Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- outcry
- Walker Survivor
Πάντως δε ξέρω αν το είδες λάθος γραμμένο ή αν το γραψες εσύ λάθος αλλά το παιχνίδι είναι του 1999.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Atrus
- Spammer
Αυτές τις μέρες (ξανα)ασχολούμαι (10 χρόνια μετά) με το πρώτο schizm. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα, εκτός του ότι με είχε εκνευρίσει αφάνταστα σε ένα γρίφο και του ότι τελικά μου άρεσε
Μετά το schizm θα πάω σε κάτι πιο νέο...
Viva la Revolucion!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
I know the pieces fit,
I know the pieces fit,
I know the pieces fit.....
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Themistoklis
- Gwydion's Pet
Παντως δεν νομιζω να το καθυστερησω πολυ - ηδη ειμαι στο Chapter IV μετα από μια μερα - ,και ηδη στο 'προγραμμα' εχω βαλει το 'Α Stroke Of Fate : Operaton Valkyrie'
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
- outcry
- Walker Survivor
Ίσως λες εκείνο το γρίφο που πρέπει να φέρεις το "αεροπλάνο" στη σωστή του θέση για να επιβιβαστείς. Που είχε δύο συσκευές να μεταφέρουν αέρα ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς. Ποτέ δε κατάλαβα ούτε πως λύνεται ούτε πως τον έλυσα.
@Constantine_R
:shock:
Τι να πω, σου βγάζω το καπέλο, μου έβαλες τα γυαλιά και όλα τα συναφή.
Πάντα όταν ακούω αυτό το τραγούδι σκέφτομαι τα συγκεκριμένα παιχνίδια (ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από προφανής)
Edit (παραήταν περασμένη η ώρα για να καταφέρω να γράψω όσα ήθελα) : Τελείωσα το Broken Sword. Ομολογώ, άσχετα που δεν είμαι πολύ συνομωσιολάγνος, πως ήταν πολύ καλογραμμένο (και μάλιστα για το καιρό που βγήκε καθώς το Gabriel Knight 3 ήταν ακόμα αγέννητο). Παρ'όλ'αυτά οι γρίφοι του ήταν ανούσιοι και μονίμως επαναλαμβάνονταν με τη μία ή την άλλη μορφή και ήταν σχετικά μικρό σε διάρκεια. Και το χειρότερο, διάολε, ήταν πιο αργό κι απ το θάνατο. Μια ώρα να περπατήσει αυτός, μια ώρα να αντιδράσει, μια ώρα να μιλήσει, γενικώς ήταν πολύ κουραστικό.
Κατά τ'άλλα συνεχίζεται η μάχη με το Reah και παράλληλα θα ξεκινήσω το Runaway, για πρώτη φορά (crocark ακούς? )
Edit 2: @Constantine_R
Πώς το κατάφερες τόσο γρήγορα?
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Είμαι φυσικός
Πρώτον, όταν έπαιξα το Schizm II ήμουν ακόμα φοιτητής και είχα τρεις μέρες κενό (ή για την ακρίβεια ήθελα και είχα τρεις μέρες κενό ) και του άλλαξα τα φώτα. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ώρες (έχει περάσει και καιρός) αλλά πρέπει να ήταν κάμποσες. Δεύτερον, θεωρώ ότι σε σχέση με το πρώτο Schizm είναι πιο εύκολο γιατί στηρίζεται κατά πολύ σε μηχανικούς γρίφους, οπότε αν κρατάς καλές σημειώσεις και την παλέψεις ξεμπλοκάρει η κατάσταση. Ένα σημείο είναι παλούκι...
Λοιπόν παληκάρια (και λεβέντισσες ) ακολουθεί χοντρό spoiler: και πάλι δεν θα δώσω άμεσα τη λύση αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω. Αυτά που θα πω είναι το κλειδί για τη λύση ενός γρίφου αλλά πιστέψτε με ακόμα και να το διαβάσετε έχετε δουλειά να κάνετε, you have been warned...
Αυτά...
@outcry,tsampikos (ορίστε, εγώ σε έβαλα δίπλα δίπλα με τον Τσαμπίκο )
Αύριο και οι δυο με τον κηδεμόνα σας...
Παρατήστε ότι κάνετε και ξεκινήστε τα ΤΩΡΑ... πλακίτσα...
