Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
07 Σεπ 2012 13:53 #39275 by manos426f

Constantine_R wrote: @Μάνος
Μάνο, F1 να υποθέσω παίζεις με τιμονιέρα; Έχεις πάρει-φτιάξει και κάθισμα; :D

Φυσικά με τιμονιέρα φίλε! :wink:

Εντάξει,όχι,δεν έχω προχωρήσει τόσο,ώστε να διαθέτω κάποιο ιδιαίτερο κάθισμα,σε καρέκλα γραφείου κάθομαι.... :D :D

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Σεπ 2012 15:00 #39476 by tsampikos
Εγώ αυτές τις μέρες απολαμβάνω το Jack Keane! Χρειάζεται να πω ότι το βρίσκω υπέροχο? :)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
16 Σεπ 2012 16:07 #39477 by Castledoque
@tsampikos
Φίλε βλέπω άρχισες να παίζεις τα πιο σύγχρονα παιχνίδια. Φαντάζομαι θα έχεις πάθει πολιτισμικό σοκ από τα γραφικά! (Άντε να παίρνουν σιγά σιγά σειρά και τα Resonance και Deponia. :mrgreen: Α, κι αν θελήσεις κάποια στιγμή παιχνίδι με πιο πρωτόγονα γραφικά, μην ξεχάσεις να δεις το εξαιρετικό ως προς τους γρίφους freeware The Far Corners of the World.)

Τελικά πάντως δε μας είπες: Ποια ήταν τα παλιά παιχνίδια που έπαιξες τώρα πρόσφατα και ποια ξεχωρίζεις ανάμεσά τους;

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Σεπ 2012 20:35 #39483 by tsampikos
Δεν έπαθα και κανένα σοκ. Έχω παίξει πολλά σύγχρονα παιχνίδια. Θεωρώ τα γραφικά της Deck 13 τα ιδεώδη για Adventure Games, μαζί με τα καλύτερα όλων που είναι βέβαια τα καρτουνίστικα. Από παλιά παιχνίδια τελευταία έπαιξα τα Phantasmagoria 2, Flies: Attack on Earth, Eastern Mind: The Lost Souls of Tong Nu, Cosmology of Kyoto, αυτά θυμάμαι πρόχειρα. Μια χαρά ήταν τα γραφικά τους βασικά όπως και ο ήχος τους.

More
16 Σεπ 2012 21:14 #39484 by outcry
Δε μου άρεσε καθόλου το Jack Keane. Περνάει η ώρα αλλά στην ουσία, σαν χιουμοριστικό adventure, δε λέει τίποτα. Μόνο στο κεφάλαιο
Warning: Spoiler!
είχε λίγο ενδιαφέρον.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
21 Σεπ 2012 12:58 #39669 by crocark
Παίζω με κάτι χαζοπαίχνιδα αυτόν τον καιρό - όταν δεν παίζω με κούκλες. Τεξ - μεξ κάπως έτσι. Βλέπω τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, θυμάμαι τα Back to the future, προχωράω σε ό,τι ξέρω και δεν ξέρω από επιστημονική φαντασία και φτάνω μέχρι την Οδύσσεια του Διαστήματος ... Πως μπορεί να νιώθει ένας τύπος (δημιουργός) που για κάποιο λόγο, θα το χαρακτηρίσω γενικά ως ευγενή πόθο, έβαλε στο έργο του ότι το 2001 θα συμβαίνουν αυτά, το 2012 θα πετάνε τα αυτοκίνητα με αντιβαρύτητα κλπ. και διάφορα παρόμοια; Πόσο έξω έχουν πέσει σχεδόν σε όλα; Πράγμα που, εννοείται, δε μειώνει διόλου την ευρύτερη συνεισφορά τους. Αν ήμουν συγγραφέας κι έγρραφα τέτοια θα τα τοποθετούσα στο 3000 κατευθείαν και θα έλεγα γενικώς και αορίστως ότι αυτή η τεχνολογία ανακαλύφθηκε παλιότερα, χωρίς όμως να λέω συγκεκριμένη χρονιά :rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Σεπ 2012 21:26 #39689 by WickedMan
και πόσο σίγουρος είσαι ότι στο 3000: 1) θα υπάρχει αυτή η τεχνολογία 2) θα υπάρχουμε εμείς; :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
21 Σεπ 2012 21:56 #39692 by GameLinguist
Για αυτό λέγονται sci-fi αυτά τα παιχνίδια... Για να μην προβληματίζεσαι τόσο με τα if... then...

