Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Βασικά αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό στο φινάλε. Γενικά στους Αμερικάνους αρέσουν κάτι τέτοια mind-fuck αινιγματάκια. Προσωπικά θεωρώ πως υποθηκεύουν τη δραματική δύναμη της ιστορίας, αλλά αυτά είναι γούστα, τι να κάνουμε. Το συγκεκριμένο τουλάχιστον ήταν εκτελεσμένο καλά. Συγκεκριμέναmkllds wrote: Όποιος έπαιξε το The Wolf Among Us ας με βοηθήσει σε κάτι:
Warning: Spoiler!Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς έγινε στο τέλος με την Nerissa γιατί δεν πολύ-κατάλαβα.
1. Όταν δολοφονήθηκε η faith, η nerissa πήρε για λίγο τη μορφή της ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον του bigby. Επομένως η κοπέλα που συναντάει στην αρχή ο bigby ήταν στην πραγματικότητα η nerissa.
2. Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε η nerissa που είχε πάρει τη μορφή της faith. Όταν κατάλαβε η faith τι είχε γίνει, για να συνεχίσουν οι δολοφόνοι να πιστεύουν πως είναι νεκρή, πήρε τη μορφή της nerissa.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Βασικά σκέφτηκα μήπως έχασα κάτι κάπου έτσι ώστε να μην καταλάβω καλά τι έγινε. Αφού λες όμως ότι εσκεμμένα το άφησαν έτσι τότε δεν χρειάζεται να το σκαλίσω παραπάνω. Εκτός κι αν βγάλουν δεύτερη σεζόν και το εξηγήσουν εκεί. Εγώ πάντως επέλεξα στο τέλος
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Πρέπει να πω ότι το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ χωρίς να το περιμένω! Μάλιστα συχνά σκεφτόμουν πότε θα ξεκλέψω χρόνο για να το συνεχίσω. Θεωρώ ότι οι αλλαγές από την αρχική έκδοση είναι τέτοιες που το καθιστούν άλλο παιχνίδι! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...
ΥΓ1. Ως γλωσσολόγος "ξεσηκώθηκα" από τους γλωσσικούς γρίφους...
ΥΓ2. Σειρά έχει το Memento Mori γιατί το Captain Morgane είναι σε φάση παρατήματος-wannabe-unistall φάση...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Themistoklis
- Gwydion's Pet
+1 ψηφο και απο μενα σε οποιον θελει να ασχοληθει με το Cat Lady. Ελπίζω να αντιληφθείτε / αντιληφθήκατε την εμμεση αναφορά στο Maniac Mansion, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιου. Αν οχι, ρωτήστε με - θέλω τόσο πολύ να το αποκαλύψω σε κάποιον για ν-οστή φορά !!!
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
- tsampikos
- Master of Dimensions
mkllds wrote: Τελείωσα το Walking Dead: Season 2 όπου μου έδωσε την εντύπωση της πιο "σκληρής" σεζόν από την προηγούμενη και ειδικά το τρίτο επεισόδιο.
Αδερφέ αντιμετόπισες σε κανένα σημείο πρόβλημα με τον κέρσορά και γενικά το σύστημα κίνησης επί της οθόνης? Εμένα στο πρώτο επεισόδιο από ένα σημείο και μετά εξαφανίστηκε ο κέρσορας και όλες οι ενδείξεις ενεργειών επί της οθόνης με αποτέλεσμα να προσπαθώ στα χαμένα να βρω που πρέπει να πατήσω πλήκτρο κλπ. Αναγκάστηκα να το βγάλω και θα επανέλθω αργότερα.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Όχι. Δεν μου παρουσίασε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ίσως να έκανες restart το επεισόδιο μπας και φτιάξει. Ή αν έχεις συνδεδεμένο κανένα χειριστήριο να το αποσυνδέσεις μήπως και φταίει αυτό.tsampikos wrote: Αδερφέ αντιμετόπισες σε κανένα σημείο πρόβλημα με τον κέρσορά και γενικά το σύστημα κίνησης επί της οθόνης? Εμένα στο πρώτο επεισόδιο από ένα σημείο και μετά εξαφανίστηκε ο κέρσορας και όλες οι ενδείξεις ενεργειών επί της οθόνης με αποτέλεσμα να προσπαθώ στα χαμένα να βρω που πρέπει να πατήσω πλήκτρο κλπ. Αναγκάστηκα να το βγάλω και θα επανέλθω αργότερα.
Απ' ό,τι είδα πάντως το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι αλλά λύση δεν είδα κάπου.
www.telltalegames.com/support/discussion...se-cursor-disappears
steamcommunity.com/app/261030/discussions/0/630800444601827323/
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- alkis21
- Banned
Έχω εγκατεστημένο το Supreme League of Patriots , αλλά πρώτα θα ξαναπιάσω το Book of Unwritten Tales που είχα αφήσει στη μέση διότι είχα τίτλους που έπρεπε να γίνουν review. Πρέπει να προλάβω να το τελειώσω γιατί έρχεται σύντομα το sequel!
