Τηλεοπτικές σειρές

More
24 Ιαν 2012 14:43 #35768 by mkllds

Mortal wrote: Χεχε, δεν έχεις κι άδικο στο θέμα της ηλικίας αλλά επειδή κατά καιρούς τσέκαρα μερικές από τις φωνές, μπορώ με σχετική βεβαιότητα να πω πως αρκετές ανεβαίνουν και πάνω από τα 30 αλλά δίχως να χάνουν την παιδικότητα και το παιχνίδι στις φωνές τους, και αυτό τις διαφοροποιεί απίστευτα.

Νομίζω ότι το θέμα είναι τι προβάλουν και όχι τι ηλικία έχουν αυτοί που δανείζουν τις φωνές. Μάλλον είναι ότι έχουν τελείως διαφορετική κουλτούρα γι' αυτό ίσως κάποια πράγματα μας φαίνονται αφύσικα. Απλά μου φαίνεται τελείως παράξο το γεγονός ότι ακόμα και για anime που προορίζονται για μικρές ηλικίες να χρησιμοποιούνται τραβεστί χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Mortal wrote: Όσο για το ηλικιακό ζήτημα νομίζω πως θα το βρεις παντού

Γενικά όμως ο δυτικός κόσμος δεν το προβάλει μέσα από ταινείες. Γενικά το έχει βάλει σε αυστηρά νομικά και ηθικά πλαίσια (και η άποψη μου είναι ότι καλά κάνει.) Οι Ιάπωνες νιώθω ότι είναι λιγάκι πιο ελαστικοί. Μπορεί και να κάνω λάθος.

Mortal wrote: Για τις ιστορίες τι να πω, το είπες και εσύ, δλδ μετά από κάποια texhnolyze, Le portrait de petit Cossette, Elfen Lied, Kara No Kyoukai, Ghost In The Shell και εκατοντάδες άλλες [πλησιάζω τις αρκετές χιλιάδες επεισόδια και ταινίες από τότε που άρχισα να ασχολούμαι] το αποδεικνύουν διαρκώς πως δεν βαζουν όρια στις ιδέες τους.

Εδώ με έπιασες αδιάβαστο. Μόνο το Elfen Lied έχω δει. Αλλά το θεωρώ εκπληκτικό. Προτότυπο σενάριο και με πολύ καλή σκιαγράφηση χαρακτήρων.

(Μετά το Death Note ήθελα να ξεκινήσω το Monster αλλά δεν το έκανα ποτέ. :( )

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
24 Ιαν 2012 15:11 #35769 by Mortal
Γενικά το θέμα σεξουαλικότητας [για το μικτό φύλο και άλλους συνδιασμούς] θεωρώ πως το έχουν ξεπεράσει υπό την άποψη πως ο κάθε χαρακτήρας είναι απλά ένας ακόμη άνθρωπος με τις ιδιαιτερότητες του ενώ στα δυτικά είτε εμφανίζεται ως στόχοι γελιοποίησης είτε ήρωες και λοιπά. Εκεί απλά τους χρησιμοποιούν ώστε μεγαλώνοντας τα παιδιά να μην γίνονται τόσο πολύ ρατσιστές όσο άλλοι λαοί και να είναι περισσότερο διαλλακτική σε διαφορετικές συμπεριφορές. Βέβαια ωραία αντιμετώπιση από την δύση έχουμε στο βρετανικό Torchwood όπου ο χαρακτήρας ένεκα αιώνιος έχει υπερβεί τα όρια φυλών και φύλων. Τέσπα είναι περίεργη κουβέντα το ζήτημα αυτό οπότε όταν δεν του δίνεις σημασία δεν έχεις και κάτι ιδιαίτερο ή περισσότερο να πεις. Σκέψου το απλά σαν ένα twist στην ιστορία και τίποτα παραπάνω.

Εδώ γενικά [σαν δύση] δεν το πολυκουβεντιάζαμε σαν κοινό μυστικό ένα πράγμα. Έχουμε στο Ελλαδιστάν μας πολλά αρνητικά παραδείγματα και σε πολλά μέρη. Ωστόσο και πάλι αν το πάρεις σαν ιδέα σε σχέση με την αιώνια lolita, δηλαδή την νεαρή γυναίκα που έχει μπει στην περιόδο της γονιμότητας κατί που ελκύει τους περισσότερους άντρες ως ιδέα πάλι παίζει, αλλά το θέμα παιδιών ούτε εκεί το έχουν. Άλλο 16ης και 16άρα και άλλο οι όποιοι διαφορετικοί συνδιασμοί μπορεί να υπάρξουν. Έχουμε δει από ειδήσεις πολλά χειρότερα, που δεν θα 'θελα καν να τα 'χαμε δει. Α, δεν ξέρω τι παίζει από Hentai γιατι παρότι animation τα θεωρώ τσόντες οπότε δεν ασχολούμαι με τόσο βαρετά κι ανούσια αντικείμενα. :)

