Y - The Case of John Yesterday impressions

More
23 Μαρ 2012 21:49 #36367 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday

skoros wrote: 1) 30 € ειναι πολλά για ψηφιακή έκδοση

Συμφωνώ 1000%. 30 ευρώ είναι πολλά για ενοικίαση :)
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και η retail.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
23 Μαρ 2012 22:01 #36368 by tsampikos
Η απάντηση της Pendulo, όταν την ρωτήσαμε μέσω Twitter, σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε κουτί ήταν η ακόλουθη.

@adv_adv @tgamersparadise digital everywhere, retail in France, Russia and more to come soon.

Άρα σύντομα κοντά μας! 8)

More
24 Μαρ 2012 19:51 #36374 by giovanna
@Tasos

Πως το σώζει τόσο συχνά και ενώ δεν το βλέπω? Είχες πρόβλημα εσύ να σε πετάει στο Desktop. Τι να κάνω σκέπτομαι να το απεγκαταστήσω και να το ξ ανατρέξω, καμία άλλη συμβουλή, είμαι πολύ στενοχωρημένη ή έρμη :(

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
24 Μαρ 2012 21:13 #36376 by tsampikos
Κάντε λίγο υπομονή, θα βγει και σε retail σύντομα. Για να καταλάβω παιδιά, ΔΕΝ μπορούμε στο παιχνίδι να κάνουμε save μόνοι μας? Έχει auto save???

More
24 Μαρ 2012 22:01 #36379 by manos426f
To παιχνίδι το έχω στα χέρια μου από 16 Μαρτίου,μας έστειλαν review code στο PC Master.
Δυστυχώς,έχοντας ολοκληρώσει την περιπέτεια,πρέπει να πω ότι δε μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας.

Ναι,περίμενα πολλά κι εγώ από τον συγκεκριμένο τίτλο,σίγουρα πολύ περισσότερα από όσα είδα και τελικά μου πρόσφερε... :(

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
24 Μαρ 2012 23:53 #36381 by giovanna
Τελικά το έσβησα και το ξαναπέρασα και εντάξει πήγε παρακάτω, είναι το πιο αδιάφορο παιγνίδι που έχω ποτέ παίξει απλώς αδιάφορο, κρίμα :(

More
25 Μαρ 2012 15:53 #36388 by mkllds
Δεν το έχω παίξει αλλά αν δείχνουν τόσο απογοητευμένοι ο manos426f και η giovanna σε συνδυασμό με αυτά που διάβασα για τη διάρκεια του, ότι δεν ξεπερνάει τις 4 με 5 ώρες, τότε πραγματικά διαλύσατε την ψυχολογία μου για αυτό το παιχνίδι.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
25 Μαρ 2012 19:47 #36390 by Tasos
Δεν ξερω για τη διάρκεια και τη συνολική εικόνα, εγώ πάντως είχα πολύ καιρό να χαθώ τόσο πολυ μέσα στην ατμόσφαιρα ενός adventure.
Μάνο τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε στο παιχνίδι;; Βλεπω κάποιες αδυναμίες στον χειρισμό αλλά τις θεωρώ πολύ δευτερεύουσες.
Βέβαια ξαναλέω πως είμαι ακόμα σχετικά στην αρχή...

More
25 Μαρ 2012 23:33 #36393 by giovanna
@Tasos

Σκέψου εμένα , αυτή την υπέροχη dedicate adventuru που θέλει να τα παίξει oλα. Το αγόρασε, το εγκατάστησε, το έπαιξε και θέλω ξαφνικά έτσι λέω εγώ να βγω απο το παιγνίδι ήτε γιατί κατουριέμαι, ήτε καίγεται το παστίτσιο μου και φεύγω και τι γίνεται το παιγνίδι μου θεωρεί ότι δεν είναι ωραία στιγμή να σώσει το παιγνίδι και εγώ την επόμενη φορά πάλι από την αρχή δηλαδή εγώ πρέπει να το λατρέψω δεν υπάρχει περίπτωση το χειρότερο και φθηνότερο παιγνίδι όταν κάνεις Quit το σώζει αυτόματα αυτό τι κάνει μόνο αυτό το ξέρει. :(