Παρεμπιπτόντως άρχισα επιτέλους και το Darkstar (μετά από μεγάλα ματς με τα κουλά του quicktime)... Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές...

Περιττό να πω ότι κατάφερα να σκοτωθώ από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού!!! Και αυτό
Warning: Spoiler!
...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
21 Σεπ 2012 22:39 #39693 by WickedMan
Χμμ, ωχ, θα μου βγάλει την ψυχή το Quicktime, ε;
Anyway, αύριο θα το παραγγείλω το Darkstar. Έτσι γίνονται 2 τα FMV στα οποία θα πέσω με τα μούτρα, μόλις τελειώσει η εξεταστική. Το άλλο είναι το X-Files the Game...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
22 Σεπ 2012 01:35 #39694 by skoros
Τώρα παίζω το Vessel (να ναι καλά το Humble Bundle ).
Είναι puzzle platformer. Πολύ καλό για όταν δεν έχεις πολλή ώρα ελεύθερη αλλά θες να παιξεις κάτι με σκέψη.
Καλά και τα adventure αλλά δυστυχώς πρέπει να έχω το λιγότερο 1,5-2 ώρες διαθέσιμες για να πω ότι θα παίξω adventure. Θέλω να βυθίζομαι...

More
22 Σεπ 2012 19:11 #39703 by giovanna
@akarasimos

Εγώ να δεις με το πού το άρχισα τα έκανα όλα σκ..τά και τό έσβυσα και ησύχασα, μωρέ πολύ complicate για ένα φιλήσυχο, ρομαντικό κορίτσι άστα να πάνε, πάντως τώρα παίζω Deponia κα έχω βρει τον ευατό μου. :rolleyes:

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
24 Σεπ 2012 00:38 #39712 by GameLinguist

WickedMan wrote: Χμμ, ωχ, θα μου βγάλει την ψυχή το Quicktime, ε;
Anyway, αύριο θα το παραγγείλω το Darkstar. Έτσι γίνονται 2 τα FMV στα οποία θα πέσω με τα μούτρα, μόλις τελειώσει η εξεταστική. Το άλλο είναι το X-Files the Game...

Αν και εσένα σου εμφανίσει προβλήματα, πες μου... Μετά από 4 εγκαταστάσεις, βρήκα λύση στο πρόβλημα!
Και το X-Files αν και παλιό, νομίζω ότι θα το λατρέψεις...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
02 Οκτ 2012 15:13 #39882 by WickedMan
χμμ, ήρθε το Darkstar, πολύ ωραίο το retail πακέτο. Θα πρέπει όμως να περιμένει, διότι έπεσε στα χέρια μου παιχνίδι απ' τα παλιά, για το οποίο έχω υψηλές προσδοκίες. Review προσεχώς. (ελπίζω).

More
05 Νοε 2012 12:40 #40016 by Themistoklis
Δεν ξεφεύγω από το πνεύμα των ημερών στο forum. Ασχολούμαι με το Deponia, το οποίο με "έκλεψε" από το Gilbert Goodmate ! - με το οποίο μάλλον θα κανω λιγο καιρο να ασχοληθώ, αφού έχω βάλει το Resonance στο πρόγραμμα, μετά το Deponia....

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
05 Νοε 2012 13:49 #40020 by Constantine_R

Themistoklis wrote: αφού έχω βάλει το Resonance στο πρόγραμμα, μετά το Deponia....

Πολύ καλός συνδυασμός. Το ίδιο έκανα και εγώ πριν ένα μήνα... :)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”