συνοδευτικά σχόλια και ένα εκτενέστατο guide print-friendly!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
20 Νοε 2012 13:54 #40331 by WickedMan
@akarasimos
plz, βάλε σπόιλερ στο πρότελευταίο σου post, εκεί που χρειάζεται. Το Darkstar με περιμένει υπομονετικά στο ράφι του, ευτυχώς που έχω ήδη ξεχάσει τι έγραψες εκεί πέρα. :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
20 Νοε 2012 14:22 #40334 by GameLinguist

WickedMan wrote: @akarasimos
plz, βάλε σπόιλερ στο πρότελευταίο σου post, εκεί που χρειάζεται. Το Darkstar με περιμένει υπομονετικά στο ράφι του, ευτυχώς που έχω ήδη ξεχάσει τι έγραψες εκεί πέρα. :P

Done, man... Και νόμιζα ότι το είχα βάλει!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
20 Νοε 2012 20:08 #40341 by Fallen Angel
Εμένα πάλι με έχει ιντριγκάρει ο μικρός Lucius και λέω να τον ξεκινήσω μόλις τελειώσω (αύριο) το Walking Dead. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να είναι... ενοχλητικό ως αποτέλεσμα (ένα σατανόπαιδο που σκαρφίζεται τρόπους για να εξοντώσει ενήλικες), αλλά θα παραμείνω αισιόδοξη. Ίσως να είναι ένα καλογυρισμένο b-adventure. Kι ας έχει pixel hunting. Χαλάλι του για τη... διαβολική του ιδέα.

Επίσης, θέλω να αξιωθώ να τελειώσω τα Last Express και Reversion, τα οποία ξεκίνησα στο iPad. Εξαιρετικότατα και τα δύο!! :)

Nothing happens unless first a dream...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Νοε 2012 20:14 #40342 by tsampikos
Ποιό reversion? To πρώτο επεισόδιο? Το freeware? Θα τελειώσεις το Walking Dead αύριο???Μα αύριο βγαίνει το πέμπτο επεισόδιο. Τόσο....μικρό είναι? :rolleyes:

More
20 Νοε 2012 20:24 #40348 by Fallen Angel
Yeap. Reversion gameplay video:

Όσο για το Walking Dead, ναι, αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη season του παιχνιδιού με το πέμπτο επεισόδιο.
Αν δε με απατά η μνήμη μου είναι γύρω στις 2-2,5 ώρες το κάθε επεισόδιο. Δεν είναι, λοιπόν, μεγάλο συνολικά (10-12 ώρες), και σίγουρα θα το θέλαμε μεγαλύτερο, αλλά δεν πειράζει. Είναι υπέροχο κι εθιστικό. Κι αυτό νομίζω πως έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία στην προκειμένη. :)

More
21 Νοε 2012 01:18 #40363 by WickedMan
Last Express σε ipad? Το γνωστό Last Express? Τι διάολο, εδώ κοντεύει να μην παίζει στα PC, παίζει στο iPad? Και πως στο καλό παίζει κανείς κλασσικό adventure σ αυτό το κάδρο; Συγχωρέστε με, αλλά η επαφή μου με αυτούς τους φορητούς σατανάδες είναι πραγματικά μηδενική... :lol: :oops:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
21 Νοε 2012 01:33 #40364 by tsampikos
Κι εγώ το ίδιο.Όταν είναι να παίξω παιχνίδι θα παίξω σωστά. Δηλαδή στον υπολογιστή, με την ωραία μεγάλη οθόνη. Δεν θα αντικαταστήσουν τα PC βέβαια αυτά τα μπιχλιμπίδια, αλλά τέτοια αγορά δεν μπορεί να μείνει ανεκμετάλλευτη...Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω!Ακόμα και όταν πρόκειται για Last Express.

More
21 Νοε 2012 20:05 #40377 by Fallen Angel

WickedMan wrote: [...]Και πως στο καλό παίζει κανείς κλασσικό adventure σ αυτό το κάδρο;[...]

Το... κάδρο (κάπως πρέπει να τιμωρηθεί αυτός για την ύβρη του, δε μου τη γλιτώνει!! :evil:) φέρνει προπολεμ... εχμ.. εννοώ παλιά, κλασσικά παιχνίδια κοντά σε νεότερους χρήστες. Προσωπικά (παρότι νεότερο χρήστη δε με λες :lol: :lol:), δε θα έπαιζα εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο PC. Στο iPad, όμως, το ξεκίνησα τη μέρα κιόλας που κυκλοφόρησε. Ομοίως και το 7th Guest, και άλλα κλασσικά adventures. Αποφασίστε τι θέλετε. Να παίζουμε τα κλάσικ, ή να μείνουμε πιστοί στον υπολογιστή; Όλα τα θέλετε, όλα. Ανικανοποίητοι adventurers. :P

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
21 Νοε 2012 20:10 #40379 by tsampikos
Να παίξεις όλα τα classic στο PC! :) Και μετά παίζεις και στην κορνίζα! :)

More
22 Νοε 2012 01:37 #40382 by WickedMan
Μωρέ μια που σε έπιασε η όρεξη να παίξεις τα κλάσικς, παίξτα όπου να ναι, ακόμα σε οθόνη με ολογράμματα. :P

Πλάκα έκανα, απλά διαπιστώνω/σατυρίζω την ασχετοσύνη μου για αυτά τα νέα μπιχλιμπίδια. Προσωπικά είμαι κολλημένος με τα desktop pcs, απλά τα λατρεύω, τα έχω μάθει αρκετά καλά και είμαι λίγο καχύποπτος προς οτιδήποτε άλλο. Αν ισχύει, πάντως, αυτό που λένε ότι τα tablets, οι οθόνες αφής και τα παρόμοια είναι το μέλλον, φοβάμαι ότι θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ... :rolleyes:

More
21 Οκτ 2013 14:20 #40513 by sasa
Under a killing moon και την εχω καταβρει!! :D

-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."

More
21 Οκτ 2013 16:45 #40518 by Tsok
Εγώ είχα αρχήσει να ασχολούμε με το The Night of the Rabbit, αλλά τώρα λόγω FM το έχω αφήσει stand by.

More
21 Οκτ 2013 16:48 #40519 by WickedMan
Γνωστή μάστιγα το FM :P