More
26 Μαρ 2012 00:28 #36398 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday
4 με 5 ώρες διαβάζω.... εύκολο διαβάζω.... αδιάφορο διαβάζω.... προβλήματα διαβάζω.... παστίτσιο διαβάζω και μου ανοίγει η όρεξη.... γιατί ρε Pendulo;;;;; :(

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
26 Μαρ 2012 00:53 #36401 by shodan
Μιας και το έχω τελειώσει και εγώ να πω ότι η άποψη του Μάνου δε με βρίσκει σύμφωνο. Κάτι απόλυτα λογικό βέβαια μιας και τα παιχνίδια είναι περί ορέξεως...
Το Yesterday ως σύνολο με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αν και έλειπε αυτό το κάτι ίσως .. ίσως.
Το γεγονός ότι και σε εμένα κράσαρε κάποιες φορές, κάποια typo αλλά και η απουσία φωνής σε κάποιους διαλόγους δε θεωρώ ότι είναι αρκετά να μου χαλάσουν την εικόνα. Άλλωστε έχω συναντήσει και χειρότερα από μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Τέλος όσο αφορά τον τεχνικό τομέα αν και απουσιάζει η κλασσική λειτουργία save το παιχνίδι αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδο μετά από κάθε σημαντική σκηνή.
Γεγονός είναι επίσης ότι δε διεκδικεί δάφνες για τη διάρκειά του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ιστορία κυλάει βεβιασμένα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόλλησα με την ιστορία του, την ατμοσφαιρά του και τις ανατροπές του.
Θα μπορούσαν και καλύτερα; -Ίσως.
Θα το θεωρούσα αδιάφορό; -Σε καμία περίπτωση.
Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου; -Ναι.
Είναι το παιχνίδι unplayable λόγω προβλημάτων; -Σίγουρα όχι.

Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε αν βρήκατε πως ενεργοποιούμε το 4ο φινάλε...

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
26 Μαρ 2012 01:25 #36402 by manos426f
Μια και με το που κυκλοφόρησε η digital version βγήκε και το 1.01 patch που διορθώνει και το πρόβλημα με την έλλειψη speech στους διαλόγους σε Win 7,αποφάσισα να το ξαναπαίξω,ώστε να έχω ακόμη καλύτερη/πιο ολοκληρωμένη εικόνα περί αυτού.
Θα καταθέσω τη συνολική άποψή μου για το παιχνίδι προσεχώς.... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
26 Μαρ 2012 03:38 #36403 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Yesterday
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί θέμα γι' αυτό το παιχνίδι, μια που έχω να μπω καιρό. Αν έχει ξαναμπεί, αν μπορείτε να το μεταφέρετε εκεί. Σκέφτομαι να το αρχίσω αλλά επειδή δεν βρήκα κανένα review θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Λέει τίποτα; Σας ευχαριστώ

More
26 Μαρ 2012 09:45 #36407 by shodan
Θα έσκαγα αν δεν το έβρισκα..
Όσο αφορά το 4ο εναλλακτικό φινάλε.

Warning: Spoiler!

Δεν ξέρω τι θα δούμε αν και έχω μια αμυδρά υποψία με βάση τα credits...

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
26 Μαρ 2012 10:16 #36409 by mkllds

Constantine_R wrote: παστίτσιο διαβάζω και μου ανοίγει η όρεξη.... γιατί ρε Pendulo;;;;; :(

Σε αυτό δεν φταίει η Pendulo αλλά η giovanna! Άσε που είμαι σίγουρος ότι το έβαλε για να μας παραπλανήσει για να μην ασχοληθούμε με το παιχνίδι!

:mrgreen:

shodan wrote: Μιας και το έχω τελειώσει

Πόσο σου πήρε για να το τελειώσεις;

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.