Σοβαρά μιλάμε για ADVENTURES. Πριν 3-4 μέρες έβαλα για δεύτερη φορά το πρώτο, γιατί αγόρασα το τρίτο και θέλω να τα ξαναθυμηθώ. Αν έχουν ένα ψεγάδι, είναι στην αρχή αρχή όπου παρόλο που λέει τι θέλει να κάνει δεν είναι σαφές πως να κινηθείς και πας λίγο στα τυφλά και με δοκιμές.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- outcry
- Walker Survivor
Μπορώ με σιγουριά να πω ότι το πρώτο Schizm μου άρεσε πολύ περισσότερο από το δεύτερο. Για το ποιο ήταν πιο δύσκολο δε ξέρω, είχαν και τα δύο τις στιγμές τους
Πάντως ο γρίφος που περιγράφεις είναι αξέχαστος.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ενώ έχω και τα 3 Runaway έχω τελειώσει μόνο το δεύτερο όταν είχε βγει αλλά τώρα είπα να ασχοληθώ με το πρώτο, καιρός ήταν. Προς το παρόν το χω αφήσει στην αρχή της 2ης πράξης γιατί είχε και ματσάκια σήμερα. Εκπληκτική εισαγωγή πάντως.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ε ... ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Και μ' έχεις κάνει και ΝΙΩΘΩ ΧΑΖΟΣ!!! Πες ότι δεν έχεις παίξει κι εσύ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Και μάλιστα ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Λοιπόν το Runaway (από τα πλέον αγαπημένα όπως γνωρίζετε όλοι και ειδικά Κωνσταντίνε και DoUTcRY) τό έπαιξα σε μια φάση (παλιά) που πρώτα άνοιγα το walkthrough και μετά εγκαθιστούσα το παιχνίδι. Ήταν η εποχή κάπως ... Για να έχω στην προσωπική μου λίστα παιχνίδι που το έπαιξα έτσι χυδαία, ίσως μπορείτε να φανταστείτε (απ' τα συμφραζόμενα περισσότερο) πόσο πολύ μου αρέσει. Το έχω παίξει ένα κάρο φορές κι η αγαπημένη μου σκηνή όπως έλεγα προχθές στον Κ. (απ' τις πιο αγαπημένες γενικά σε παιχνίδια) είναι εκεί στην έρημο με το βανάκι με τους gay. Το καλύτερο τραγούδι σε παιχνίδι όλων των εποχών χαλλλλλλλλλλλλλλλαράααα επίσης.outcry wrote: Κατά τ'άλλα συνεχίζεται η μάχη με το Reah και παράλληλα θα ξεκινήσω το Runaway, για πρώτη φορά (crocark ακούς? )
Για την ιστορία, μόνο το 3 έχω τελειώσει μόνος (άλλη φάση ) και δε μου άρεσε που έκλεισε τη σειρά. Μια σειρά που έχει μέσα τα πάντα για μένα. Μουσική, φαρ ουέστ, roadtrips, χόπι κ..α πολλά
Όπως καταλάβατε, τελείωσα χθες το Edna & Harvey. Με περιμένει το Lost in Time να το τελιώσω ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ασυζητητί, και εγώ θεωρώ το πρώτο Schizm καλύτερο. Μια από αυτές τις μέρες θα το ξαναπιάσω, η συζήτηση μου άνοιξε την όρεξη. Πρέπει να το τελειώσω κάποτε
Στο Runaway στα ίδια είμαστε αν και νομίζω ότι θα το τελειώσεις πιο γρήγορα από εμένα καθώς αυτή την περίοδο ασχολούμαι με 4 ( ) διαφορετικά adventures (και έχω και λίγο ελεύθερο χρόνο).
@crocark
Πολύ ωραίο το Lost in Time όντως. Το ξεκίνησα έτσι χαλλλλλλλλλλλλλλλαράααα (εμείς της southern clan, που λέει και η φίλη η Dream, το λ πρέπει να το "παχύνουμε"; ) όταν μου το ανέφερες και έφαγα κόλλημα.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Έχω την εντύπωση ότι ήταν τραβεστί και όχι απλά gay. Αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά γιατί έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που το έπαιξα.crocark wrote: είναι εκεί στην έρημο με το βανάκι με τους gay.
Εννοείς αυτό: en.wikipedia.org/wiki/Lost_in_Time_(video_game)crocark wrote: Με περιμένει το Lost in Time να το τελιώσω ...
Σε ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι να το έχω παίξει και δεν θυμάμαι να το έχω σε καμία λίστα για να το παίξω κάποτε. Γενικά δεν το θυμάμαι σαν παιχνίδι...
Εγώ έχω παρατήσει το Book of Unw... στο σημείο του χορού της βροχής. Αφού σκέφτομαι να ζητήσω από τη giovanna να μου δανείσει το σύντροφο της για να μου περάσει το συγκεκριμένο σημείο. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο αύξησαν την δυσκολία του παιχνιδιού. Τι να πω...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
mkllds wrote: Αφού σκέφτομαι να ζητήσω από τη giovanna να μου δανείσει το σύντροφο της για να μου περάσει το συγκεκριμένο σημείο.
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;;
- crocark
- Adventure's Advocate
Κώστα, τελικά τι λες; Είναι ή δεν είναι FMV; Κάθε πράξη που κάνεις (συνδυασμό κλπ.) τη βλέπεις κινηματογραφημένη!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