Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
26 Ιουλ 2012 20:44 #38618 by crocark

outcry wrote: Όχι tsampikos, spellcasting είπα όχι yesterday.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτό τώρα το είδα :lol:
Ντροπή πια. Και σε σένα και σε μένα. Γέλασε βρε ο άνθρωπος. Μην τον αποπαίρνεις.

outcry wrote: Τρελλό σενάριο με μαθητευόμενους μάγους

Οι μόνοι μάγοι της προκοπής σε adventure, γιατί:

outcry wrote: και ωραία κορίτσια

Πως είναι η κατασκήνωση του Akarasimos ... καμία σχέση ...

ΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol:

Moumiaq, τα "σοβαρά" τα λέμε μέσα από pm's....

Εεεεεεεεεεεεεεεεεϊ
:x

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Ιουλ 2012 21:25 #38620 by Constantine_R

crocark wrote: Πως είναι η κατασκήνωση του Akarasimos ... καμία σχέση ...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορεί να μας λέει ψέματα ο Akarasimos ότι δεν είναι μεικτή για να μην το πρήξουμε στις ερωτήσεις. Ξέρεις: "Που είναι αυτή η κατασκήνωση;" "Πρέπει να είσαι οπωσδήποτε φοιτητής για να πας;" "Μεταπτυχιακό μετράει;" και τέτοια....

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
26 Ιουλ 2012 21:55 #38622 by Castledoque

Constantine_R wrote: "Μεταπτυχιακό μετράει;"

Σα δε ντρέπεσαι, παντρεμένος άνθρωπος....
Τσου τσου τσου...

More
26 Ιουλ 2012 22:05 #38623 by crocark
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Ιουλ 2012 22:30 #38625 by Constantine_R

Castledoque wrote:

Constantine_R wrote: "Μεταπτυχιακό μετράει;"

Σα δε ντρέπεσαι, παντρεμένος άνθρωπος....
Τσου τσου τσου...

crocark wrote: Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
26 Ιουλ 2012 23:27 #38626 by outcry
@Constantine_R
Κι εγώ με το Death Gate έλεγα να ξεκινήσω αλλά ας όψεται ο φίλος σου που μου βαλε το δαιμόνιο στο μυαλό.
Και ποιος θα γυρίσει να πει ότι οι Tool είναι ανώτεροι των King Crimson (που χουν βγάλει τόσους και άλλους τόσους δίσκους)? :lol: Αλήθεια πότε βγαίνει το 5ο? Εδώ έχω χάσει την επαφή με το πολιτισμό.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
26 Ιουλ 2012 23:52 #38627 by Constantine_R

outcry wrote: @Constantine_R
Κι εγώ με το Death Gate έλεγα να ξεκινήσω αλλά ας όψεται ο φίλος σου που μου βαλε το δαιμόνιο στο μυαλό.
Και ποιος θα γυρίσει να πει ότι οι Tool είναι ανώτεροι των King Crimson (που χουν βγάλει τόσους και άλλους τόσους δίσκους)? :lol: Αλήθεια πότε βγαίνει το 5ο? Εδώ έχω χάσει την επαφή με το πολιτισμό.

Τελικά αυτός φταίει για όλα... :lol:
Ήταν ένα παράδειγμα ποσότητας-ποιότητας...... :)
Ηχογραφούν (ίσως και να έχουν τελειώσει) και........... περιμένουμε. Ότι ξέρεις από κει και πέρα ξέρω.

More
27 Ιουλ 2012 00:14 #38628 by Praetorian

Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

:mrgreen:
Έπιασα το The Dream Machine, μετά το Steam Summer Sale :wink:, και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δείχνει κάπως σύντομο (ήδη είμαι στο τρίτο κεφάλαιο), αλλά είναι πολύ όμορφο (κι επίσης δεν είναι και Lume-σύντομο :? ). Οι γρίφοι είναι για την ώρα μέτριας δυσκολίας ή εύκολοι, και γενικά βγάζουν νόημα μέσα στο γενικό πλαίσιο του σεναρίου.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
27 Ιουλ 2012 00:28 #38629 by giovanna
@Praetorian

Dream machine που το βρήκες?

Το θέλω 8)

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
27 Ιουλ 2012 01:24 #38631 by Castledoque

giovanna wrote: Dream machine που το βρήκες?

Giovanna το Dream Machine υπάρχει μόνο σε downloadable μορφή και μπορείς να το πάρεις μόνο από το STEAM. Οπότε δυστυχώς αν θέλεις να το παίξεις οπωσδήποτε, ο μόνος τρόπος είναι να το πάρεις από το STEAM. Πάντως το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα είναι συνολικά 5 επεισόδια και μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα 3 πρώτα.