Α τουλάχιστον το έχεις δει το 1 καλό, τώρα για το Death Note δεν μπορώ να πω πως θα είχα παραμείνει με το anime αν το είχα δει πρώτο, καλό μέχρι το 15ο ep μετά μια μεγάλη κοιλιά αρκετών επεισοδίων και το τέλος το παραείδα κάρβουνο και political correct. Σκέψου πως ξεκίνησα, πέρα από όσο οι πιο πολλοί είδαμε σε παιδικές ηλικίες μεταγλωτισμένα στα Αγγλικά και με ελληνικούς υπότιτλους, με Ghost In The Shell, Vampire Hunter D: Bloodlust, Fullmetal Alchemist, άλλες που ανέφερα στο προηγούμενο μύνημα και μετά έπιασα να ασχολούμαι με current και παλαιότερες. Και χρειάστηκε πολύ υλικό και μεγάλο διάστημα για να αρχίσω κι αυτές να τις βλέπω τόσο αυστηρά όσο και τις δυτικές. Και ίσως να είναι και θέμα ηλικίας, γιατί αλλιώς βλέπεις τα πράγματα με κάθε δεκαετία που φορτώνεσαι στην πλάτη, και πλέον στην τέταρτη παρότι δεν έχω τις άπειρες αρτηριοσκληρώσεις των περισσότερων συνομήλικων μου έχω γίνω κάπως συντηρητικός και αυστηρός στο θέμα τι σημαίνει ψυχαγωγία, διασκέδαση και υλικό της πίτσας και της μπύρας.

Αν θες δες από εδώ [http] σειρές, όσες έχουν τα 10,9,8 είναι εξαιρετικές σαν παραγωγές και έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν οι υπόλοιπες 7,6 βλέπονται ευχάριστα και απο εκεί και κάτω είναι της κατηγορίας μην πλησιάζεται. ;)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
24 Ιαν 2012 19:18 #35773 by mkllds

Mortal wrote: Γενικά το θέμα σεξουαλικότητας [για το μικτό φύλο και άλλους συνδιασμούς] θεωρώ πως το έχουν ξεπεράσει υπό την άποψη πως ο κάθε χαρακτήρας είναι απλά ένας ακόμη άνθρωπος με τις ιδιαιτερότητες του ενώ στα δυτικά είτε εμφανίζεται ως στόχοι γελιοποίησης είτε ήρωες και λοιπά. Εκεί απλά τους χρησιμοποιούν ώστε μεγαλώνοντας τα παιδιά να μην γίνονται τόσο πολύ ρατσιστές όσο άλλοι λαοί και να είναι περισσότερο διαλλακτική σε διαφορετικές συμπεριφορές.

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι ποτέ. Αρκετά ενδιαφέρουσα οπτική πάνω στην Ιαπωνική κουλτούρα. Ότι δηλαδή μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μ' αυτή την ιδεολογία. Πάντα πίστευα ότι απλά οι Ιάπωνες "κομίστες" έχουν περισσότερη ελευθερία έκφρασης.

Mortal wrote: τώρα για το Death Note δεν μπορώ να πω πως θα είχα παραμείνει με το anime αν το είχα δει πρώτο, καλό μέχρι το 15ο ep μετά μια μεγάλη κοιλιά αρκετών επεισοδίων και το τέλος το παραείδα κάρβουνο και political correct.

Συμφωνώ ότι έκανε μεγάλη κοιλιά. Αλλά μπορώ να πω ότι μ' άρεσε αρκετά. Το τέλος το ένιωσα ως κάθαρση της σειράς και ότι κανείς δεν "παίζει" με το θάνατο.

Mortal wrote: Αν θες δες από εδώ [http] σειρές, όσες έχουν τα 10,9,8 είναι εξαιρετικές σαν παραγωγές και έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν οι υπόλοιπες 7,6 βλέπονται ευχάριστα και απο εκεί και κάτω είναι της κατηγορίας μην πλησιάζεται. ;)

Το γνωρίζω το site. Από εκεί αντλώ ή μάλλον αντλούσα τις πληροφορίες μου. Thanks πάντως.

