Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
05 Νοε 2012 14:31 #40021 by manos426f
Ξεκίνησα χθες το "Harvey's new eyes", το οποίο, κατόπιν 3-4 ωρών παιχνιδιού, μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Νοε 2012 15:00 #40029 by Castledoque
Για να πω την αλήθεια, αυτήν την περίοδο κάνω ένα σύντομο διάλλειμα από τα adventure και έχω βυθιστεί στον σκοτεινό κόσμο του Alan Wake. (Παιχνιδάρα!!!!)

More
05 Νοε 2012 15:31 #40032 by manos426f
Κι εγώ το έκανα το διάλειμμά μου, λιώνοντας στο F1 2012, και τώρα σιγά σιγά επανέρχομαι στο αγαπημένο μας είδος.... :) :)

More
05 Νοε 2012 15:48 #40035 by moumiaq

Castledoque wrote: Για να πω την αλήθεια, αυτήν την περίοδο κάνω ένα σύντομο διάλλειμα από τα adventure και έχω βυθιστεί στον σκοτεινό κόσμο του Alan Wake. (Παιχνιδάρα!!!!)

Δεν σε κούρασε ολη την ώρα να σκοτώνεις και να τρέχεις και ξανα και ξανά ?

More
05 Νοε 2012 16:16 #40040 by WickedMan

manos426f wrote: Κι εγώ το έκανα το διάλειμμά μου, λιώνοντας στο F1 2012, και τώρα σιγά σιγά επανέρχομαι στο αγαπημένο μας είδος.... :) :)

Φώναζες και συ στους μηχανικούς σου "yeah, yeah, I know what I'm doing, stop bothering me" όταν σου λέγανε από τον ασύρματο να προστατεύεις τα ελαστικά, όπως ο Φινλανδός χτες; :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
05 Νοε 2012 16:52 #40041 by manos426f

WickedMan wrote: Φώναζες και συ στους μηχανικούς σου "yeah, yeah, I know what I'm doing, stop bothering me" όταν σου λέγανε από τον ασύρματο να προστατεύεις τα ελαστικά, όπως ο Φινλανδός χτες; :lol:

Όχι, αλλά στην τρίτη season που είμαι τώρα και όντας στη Lotus Renault, έχω τον Φινλανδό team-mate και ομολογουμένως με ζορίζει πολύ ο κερατάς! :lol: :lol:
(Στο Professional επίπεδο πάνω από 9η-10η θέση στην εκκίνηση δε πιάνω με την καμία, ενώ μέσα στον αγώνα φτάνω μέχρι 3ος-4ος...)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Νοε 2012 20:29 #40050 by Castledoque

moumiaq wrote: Δεν σε κούρασε ολη την ώρα να σκοτώνεις και να τρέχεις και ξανα και ξανά ?

Μπα, επειδή ήξερα από τα παλιά Max Payne ότι τα παιχνίδια της Remedy έχουν μηχανισμούς shooter με λίγο platforming, το παιχνίδι από άποψης gameplay ήταν πάνω κάτω όπως το περίμενα. Βέβαια για να πω την αλήθεια θα ήθελα να έχει περισσότερη περιπλάνηση στην πόλη και περισσότερη αλληλεπίδραση με τους κατοίκους, αλλά και όπως ήταν δε με χάλασε. Το μόνο που με εκνεύρισε ήταν το σύστημα με τα checkpoints και που έπρεπε να παίζω ξανά και ξανά τα ίδια σημεία, όταν σκοτωνόταν ο Alan (πράγμα που πρέπει να ομολογήσω ότι μου συνέβαινε συχνά). Αν και το έπαιξα στο normal σε κάποια σημεία με δυσκόλεψε τόσο, που μερικές φορές κατέφυγα σε οδηγούς και youtube βιντεάκια για να καταφέρω να προχωρήσω παρακάτω.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
09 Νοε 2012 19:48 #40148 by GameLinguist
Μόλις τελείωσα το Darkstar... Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι για FMV με πολύ φαντασία στα death sequences, διάφορα crashes και ένα ιδιαίτερο ending. Το συνιστώ ειδικά για τους λάτρεις του FMV είδους...

