Y - The Case of John Yesterday impressions

More
11 Απρ 2012 16:54 #36773 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday
Που είναι βρε παιδιά, δώστε κανένα link γιατί μάλλον ξέχασα να googlαρω... :?

Επί της ευκαιρίας έχω και μια απορία. Εσείς που κοιτάτε τα ξένα sites (Τσαμπίκο για σένα χτυπά η καμπάνα :D ) είχαμε καμιά επίσημη απάντηση της Pendulo για τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μιλάω για συγνώμη (μην τα θέλουμε όλα δικά μας :twisted: ) αλλά μια δικαιολογία βρε αδελφέ.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Απρ 2012 16:55 #36774 by manos426f

tsampikos wrote: Τώρα μένει να μάθουμε αν η συγκεκριμένη έκδοση έχει ήδη τις φωνές που έλειπαν από την κατεβαστική έκδοση ή αν χρειάζεται πάλι το Patch για να βρουν τη...λαλιά τους οι πρωταγωνιστές.

Λογικά θα είναι patched.... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
11 Απρ 2012 18:09 #36775 by tsampikos
Ρε παιδιά, παντού έψαξα και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη retail έκδοση. Castledoque που το είδες αδερφέ? Σε ebay, amazon δεν υπάρχει τίποτα. Όσο για την Pendulo, σαν τι εξηγήσεις να δώσει δηλαδή? Τόσο ήθελαν, τόσο σε διάρκεια το έκαναν και δεδομένου ότι όλα τα reviews εκθειάζουν το παιχνίδι μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στη διαδικασία να μας εξηγήσουν το παραμικρό.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
11 Απρ 2012 19:52 #36777 by Castledoque
Ε λοιπόν ναι. Ενώ παραδόξως το Yesterday παραμένει άφαντο σε Amazon.co.uk, Play.com, κλπ, πουλιέται κανονικότατα από το ελληνικό gameexplorers.gr, αν και σε τσιμπημένη ελληνική τιμή (9-10 ΕΥΡΩ πάνω από την digital έκδοση). Εγώ δεν αντιστάθηκα και το πήρα ήδη και είναι η κανονικότατη αγγλική έκδοση. Τώρα που το βρήκαν και το έκαναν εισαγωγή δεν έχω ιδέα. (Έχει κυκλοφορήσει κανονικά και στη Γαλλία, αλλά δεν ξέρω αν η έκδοση που βγήκε εκεί είναι αγγλόφωνη.) Πάντως το patch δεν είναι περασμένο γιατί το παιχνίδι κάνει αυτόματο update με την πρώτη εκκίνηση.

Μια απορία. Φαίνεται να υπάρχει ένα bug με το Yesterday Logo κάτω δεξιά, που ευτυχώς δε δημιουργεί πρόβλημα στο παιχνίδι. Όταν το πατάω, αντί να δω τα credits, εξαφανίζεται η μπάρα του inventory και στην οθόνη αντί για τα credits συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι με τη μουσική της εισαγωγής στο background. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτό το bug και στην digital έκδοση;

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
11 Απρ 2012 19:59 #36778 by tsampikos
Μια ερώτηση. Το Patch κατεβαίνει σαν αρχείο ή γίνεται εγκατάσταση στον φάκελο του παιχνιδιού? Δηλαδή, αν θέλει κάποιος να αποθηκεύσει το Patch, για παν ενδεχόμενο, μπορεί? Δεν έχω ασχοληθεί καν ακόμα με το παιχνίδι και δεν μπορώ να εκφράσω και άποψη για bugs σχετικά με τα εικονίδια.

More
11 Απρ 2012 20:25 #36779 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Νέο adventure: Y - The Case of John Yesterday
Λοιπόν το site δεν το ήξερα. Ας το έχουμε στα υπόψιν... δείχνει να έχει ποικιλία αν και ορισμένα προϊόντα ή μας κάνει πλάκα ή ψάχνει για κορόιδα :)
Πάντως παιδιά sorry 30-40 ευρώ για 4 ώρες παιχνίδι δεν δίνω, δηλαδή η Telltale πόσο πρέπει να πουλά κάθε επεισόδιο; (Εννοείται ότι εσείς καλά κάνετε, δεν σας κριτικάρω :wink: :D ).