More
27 Ιουλ 2012 07:49 #38632 by Praetorian
Ναι, ισχύει αυτό που λέει ο Castledoque. Είναι μόνο σε μορφή ψηφιακού download ή διαθέσιμο για παιχνίδι online (αυτό το τελευταίο είναι η αρχική ιδέα "διανομής" που είχαν, πριν αποκτήσουν και την επιλογή του Steam). Θα είναι συνολικά πέντε επεισόδια, και έχουν κυκλοφορήσει τα 3 από αυτά - το πρώτο μάλιστα προσφέτεται ολόκληρο δωρεάν ως demo. Εδώ να προσθέσω ότι είναι το μόνο παιχνίδι -που έχω παίξει- πού ενώ είναι σε επεισοδιακή μορφή, μεταβαίνει από επεισόδιο σε επεισόδιο χωρίς κάποια διακοπή στη ροή του, (πχ χωρίς να σε επιστρέφει έξω σε κάποιο μενού ή στην επιφάνεια εργασίας για να επιλέξεις εσύ το επόμενο).

Οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι κάπως αργοί γιατί η ομάδα ανάπτυξης είναι μικρή και η τεχνική που χρησιμοποιούν για τα σκηνικά και τους χαρακτήρες (πηλός και χαρτόνι) είναι απαιτητική σε χρόνο. Πάντως είναι ακόμα ενεργοί ως προς την ανάπτυξη και την διόρθωση bugs ή βελτίωση των επεισοδίων που ήδη κυκλοφόρησαν.

Τέλος πάντων εγώ δίνω κι εδώ τα links για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα κι έτσι:
Steam store: store.steampowered.com/sub/14622/
Επίσημη σελίδα του παιχνιδιού: www.thedreammachine.se/

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
27 Ιουλ 2012 17:08 #38635 by crocark

Constantine_R wrote:
crocark έγραψε:
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ναι, έχεις μάλλον δίκιο. Λογικά στο εστί πρέπει να παίρνει κι ένα ν στο τέλος για να είναι και εύηχο. Συγγνώμη, ε;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
29 Ιουλ 2012 23:22 #38643 by Castledoque
Αυτό το ΣΚ έπιασα το Bad Mojo Redux, που δεν το είχα παίξει παλιότερα και για το οποίο είχα ακούσει πολύ καλά λόγια. Πολύ έξυπνο και πρωτότυπο παιχνίδι. Το μόνο κακό είναι ότι αναγκάστηκα να το παίξω στο laptop, γιατί τα Windows 7 στο καλό μου μηχάνημα δεν ήθελαν να το τρέξουν με τίποτα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πόσα καλά παιχνίδια μου έχουν ξεφύγει κατά καιρούς. (Ευτυχώς που τα λέμε στο forum και τα εντοπίζω.)

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
01 Αυγ 2012 20:33 #38650 by GameLinguist
Μόλις χτες και σήμερα τελείωσα με δύο FMV adventures, το 7th Guest και το Συνωμοσίες ΙΙ.

Για το πρώτο δεν μπορώ να πω και πολλά... Ήταν νοσταλγικοί οι λόγοι που το έπιασα. Καλό, χρυσό, με έξυπνα puzzles, αλλά αυτό το puzzle με το μικροσκόπιο και το αίμα είναι ικανό να σε κάνει να σπάσει το πληκτρολόγιο...!!! Ελπίζω το 11th Hour να μην έχει αντίστοιχο εκνευριστικό γρίφο...

Για τις Συνωμοσίες ΙΙ δαγκώνομαι να μην πολλά, γιατί θα το αδικήσω. Κατ' αρχήν όσες φορές και αν δοκίμασα το patch αυτό το περίφημο hot spot targeting δεν λειτούργησε ποτέ. Επομένως αυτό το εκνευριστικό pixel hunting για αντικείμενα που βρίσκονται στα πιο κουφά μέρη ίσως μετριάζονταν...

Γενικά την ιστορία την βρήκα μετριότατη (σίγουρα μπορούσαν πολύ καλύτερα), μερικοί γρίφοι είναι επίσης "απίστευτοι", όπως αυτό στο Αμφιθέατρο
Warning: Spoiler!
, ενώ η ηθοποιία μερικών (βλ. Πέκας, Κραντσμαν) βρίθει από αταλαντοσύνη [κατανοώ ότι είναι ερασιτέχνες, αλλά ή-μ-α-ρ-τ-ο-ν με μερικούς]... Ίσως γκρινιάζω γιατί το πήρα όταν πρωτοκυκλοφόρησε και η τιμή ήταν τσιμπημένη.... Ευτυχώς τα gag reels στο τέλος μετρίασαν τον εκνευρισμό... Στα θετικά του πάντως τα δύο φινάλε...

Και τώρα το πρόγραμμα έχει Darkstar (ένα ακόμα FMV) και το Ghost Pirates of Vooju Island....

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
02 Αυγ 2012 22:17 #38661 by manos426f
Mετά και το υπέροχο Deponia,σειρά παίρνει το Oz Orwell and the crawling chaos,της ιταλικής Midian design.... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware