Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- mkllds
- Futuristic Fedora
Είπα μήπως βοηθήσει και εμένα. Και να φανταστείς ότι τα πάω πάρα πολύ καλά με τις action καταστάσεις, έτσι και αλλιώς δεν παίζω μόνο adventures, αλλά το συγκεκριμένο δεν...giovanna wrote: ο χειρότερος γρίφος που έχω δει τα τελευταία χρόνια πρέπει να χορέψεις έναν χορό που ονομάζεται Rain Dance για να καταφέρεις να προκαλέσεις ένα κεραυνό και να πω Παναγία μου τον πέρασα μετά από προσπάθειες και προσπάθειες όχι δικές μου αλλά του συντρόφου μου (να σαι καλά Βαγγέλη) γιατί αλλιώς δεν θα το είχα τελειώσει ποτέ.
Thanks. Θα κοιτάξω μήπως το έχω κάπου παραπεταμένο και το έχω ξεχάσει. Αλλιώς θα περιμένω review απο κάποιον για να δω αν αξίζει να το ψάξω.Constantine_R wrote: Ναι, αυτό εννοεί. Παλαιάς κοπής adventure που στηρίζεται σε πολλούς inventory based γρίφους.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το κίτρινο φόρεμα της πρωταγωνίστριας είναι όλα τα λεφτά!!
EDIT: είχα ξεχάσει το review τη gio...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ε;Constantine_R wrote: είχα ξεχάσει το review τη gio...
Ψέματα λέει Είναι φόρεμα βερμούδα (με καβάλο). Αν ήταν κανονικό, θα ήταν από αυτά που δεν αρέσουν στο Wicked ...mkllds wrote: κίτρινο φόρεμα διαβάζω
Δεν μπορώ παιδιά. Συγγνώμη Τρελά κέφια
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Αυτο εννοεί:crocark wrote:
Ε;Constantine_R wrote: είχα ξεχάσει το review τη gio...
mkllds wrote: Είχε γράψει στο review της για το παιχνίδι:
Είπα μήπως βοηθήσει και εμένα. Και να φανταστείς ότι τα πάω πάρα πολύ καλά με τις action καταστάσεις, έτσι και αλλιώς δεν παίζω μόνο adventures, αλλά το συγκεκριμένο δεν...giovanna wrote: ο χειρότερος γρίφος που έχω δει τα τελευταία χρόνια πρέπει να χορέψεις έναν χορό που ονομάζεται Rain Dance για να καταφέρεις να προκαλέσεις ένα κεραυνό και να πω Παναγία μου τον πέρασα μετά από προσπάθειες και προσπάθειες όχι δικές μου αλλά του συντρόφου μου (να σαι καλά Βαγγέλη) γιατί αλλιώς δεν θα το είχα τελειώσει ποτέ.
Μη με παραπληροφορείτε και χαίρομαι άδικα... Είναι μακριά η βερμούδα ή κοντή και πόσο κοντή;crocark wrote:
Ψέματα λέει Είναι φόρεμα βερμούδα (με καβάλο). Αν ήταν κανονικό, θα ήταν από αυτά που δεν αρέσουν στο Wicked ...mkllds wrote: κίτρινο φόρεμα διαβάζω
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Edit: Α, ναι! Όπως πολύ σωστά παρατήρησε κι ο C_R, το παιχνίδι είναι δωρεάν στο Abandonia για όσους ενδιαφέρονται.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Επικροτώ...crocark wrote: Είναι αρκετά κοντή για να μας κάνει ν' ασχολούμαστε μαζί της
Για την πλάτη που λάμπει δια της απουσίας της είπαμε;;
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- mkllds
- Futuristic Fedora
Όνομα, ύψος, αναλογίες, ηλικία, τηλέφωνο, διεύθυνση, τ.κ... Μη μας αφήνεις με την αγωνία!crocark wrote: Και, παρεμπιπτόντως, να μια πρωταγωνίστρια που θα άξιζε μια θέση στις αγαπημένες πρωταγωνίστριες. Τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης
Ωπ, θα το κοιτάξω.crocark wrote: Edit: Α, ναι! Όπως πολύ σωστά παρατήρησε κι ο C_R, το παιχνίδι είναι δωρεάν στο Abandonia για όσους ενδιαφέρονται.
Τι εννοείς; Δεν έχει πλάτη η πρωταγωνίστρια ή το φόρεμα βερμούδα;Constantine_R wrote: Για την πλάτη που λάμπει δια της απουσίας της είπαμε;;
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ
- crocark
- Adventure's Advocate
Mkllds, να πιάσεις το παιχνίδι. Όχι άλλα spoillers.