Edit: Ρε τι στοκ είναι αυτό που έχουν; Ασχέτως τις τιμές ΜΟΝΟ στα adventure που κοίταξα έχουν παπάδες...
Castledoque πες μας εντυπώσεις από εξυπηρέτηση.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
11 Απρ 2012 20:36 #36780 by tsampikos
Αρκετά καλοί σε εξυπηρέτηση, είχα παραγγείλει παλιά, αλλά σε τιμές είναι τσεκούρι γενικώς. Με διαφορά οι πιο ακριβοί σε όλα.

More
12 Απρ 2012 09:22 #36784 by crocark
@ Tsampikos

Γι' αυτό σου λέω φίλε. Τα sites που κοιτάς είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας. Δεν ξέρω που κοιτάς, αλλά δεν είναι δυνατόν παιχνίδι με διάρκεια 4 ώρες να θεωρείται παιχνίδι για review καν. Φίλος μου έλεγε ότι του πήρε περί τις 2 ώρες μόλις. Ακόμη κι από demo έχω περισσότερες απαιτήσεις ... Τι εκθειάζουν δηλαδή;;; την άλλη φορά θα πουλήσουν απλώς τη "μηχανή γραφικών και τον πρόλογο σε do it yourself συσκευασία". Έλεος που λένε και κάποιοι άλλοι. Επιτέλους απαιτήστε κάτι παραπάνω από το τίποτα!!!!!!!!!!!! Αυτοί μας έχουν για να μας δουλεύουν. Κι αν τα reviews είναι "εκθειαστικά", στο επόμενο παιχνίδι θα αναρωτιέσαι γιατί δε θα έχει τίποτα περισσότερο από ό,τι προσφέρει ένα trailer του utube.

Υπογραφή
Ένας πρώην οπαδός της Pendulo

Για το σάιτ. Έχει φέρει κι άλλη φορά πριν από τα γνωστά ξένα σάιτς. Νομίζω (έχουν περάσει χρόνια) το Simon 5, πριν από οποιοδήποτε άλλο γνωστό κατάστημα.

ΥΓ Επίσης. Αν κατάλαβα καλά πωλείται 40€ (δεν είδα). Μόλις το βγάλει το Play θα πωλείται στα 25-30€. Δηλαδή τόσα δίνετε;;;; Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση παρεΐστικης φύσεως και ορολογίας, αλλά κάποιους δε σας ξέρω και κάποιοι είστε σχετικά καινούριοι για να με ξέρετε. Αλλά εδώ το έχω (στην άκρη της γλώσσας) να το ξεστομίσω ... Εντάξει. Οι πρώτοι δεν ήξεραν και όχι μόνο δικαιολογούνται, αλλά τους ευχαριστούμε για τη θυσία τους και που μας άνοιξαν τα μάτια. Οι υπόλοιποι πως σκέφτεστε ακριβώς;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
12 Απρ 2012 09:52 #36786 by tsampikos
Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την τακτική της Pendulo. Δεν φτάνει που χρειαζόμαστε Ιντερνετ για να παίξουμε τα παιχνίδια της, τώρα τα κάνει και μικρά σε διάρκεια. Και αλήθεια, τόσο καιρό τους πήρε πια να δημιουργήσουν αυτό το μικρό παιχνίδι? Μα είναι δυνατόν να έχει διάρκεια μόνο 4 ώρες? Τις 10 δεν τις πιάνει???

More
12 Απρ 2012 10:41 #36787 by crocark

tsampikos wrote: τόσο καιρό τους πήρε πια να δημιουργήσουν αυτό το μικρό παιχνίδι?