Και τώρα σειρά κάτι παλιά χρωστούμενα όπως Phantasmagoria II...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
10 Νοε 2012 02:22 #40151 by giovanna
@akarasimos

Εύγε πως το κατάφαρες :oops:

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Νοε 2012 14:08 #40296 by GameLinguist

giovanna wrote: @akarasimos

Εύγε πως το κατάφαρες :oops:

Μετά κόπων και βασάνων... και στα απίθανα να βρεθούν items με walkthrough...

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Νοε 2012 14:11 #40297 by GameLinguist
BTW τελείωσα και με το Phantasmagoria 2. Όντως μια χρυσή μετριότητα με ένα τέλος που με ξενέρωσε απίστευτα.
Warning: Spoiler!

Τώρα το πρόγραμμα έχει The Whispered World παράλληλα με Pandora Directive (καθότι ο μαραθώνιος των FMV συνεχίζεται...), αν και ο χρόνος ελαττώνεται επικίνδυνα.

More
19 Νοε 2012 15:03 #40298 by mkllds

akarasimos wrote: Μετά κόπων και βασάνων... και στα απίθανα να βρεθούν items με walkthrough...

Ποιός; Που; Πότε; Υπάρχει walkthrough για το συγκεκριμένο εκτός από το official guide; Γιατί εγώ ακόμα δεν βρήκα τίποτα. (Ναι, δεν ντρέπομαι να πω ότι έψαξα για λυσάρι!)

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Νοε 2012 20:57 #40304 by GameLinguist

mkllds wrote: Ποιός; Που; Πότε; Υπάρχει walkthrough για το συγκεκριμένο εκτός από το official guide; Γιατί εγώ ακόμα δεν βρήκα τίποτα. (Ναι, δεν ντρέπομαι να πω ότι έψαξα για λυσάρι!)

Έχω το official σε pdf... Στείλε το email και το πήρες... :)

More
20 Νοε 2012 02:11 #40313 by Constantine_R
Για το Darkstar δεν χρειάζεται να βρείτε ΟΛΑ τα αντικείμενα να για προχωρήσετε.
Εγώ για παράδειγμα πέρασα το maze και δεν κατάλαβα γιατί. Ρωτάω τον croc: "ρε φίλε εκείνος ο maze κάνει κάτι ή είναι όντως για "διασκέδαση";" Μου λέει. Άντε λέω να τον ξανακάνω... ακόμα ψάχνω.... :rolleyes:
Αργότερα πέρασα το σημείο που "συνδεόταν" με το maze με trial and error... και λίγο cheat (κατά κάποιο τρόπο, δε φταίω εγώ) αλλά δεν θα σας πω. :D

akarasimos wrote: Pandora Directive

:D :D :D :D

Για το Phantasmagoria 2, όπως τα λες... τίποτα το ιδιαίτερο.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
20 Νοε 2012 09:43 #40322 by GameLinguist

Constantine_R wrote: Για το Darkstar δεν χρειάζεται να βρείτε ΟΛΑ τα αντικείμενα να για προχωρήσετε.
Εγώ για παράδειγμα πέρασα το maze και δεν κατάλαβα γιατί. Ρωτάω τον croc: "ρε φίλε εκείνος ο maze κάνει κάτι ή είναι όντως για "διασκέδαση";" Μου λέει. Άντε λέω να τον ξανακάνω... ακόμα ψάχνω.... :rolleyes:
Αργότερα πέρασα το σημείο που "συνδεόταν" με το maze με trial and error... και λίγο cheat (κατά κάποιο τρόπο, δε φταίω εγώ) αλλά δεν θα σας πω. :D

Το maze δεν με χάλασε πάρα πολύ, αν και μέχρι να πάρω πρέφα πως λειτουργούν στα "στριψίματα" χάθηκε πέντε έξι δέκα φορές... Αλλά...
Warning: Spoiler!

Και δεν συζητάω για το θέμα των πιστολιών... αλλά το σταματάω για να μην spoilάρω κι άλλο!