Y - The Case of John Yesterday impressions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Συμφωνώ 1000%. 30 ευρώ είναι πολλά για ενοικίασηskoros wrote: 1) 30 € ειναι πολλά για ψηφιακή έκδοση
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και η retail.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
@adv_adv @tgamersparadise digital everywhere, retail in France, Russia and more to come soon.
Άρα σύντομα κοντά μας!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πως το σώζει τόσο συχνά και ενώ δεν το βλέπω? Είχες πρόβλημα εσύ να σε πετάει στο Desktop. Τι να κάνω σκέπτομαι να το απεγκαταστήσω και να το ξ ανατρέξω, καμία άλλη συμβουλή, είμαι πολύ στενοχωρημένη ή έρμη
- tsampikos
- Master of Dimensions
- manos426f
- Futuristic Fedora
Δυστυχώς,έχοντας ολοκληρώσει την περιπέτεια,πρέπει να πω ότι δε μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας.
Ναι,περίμενα πολλά κι εγώ από τον συγκεκριμένο τίτλο,σίγουρα πολύ περισσότερα από όσα είδα και τελικά μου πρόσφερε...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- giovanna
- Adventure's Advocate
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Tasos
- Templar Hunter
Μάνο τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε στο παιχνίδι;; Βλεπω κάποιες αδυναμίες στον χειρισμό αλλά τις θεωρώ πολύ δευτερεύουσες.
Βέβαια ξαναλέω πως είμαι ακόμα σχετικά στην αρχή...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Σκέψου εμένα , αυτή την υπέροχη dedicate adventuru που θέλει να τα παίξει oλα. Το αγόρασε, το εγκατάστησε, το έπαιξε και θέλω ξαφνικά έτσι λέω εγώ να βγω απο το παιγνίδι ήτε γιατί κατουριέμαι, ήτε καίγεται το παστίτσιο μου και φεύγω και τι γίνεται το παιγνίδι μου θεωρεί ότι δεν είναι ωραία στιγμή να σώσει το παιγνίδι και εγώ την επόμενη φορά πάλι από την αρχή δηλαδή εγώ πρέπει να το λατρέψω δεν υπάρχει περίπτωση το χειρότερο και φθηνότερο παιγνίδι όταν κάνεις Quit το σώζει αυτόματα αυτό τι κάνει μόνο αυτό το ξέρει.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- shodan
- Schattenjäger
Το Yesterday ως σύνολο με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αν και έλειπε αυτό το κάτι ίσως .. ίσως.
Το γεγονός ότι και σε εμένα κράσαρε κάποιες φορές, κάποια typo αλλά και η απουσία φωνής σε κάποιους διαλόγους δε θεωρώ ότι είναι αρκετά να μου χαλάσουν την εικόνα. Άλλωστε έχω συναντήσει και χειρότερα από μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Τέλος όσο αφορά τον τεχνικό τομέα αν και απουσιάζει η κλασσική λειτουργία save το παιχνίδι αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδο μετά από κάθε σημαντική σκηνή.
Γεγονός είναι επίσης ότι δε διεκδικεί δάφνες για τη διάρκειά του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ιστορία κυλάει βεβιασμένα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόλλησα με την ιστορία του, την ατμοσφαιρά του και τις ανατροπές του.
Θα μπορούσαν και καλύτερα; -Ίσως.
Θα το θεωρούσα αδιάφορό; -Σε καμία περίπτωση.
Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου; -Ναι.
Είναι το παιχνίδι unplayable λόγω προβλημάτων; -Σίγουρα όχι.
Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε αν βρήκατε πως ενεργοποιούμε το 4ο φινάλε...
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- manos426f
- Futuristic Fedora
Θα καταθέσω τη συνολική άποψή μου για το παιχνίδι προσεχώς....
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- ikarus260
- Moderator
- shodan
- Schattenjäger
Όσο αφορά το 4ο εναλλακτικό φινάλε.
Δεν ξέρω τι θα δούμε αν και έχω μια αμυδρά υποψία με βάση τα credits...
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- mkllds
- Futuristic Fedora
Σε αυτό δεν φταίει η Pendulo αλλά η giovanna! Άσε που είμαι σίγουρος ότι το έβαλε για να μας παραπλανήσει για να μην ασχοληθούμε με το παιχνίδι!Constantine_R wrote: παστίτσιο διαβάζω και μου ανοίγει η όρεξη.... γιατί ρε Pendulo;;;;;
Πόσο σου πήρε για να το τελειώσεις;shodan wrote: Μιας και το έχω τελειώσει
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.