Δε νομίζω ότι τους πήρε και πάρα πολύ καιρό. Αν υποθέσουμε ότι το ξεκίνησαν αμέσως μετά το NBT. Κι αν επιπλέον σκεφτούμε ότι άλλοι για να δώσουν παιχνίδι 15 ωρών δούλευαν 8 χρόνια. Μάλλον γρήγορα το έφτιαξαν. Σε κάθε περίπτωση το θέμα της αποδοτικότητάς τους δεν μπορώ να το κρίνω. Για το χρόνο. Εγώ συνήθως αργώ. Παιχνίδια (σύγχρονα) που οι άλλοι κάνουν 20 ώρες, εγώ θέλω 25-30 ώρες να τα τελειώσω. Αλλά πληρώνω τόσα λεφτά για τόσες ώρες. Και 6 ώρες να διαρκεί, η μόνη λογική με την οποία μπορώ να συμβαδίσω είναι: κατεβάστε το τσάμπα κι άμα σας αρέσει στην έξοδο θα έχουμε κουτί για τον οβολό σας.

Κάτι παίζει τώρα τελευταία ή εγώ ο αφελής μόλις τώρα άρχισα να το συνειδητοποιώ. Διευρύνεται το κοινό ... Ίσως γίνεται για κέρδη, ίσως ακριβώς για να μην πεθάνει το είδος (λέμε τώρα). Ε, εγώ με "τόσο διευρυμένο κοινό" (σε λίγο τα παιχνίδια του facebook θα είναι πιο απαιτητικά από τα adventures) δεν μπορώ να συμβιβαστώ. Για, δεν ξέρω κι εγώ πια ποια, φορά ... Να 'ρθουν κι άλλοι στο χώρο, ναι, να γίνουμε εκατομμύρια. Αλλά με τις δικές μου παραμέτρους. Όχι με τις δικές τους. Άντε ... ήρθαν τα ήμερα να διώξουν τα άγρια ...

(τρομάρα μου που είμαι και άγριος ...)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
12 Απρ 2012 11:05 #36788 by tsampikos
Μέρες που είναι μου ήρθε σήμερα το Secrets of Atlantis-the sacred Legacy, και φτιάχτηκα.Και το βρήκα σε τρελή τιμή (ούτε 10 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα, από Καναδά). Πραγματικά με έχει πιάσει η περιέργεια για το Yesterday τώρα. Πρέπει να το παίξω άμεσα για να σχηματίσω άποψη.

More
12 Απρ 2012 11:42 #36789 by crocark
Παραιτούμαι. Εγώ προσπαθώ να ξυπνήσω έναν κάποιο καταναλωτικό προβληματισμό κι αντί γι' αυτό ανόιγω την όρεξη :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Δεν πάμε καλά ...

:lol: :lol: :lol:

Το Atlantis αυτό νομίζω δεν το έχω, αλλά και να το είχα, όπως καταλαβαίνεις, γνώμη δύσκολα θα μπορούσα να εκφέρω. Κι αυτά που έχω τα μπερδεύω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
12 Απρ 2012 11:52 #36790 by Castledoque
Δέκα ώρες δεν πιάνει, αλλά δύο ώρες δεν είναι με τίποτα. Χωρίς hints και χωρίς να χρησιμοποιήσω τα hotspots μου πήρε γύρω στις 6 ώρες και το προχωρούσα χωρίς να κολλήσω κάπου ιδιαίτερα.

Πάντως δεν καταλαβαίνω το μένος κατά της Pendulo. Το παιχνίδι δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι ένα αξιοπρεπέστατο adventure με ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας. Σίγουρα η Pendulo μπορούσε περισσότερα, αλλά με κανέναν τρόπο δεν έχουμε να κάνουμε με αρπαχτή ή κακό παιχνίδι. Ο manos426f το έθεσε πολύ σωστά.

manos426f wrote: Με απογοήτευσε διότι είχα πιστέψει ότι θα ήταν πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και τελικά ήταν απλά καλό και τίποτα περισσότερο... :(