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- tsampikos
- Master of Dimensions
alkis21 wrote: Έχω εγκατεστημένο το Supreme League of Patriots , αλλά πρώτα θα ξαναπιάσω το Book of Unwritten Tales που είχα αφήσει στη μέση διότι είχα τίτλους που έπρεπε να γίνουν review. Πρέπει να προλάβω να το τελειώσω γιατί έρχεται σύντομα το sequel!
Άλκη δε θα σε απογοητεύσει. Και που'σαι.... Αν δεν έχεις παίξει το Haunted (Deck 13) να το πράξεις επειγόντως. Μόλις το τελείωσα. Μιλάμε για διαμάντι ίδιου επιπέδου.
- tsampikos
- Master of Dimensions
mkllds wrote:
Όχι. Δεν μου παρουσίασε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ίσως να έκανες restart το επεισόδιο μπας και φτιάξει. Ή αν έχεις συνδεδεμένο κανένα χειριστήριο να το αποσυνδέσεις μήπως και φταίει αυτό.tsampikos wrote: Αδερφέ αντιμετόπισες σε κανένα σημείο πρόβλημα με τον κέρσορά και γενικά το σύστημα κίνησης επί της οθόνης? Εμένα στο πρώτο επεισόδιο από ένα σημείο και μετά εξαφανίστηκε ο κέρσορας και όλες οι ενδείξεις ενεργειών επί της οθόνης με αποτέλεσμα να προσπαθώ στα χαμένα να βρω που πρέπει να πατήσω πλήκτρο κλπ. Αναγκάστηκα να το βγάλω και θα επανέλθω αργότερα.
Απ' ό,τι είδα πάντως το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι αλλά λύση δεν είδα κάπου.
www.telltalegames.com/support/discussion...se-cursor-disappears
steamcommunity.com/app/261030/discussions/0/630800444601827323/
Βασικά με Gamepad το παίζω.... Θα κάνω restart όπως μου υπέδειξες, αφού τελειώσω το The Next Big Thing που με τόση καθυστέρηση ξεκίνησα σήμερα. Ευχαριστώ για τα διαφωτιστικά Links! Απρόσεχτη η Telltale....
- alkis21
- Banned
alkis21 wrote: Τελείωσα το Gold Rush! Anniversary και προσπαθώ να το αποβάλλω από τη μνήμη μου.
Να πετάξω και το καρφάκι μου, και τα δύο μεγάλα adventure games sites έγραψαν στα reviews τους ότι μία από τις τρεις πιθανές διαδρομές του παιχνιδιού από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια είναι μέσω της ΔΙΩΡΥΓΑΣ του Παναμά. Τον 19ο αιώνα. Πάλι καλά που δεν πας με Boeing 747...
ΟΚ θα μου πείτε, δεν είναι ντροπή να μην γνωρίζεις πότε άνοιξε ο ισθμός, κι ας είναι από τα σημαντικότερα έργα της ανθρωπότητας. Αυτά παθαίνεις όμως όταν βαριέσαι να παίξεις και τις τρεις διαδρομές, ώστε να ενημερώσεις σωστά τους αναγνώστες σου, κι επιλέγεις να μάθεις ποιες είναι οι άλλες δύο από το Google.
Για την ιστορία, αν επιλέξεις τη διαδρομή του Καναδά διασχίζεις τη ζούγκλα για να περάσεις από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- BuriedAlive
- Elite Member
- alkis21
- Banned
crocark wrote: Άλκη έχεις λαθάκι, ναι;
Το διάβασα πέντε φορές μέχρι να το βρω... απίστευτο. Φυσικά, στην τελευταία φράση εννοούσα Παναμά, όχι Καναδά. Thanks...
- alkis21
- Banned
alkis21 wrote: Έχω εγκατεστημένο το Supreme League of Patriots , αλλά πρώτα θα ξαναπιάσω το Book of Unwritten Tales που είχα αφήσει στη μέση διότι είχα τίτλους που έπρεπε να γίνουν review. Πρέπει να προλάβω να το τελειώσω γιατί έρχεται σύντομα το sequel!
Τελείωσα το Book of Unwritten Tales. Τι να πω... Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσαμπίκο που με προέτρεπε εδώ και καιρό να το παίξω. Τόσο αυτός όσο και ο Μάνος είχαν απόλυτο δίκιο όταν μου έλεγαν ότι θα το λατρέψω. Φοβερό παιχνίδι και απόλυτα του γούστου μου. Πάρα πολύ εύκολο βέβαια, κυρίως επειδή τα hotspots κάθε περιοχής ήταν λίγα και σχεδόν όλα όσα δεν ήταν απαραίτητα για να συνεχίσεις εξαφανίζονταν μετά το πρώτο examine. Αλλά αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω να πω για αυτό.
Το νούμερο 2 βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο στο PC μου... προέχει το Supreme League of Patriots όμως!
- manos426f
- Futuristic Fedora
alkis21 wrote: Τελείωσα το Book of Unwritten Tales. Τι να πω... Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσαμπίκο που με προέτρεπε εδώ και καιρό να το παίξω. Τόσο αυτός όσο και ο Μάνος είχαν απόλυτο δίκιο όταν μου έλεγαν ότι θα το λατρέψω.
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία...
alkis21 wrote: Το νούμερο 2 βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο στο PC μου... προέχει το Supreme League of Patriots όμως!
Same goes here!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware