Y - The Case of John Yesterday impressions
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Τέλος πάντων ο καθένας κοστολογεί το παιχνίδι του όσο θέλει αλλά έτσι για μάτια του κόσμου ας το έκαναν λίγο μεγαλύτερο για να δικαιολογήσουν έστω και ελάχιστα την τιμή του. 4-5 ώρες μου φαίνονται τραγικά λίγες.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
mkllds wrote: Για 30 € δε θα το χαρακτήριζα απογοητευτικό αλλά...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Δύο εντελώς ενοχλητικοί "γρίφοι" με το καλημέρα (σκάκι και τηλέφωνο - μα έλεος με το keyboard) ενώ αντιμετωπίζω μία δυσκολία να κάνω use αντικείμενα του inventory στο περιβάλλον, δλδ στην προσπάθεια μου να τα κάνω drag & use.
από την άλλη το interface με τα close-ups μου αρέσει (μου θυμίζει ένα πολύ παλαιότερο παιχνίδι αλλά λόγω ηλικίας μου διαφεύγει).
Ίδωμεν, καλό είναι να μην είμαι βιαστικός.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- mkllds
- Futuristic Fedora
Αυτό ομολογώ πως δεν το κατάλαβα. Δηλαδή για να χρησιμοποιήσεις τα αντικείμενα από το inventory πρέπει να κάνεις drag & use, δεν είναι δηλαδή ένα απλό click με το mouse;Elessar wrote: δλδ στην προσπάθεια μου να τα κάνω drag & use.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- shodan
- Schattenjäger
Ναι τα αντικείμενα καλώς ή κακώς τα κάνεις drag n drop με απλό κλικ βλέπεις την περιγραφή ή εξετάζεις το αντικείμενο.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Elessar
- Team
shodan wrote: Έλα ρε αυτόν με το keyboard τον λάτρεψα....
Θέλεις τώρα να σχολιάσω το ότι χρησιμοποιείς παιδικό πιανάκι για να εξομοιώσεις τους τονικούς τηλεφωνικούς ήχους με σκοπό απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο;
Τέτοια βλέπουν οι haters και γελάνε με τα χάλια μας.
Πάντως, το drag & use είναι πολύ άβολο, πολλές φορές δεν γίνεται σωστά το drag με αποτέλεσμα να απαιτεί διπλό κόπο (και να σου σπάνε τα νεύρα).
- shodan
- Schattenjäger
- giovanna
- Adventure's Advocate
- manos426f
- Futuristic Fedora
Το παιχνίδι μου άρεσε για την κεντρική ιδέα του,για τα flashbacks στη ζωή του John Yesterday,για το πολύ δυνατό παρουσιαστικό και την άρτια ηχητική κάλυψή του (μετά το πέρασμα του 1.01 patch)
Δε μου άρεσε διότι ήδη από τα μέσα της ιστορίας έχει φανερώσει το τι τρέχει,συνεχώς περιμένεις ότι θα έχει μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε που δεν έρχεται ποτέ,έχει πολλές ευκαιρίες να πλαισιώσει περαιτέρω την ιστορία του και δεν το κάνει επαρκώς,οι χαρακτήρες που συναντάς είναι πολύ λίγοι-επίσης σε αντίθεση με τις ευκαιρίες που κι εδώ θα είχε λόγω κεντρικής ιδέας,είναι τραγικά μικρό και τελειώνει αφήνοντας την αίσθηση ότι ολοκληρώθηκε τάχιστα και σχεδόν βίαια.Και κοστίζει και 30 ευρώ,μη το ξεχνάμε κι αυτό.
Ναι,εν τέλει δεν είναι κακό παιχνίδι,αλλά είχα την προσδοκία ότι θα ήταν πολύ,μα πολύ,καλύτερο.Το interface του δε με χάλασε (μετά το πέρασμα του 1.01 patch κι εδώ),αν και η λειτουργία προβολής των hotspots είναι τραγική.
Με απογοήτευσε διότι είχα πιστέψει ότι θα ήταν πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και τελικά ήταν απλά καλό και τίποτα περισσότερο...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- giovanna
- Adventure's Advocate
Που βρήκες το patch? Το θέλω και εγώ εάν λύνει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που τραβάω
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ναι αυτό το έκανε νόμιζα πως υπήρχε κάτι άλλο
- Elessar
- Team
Οι γρίφοι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι ήταν αρκετά ευχάριστοι αν και, όπως είπε και ο Μάνος, ήδη ψυλλιάζομαι την ανατροπή που θα παίξει στο τέλος. Δεν θέλω να γράψω κάτι για να μην σας το χαλάσω αλλά είναι μάλλον προφανές τι θα γίνει.
Αν πάντως είναι τόσο μικρό όσο λέτε θα φάω μεγάλη ήττα.
Ίδωμεν.