Για μένα το βασικό πρόβλημα δεν ήταν η μικρή διάρκεια, αλλά η προσέγγιση της ιστορίας. Το παιχνίδι αρχίζει απίστευτα δυνατά με ένα φοβερό εισαγωγικό chapter που ανατρέπει πλήρως το χαλαρό και ευχάριστο κλίμα των προηγούμενων παιχνιδιών της Pendulo (και γενικά είναι ένα από τα πιο έξυπνα και ανατρεπτικά ξεκινήματα σε adventure game ever). Δυστυχώς όμως ενώ ξεκινάει πολύ πετυχημένα ως σκοτεινό θρίλερ με κατάμαυρο χιούμορ σιγά σιγά μετατρέπεται σε μελαψό ξαδερφάκι των Runaway, χωρίς όμως το παλαβό τους χιούμορ, μιας και μέχρι το τέλος προσπαθεί να διατηρήσει το σοβαρό κλίμα. Για μένα εκεί χάνει τελικά το παιχνίδι: Δεν αποφασίζει αν είναι Indiana Jones ή Gabriel Knight. Το ίδιο και με τους χαρακτήρες. Δεν είναι ούτε ολοκληρωμένες πειστικές προσωπικότητες ούτε τρελιάρικοι καρτουνίστικοι τύποι, αλλά κάτι ενδιάμεσο.

Παρ' όλα αυτά με κανένα τρόπο δεν θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου μαζί του και γενικά πιστεύω ότι είναι ένας τίτλος που αξίζει αν και κάπως υπερκοστολογημένος. Κοινώς αν δεν καίγεστε να το παίξετε όπως εγώ, περιμένετε να το δώσει το STEAM με έκπτωση, οπότε σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του.

Α κι αυτό το τέταρτο easter-egg φινάλε το είδε κανείς; Κοίταξα και σε walkthrough, αλλά
Warning: Spoiler!
Τέλος πάντων τελικά το είδα στο Youtube για να μου φύγει η απορία.

ΥΓ(1): Το bug που συνάντησα λύθηκε με επανεγκατάσταση. Προφανώς κάποιο file έγινε corrupt κατά την αρχική εγκατάσταση.

ΥΓ(2): Από το twitter της Pendulo:
@pendulostudios Me pasé el NY Crimes! Me ha encantado! Lástima la duración, no me importaría pagar más para aumentar las horas de juego.
Pendulo Studios ‏ @pendulostudios Close
@Susana_Neira La duración siempre está ligada al presupuesto, Susana. Nos encantaría hacer algo más largo!

Σε ελεύθερη μετάφραση με τη βοήθεια Google Translate και αγγλο-γαλλικών:
@ Pendulostudios Τέλειωσα τα Εγκλήματα στη Νέα Υόρκη (Ισσπανικός τίτλος του Yesterday)! Το λάτρεψα! Κρίμα για τη (μικρή) διάρκεια, δε θα με πείραζε να πληρώσω περισσότερα για να είναι περισσότερες οι ώρες του παιχνιδιού.
@ Susana_Neira Η διάρκεια συνδέεται πάντα με τον προϋπολογισμό του, Σούζαν. Θα θέλαμε να κάνουμε κάτι με μεγαλύτερη διάρκεια!

Το συγκεκριμένο twitter ενισχύει την υποψία που είχα όσο έπαιζα το παιχνίδι ότι τόσο η διάρκεια όσο και κάποιες σχεδιαστικές επιλογές (απουσία voice-overs στις περιγραφές και τους εσωτερικούς μονολόγους, μινιμαλιστικά αν και εύστοχα cut-scenes, έξυπνος περιορισμός των animations με διάφορα τρικ στο ελάχιστο δυνατό χωρίς να φαίνεται φτηνό το παιχνίδι) οφείλονται σε λόγους οικονομίας (άτιμη κρίση!)

More
12 Απρ 2012 12:47 #36791 by crocark
:lol:

Castledoque wrote: 6 ώρες

--> ο,τιδήποτε άλλο εκτός από adventure ... μπορεί να είναι καλό για iphone application ... ... ...

Castledoque wrote: αλλά με κανέναν τρόπο δεν έχουμε να κάνουμε με αρπαχτή ή κακό παιχνίδι.

--> Ω ναι ... Συ είπας ... Δεν την είχα σκεφτεί τη λέξη. Αρπαχτή σίγουρα. Με άλλη έννοια του όρου ... ικανοποιούμε τους χαχανούληδες που είναι πολλοί κι όσοι περίμεναν κάτι που να θυμίζει adventure, άσ' τους να κουρεύονται ... Γιατί στην τελική, εμείς θα σώσουμε τον κόσμο; Αφού θέλουν πατάτες ... δώσ' τους πατάτες ...

Η ιστορία είναι έτσι κι αλλιώς προσωπικό θέμα του καθενός. Αλλά:

doque wrote: Δεν αποφασίζει αν είναι Indiana Jones ή Gabriel Knight.

Πότε να προλάβει να το αποφασίσει; Στο πρώτο δίωρο ή στο δεύτερο; Ας μην προβαίνουμε σε ιεροσυλίες καλύτερα. κανένα Indiana Jones ή Beast Within δεν έγινε αυτό που είναι σε 6 ώρες ...

doque wrote: Το ίδιο και με τους χαρακτήρες. Δεν είναι ούτε ολοκληρωμένες πειστικές προσωπικότητες ούτε τρελιάρικοι καρτουνίστικοι τύποι, αλλά κάτι ενδιάμεσο.

Αυτοί θα μπορούσαν να προλάβουν να γίνουν. Αν κυκλοφορούσαν και 4 επεισόδια ακόμη ... αρκεί να υπήρχε καμιά ταινία από πριν ή σοβαρά παιχνίδια για να μας τους έχουν συστήσει.

doque wrote: Παρ' όλα αυτά με κανένα τρόπο δεν θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου μαζί του και γενικά πιστεύω ότι είναι ένας τίτλος που αξίζει

Δεν αμφιβάλλω για το προσωπικό του πράγματος. Εννοείται. Και χαίρομαι που σ' άρεσε.

doque wrote: αν και κάπως υπερκοστολογημένος.

Κάπως; ΚΑΠΩΣ;;; 5€ η ώρα (7,5 αν υποθέσουμε ότι του παίρνει 4 ώρες); Για αέρα κοπανιστό σε ψηφιακή μορφή;

Σούζαν wrote: δε θα με πείραζε να πληρώσω περισσότερα για να είναι περισσότερες οι ώρες του παιχνιδιού.

Ε, ΕΝΤΑΞΕΙ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ... Απλή μέθοδος των τριών ... 4 ώρες 30€. 20 ώρες 150€.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Πριν ενάμιση χρόνο συζητούσαμε για το αν τα παιχνίδια των 20 ωρών "μας κλέβουν" ή όχι ... Σε ένα χρόνο μέσα έχουμε παιχνίδια σαν το Y και το Alpha Polaris ...

Castledoque wrote: Το συγκεκριμένο twitter ενισχύει την υποψία που είχα όσο έπαιζα το παιχνίδι ότι τόσο η διάρκεια όσο και κάποιες σχεδιαστικές επιλογές (απουσία voice-overs στις περιγραφές και τους εσωτερικούς μονολόγους, μινιμαλιστικά αν και εύστοχα cut-scenes, έξυπνος περιορισμός των animations με διάφορα τρικ στο ελάχιστο δυνατό χωρίς να φαίνεται φτηνό το παιχνίδι) οφείλονται σε λόγους οικονομίας (άτιμη κρίση!)

Άτιμη κρίση αλλά μόνο στην κατασκευή. Στην πώληση 30€ ... Όπως παλιά ... Που ήξεραν να φτιάχνουν παιχνίδια ... Δε με πειράζουν τα 30€, αλλά τι στο καλό;;; Πρόπερσι η Ισπανία δεν είχε κρίση. Τα παιχνίδια τα βγάζαν ολόκληρα. Και τα πουλούσαν 30€. Τώρα με την κρίση ανέβηκε στο πενταπλάσιο το κόστος παραγωγής; Πραγματικά το επιχείρημα χρήζει ανάλυσης. Αλλά δε θα την κάνει κανείς για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ έχουμε φτάσει να σπονσοράρουμε τα παιχνίδια. Η παθογένεια είναι τόσο σοβαρή που με πιάνει πονοκέφαλος. Ποιος ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα μας ζητήσουν να ανεχτούμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Δηλαδή ξέρω ...