ΥΓ ... όντως όμως ... ωραία πλάτη!
Edit ... βρε σταματήστε ... πρωί - πρωί ...
Edit 2 ... @ Constantine_R
Κάτι ακόμη να σε ρωτήσω; Που είσαι; Είχες την τύχη να δεις το μεγαλείο της σκηνοθεσίας; Ο άτιμος ο σκηνοθέτης χειρίζεται πολύ καλά τις κάμερες και ιδιαίτερα τις γωνίες λήψης!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Πάντως τα συμπεράσματα βγήκαν:
Constantine_R wrote: Ναι είναι FMV. Το κίτρινο φόρεμα της πρωταγωνίστριας είναι όλα τα λεφτά!!
crocark wrote: Είναι αρκετά κοντή για να μας κάνει ν' ασχολούμαστε μαζί της
crocark wrote: Και, παρεμπιπτόντως, να μια πρωταγωνίστρια που θα άξιζε μια θέση στις αγαπημένες πρωταγωνίστριες. Τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης
Νομίζω ότι αξίζει να το παίξει κάποιος... Πσσσσσ, μέχρι και review μπορούσα να κάνω με αυτές τις πληροφορίες μόνο!Constantine_R wrote: Για την πλάτη που λάμπει δια της απουσίας της είπαμε;;
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το άφησα μόλις βρήκα τον φελλό
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά στο φάρο
- skoros
- Banned
crocark wrote: Ε ... ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Και μ' έχεις κάνει και ΝΙΩΘΩ ΧΑΖΟΣ!!! Πες ότι δεν έχεις παίξει κι εσύ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Και μάλιστα ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Λοιπόν το Runaway (από τα πλέον αγαπημένα όπως γνωρίζετε όλοι και ειδικά Κωνσταντίνε και DoUTcRY) τό έπαιξα σε μια φάση (παλιά) που πρώτα άνοιγα το walkthrough και μετά εγκαθιστούσα το παιχνίδι. Ήταν η εποχή κάπως ... Για να έχω στην προσωπική μου λίστα παιχνίδι που το έπαιξα έτσι χυδαία, ίσως μπορείτε να φανταστείτε (απ' τα συμφραζόμενα περισσότερο) πόσο πολύ μου αρέσει. Το έχω παίξει ένα κάρο φορές κι η αγαπημένη μου σκηνή όπως έλεγα προχθές στον Κ. (απ' τις πιο αγαπημένες γενικά σε παιχνίδια) είναι εκεί στην έρημο με το βανάκι με τους gay. Το καλύτερο τραγούδι σε παιχνίδι όλων των εποχών χαλλλλλλλλλλλλλλλαράααα επίσης.
Για την ιστορία, μόνο το 3 έχω τελειώσει μόνος (άλλη φάση ) και δε μου άρεσε που έκλεισε τη σειρά. Μια σειρά που έχει μέσα τα πάντα για μένα. Μουσική, φαρ ουέστ, roadtrips, χόπι κ..α πολλά
Όπως καταλάβατε, τελείωσα χθες το Edna & Harvey. Με περιμένει το Lost in Time να το τελιώσω ...
Για μένα το καλύτερο Runaway ήταν το 3ο και ακολουθεί το 1ο. Το 2ο μου φάνηκε απίστευτα βαρετό.
Να και το τραγουδάκι από το βαν με τις τραβεστί, από τα καλύτερα όντως σε χιουμοριστικό adventure.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=12&t=2520
Δεν έχω δει τα credits, αλλά είμαι Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Ο-Σ ότι η φωνή της Gina στο Runaway είναι από το ίδιο πρόσωπο.
Ορίστε το πρωί έφηβη μαθήτρια-ντετέκτιβ και το βράδυ χορεύτρια-τραγουδίστρια σε "μπαρ".
- crocark
- Adventure's Advocate
Φάρος ή ό,τι άλλο ... Έχει μια φωτογραφική ματιά το πράγμα! Ξέρεις. Που έχεις μακριά αντικείμενα (π.χ. φάρος) και τα καδράρεις έτσι ώστε η προοπτική να γράφει στο φως και να οδηγεί το μάτι. Πολύ μ' αρέσει αυτή η τεχνική. Ειδικά όταν γράφεις ψηλά αντικείμενα από κάτω.
Όντως.Δεν έχω δει τα credits, αλλά είμαι Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Ο-Σ ότι η φωνή της Gina στο Runaway είναι από το ίδιο πρόσωπο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