Πως το έλεγε ο Σταύρος; Good old Games ή Good Old Days νομίζω. Ε, ναι ... Χαλαρά πλέον ... Ξανά παιχνίδι θα δω άμα κανένας φοιτητής πάρει για πτυχιακή να φτιάξει κανένα ...

ΥΓ το χαχανούληδες δεν είναι προσωπικός χαρακτηρισμός εννοείται :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
12 Απρ 2012 15:07 #36795 by outcry

Castledoque wrote: Δέκα ώρες δεν πιάνει, αλλά δύο ώρες δεν είναι με τίποτα. Χωρίς hints και χωρίς να χρησιμοποιήσω τα hotspots μου πήρε γύρω στις 6 ώρες και το προχωρούσα χωρίς να κολλήσω κάπου ιδιαίτερα.

Castledoque wrote: Το παιχνίδι δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι ένα αξιοπρεπέστατο adventure με ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας

Μπα.
Όλοι οι γρίφοι του είναι γρίφοι "δωματίου". Δεν ασχολείσαι ποτέ με πάνω από δύο διαφορετικούς χώρους. Και μάλιστα αυτοί οι χώροι είναι στο ίδιο μέρος, πχ το δωμάτιο και η βεράντα του. Και μόνο αυτό το γεγονός είναι απαράδεκτο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι 6 ώρες που λες είναι λάθος υπολογισμός. Είναι λίγο μεγαλύτερο από demo, αισθητά μικρότερο από τα επεισόδια του Sam 'n' Max.

Castledoque wrote: Για μένα το βασικό πρόβλημα δεν ήταν η μικρή διάρκεια, αλλά η προσέγγιση της ιστορίας.

Ποιας ιστορίας?
Γεμάτη βαρετά κλισέ και με σαφέστατη την αίσθηση του "άντε να τα πασαλείψουμε να τελειώνουμε". Γιατί οι διάλογοι? Μου θύμισαν διαλόγους που είναι σε βιβλία εκμάθησης αγγλικών που κάναμε στο σχολείο, προ lower επιπέδου.

Επίσης τα γραφικά μου φάνηκαν τελείως αταίριαστα με το όλο στυλ παιχνιδιού. Αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.

Castledoque wrote: Το παιχνίδι αρχίζει απίστευτα δυνατά με ένα φοβερό εισαγωγικό chapter

Συμφωνώ.
Κρίμα που αυτό είναι κάτι παραπάνω απ το 1/3 του παιχνιδιού. Εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι σαν εισαγωγικό tutorial, που να ξερα τι ακολουθούσε.

Castledoque wrote: Παρ' όλα αυτά με κανένα τρόπο δεν θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου μαζί του και γενικά πιστεύω ότι είναι ένας τίτλος που αξίζει αν και κάπως υπερκοστολογημένος.

Αυτό είναι προσωπικό του καθενός. Αν σκεφτείς όμως πόσα παιχνίδια και χρόνο παιχνιδιού θα μπορούσες να αγοράσεις με τα ίδια χρήματα, ίσως αλλάξεις γνώμη.

crocark wrote: Πραγματικά το επιχείρημα χρήζει ανάλυσης

Όταν έρθουν με το kickstarter και σου πουν θέλουμε να φτιάξουμε adventures σαν το Runaway (σε διάρκεια γρίφους κλπ) αλλά δεν έχουμε τα μέσα, και το είδατε με το Y., θα δεις ότι, στη πραγματικότητα, το επιχείρημα δε χρίζει και τόσης ανάλυσης.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]