Mortal wrote: Σκέψου πως ξεκίνησα, πέρα από όσο οι πιο πολλοί είδαμε σε παιδικές ηλικίες μεταγλωτισμένα στα Αγγλικά και με ελληνικούς υπότιτλους, με Ghost In The Shell, Vampire Hunter D: Bloodlust, Fullmetal Alchemist , άλλες που ανέφερα στο προηγούμενο μύνημα και μετά έπιασα να ασχολούμαι με current και παλαιότερες.

Εδώ χτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου. Ειδικά το Fullmetal Alchemist: Brotherhood το θεωρώ εξαιρετικό. Στο συγκεκριμένο πάντως δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
25 Ιαν 2012 18:41 #35790 by Mortal
Καλά είναι βέβαιο επειδή το manga πέραν του mainstream [θεωρητικά το λέω από κουβέντες που έχω δει μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το έντυπο υλικό] αναφέρεται σε πολλά διαφορετικά ηλικιακά φάσματα που ξεκινάνε από τα ko(domo) [παιδικά] και φτάνουν μέχρι seinen [ενήλικες από 18 και μετά πάντα] με διαφορετική θεματολογία και πάντοτε πιο σκληρά από πλευράς εικόνας και ιστοριών που μπορεί να έχουν να κάνουν με σχέσεις ζευγαριών, είτε με ιστορικά γεγονότα, είτε με θέματα που ξεφεύγουν από τον κανόνα του mainstream. Όσο για το θέμα σεξουαλικότητας το υποθέτω περισσότερο γιατί είναι η πιο λογική απάντηση που μπορώ να σκεφθώ δίχως να έχω εμβαθύνει στην Ιαπωνική κουλτούρα. Αλλά από όσο έχω δει όσο πιο συντηρητικοί είναι άλλο τόσο πιο ακραίοι μπορεί να γίνουν. Όσο αντιφαντικό κι αν ακούγεται εκεί καταλήγω ή απλά έχω δει πολλές όψεις και αντιμετωπίσεις οπότε τα έχω "χωνέψει" κάπως. :)

Για το FMA Brotherhood θα πω πως ήταν πολύ καλό αλλά με την ένσταση πως τουλάχιστον μέχρι το 20κάτι επεισόδιο αποδόμησαν πολύ και κατ' εμέ κατεστρεψαν πολλά ωραία από το αρχικό. Ιδίως σκηνές συγκινητικές όπως η κηδεία του Hughes με την κορούλα του ήταν ανώτερη και πολύ πιο γεμάτη συναισθηματικά από ότι στο FMAB. Ωστόσο μπορούμε να τα δούμε πάλι σαν 2 διαφορετικά προιόντα μιας και το manga δεν είχε τελείωσει όταν γυριστηκε το 1ο οπότε η ιστορία από ένα σημείο και μετά ήταν original για την σειρά. Προσωπικά ωστόσο η πρώτη διατηρεί ακόμη το 10ι της για μένα ενώ η 2η είναι στο 9άκι με τάσεις για 8άκι. :)

More
23 Απρ 2012 21:22 #37000 by WickedMan
Για όσους δεν το έμαθαν, το Κυριακατικό Βήμα αρχίσε να δίνει από χθες σε DVD το Lost. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αυτό έχει να κάνει μόνο με την πρώτη σεζόν ή και με τις επόμενες...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
24 Απρ 2012 00:46 #37004 by giovanna
@ΐWicked..

Αρχίζει με την πρώτη season και μετά ελπίζω θα συνεχίσει με τις επόμενες. Enjoy :!:

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
24 Απρ 2012 10:55 #37005 by GameLinguist
Μιας και πήρα πρέφα λίγο αργά το συγκεκριμένο θέμα...

Breakout Kings (από την ομάδα του Prison Break. Περσινή που συνεχίζει και φέτος. Ωραίες υποθέσεις, ωραίοι χαρακτήρες, ευρηματικές αποδράσεις. Μια ομάδα αστυνομικών και κρατουμένων πρέπει να πιάσουν κάποιον που έχει αποδράσει... 8/10)

Person of Interest (του J.J. Abrams. Μια παραλλαγή του Minority Report αλλά με πιο "ρεαλιστικό" σενάριο. Πλούσιος πληρώνει πρώην SEAL-Marine καταζητούμενος (Christ of Πάθη του Χριστού) να αποτρέψει δολοφονίες κτλ κτλ. Θεωρώ ότι δένουν καλά την ιστορία. 8,5/10)

Alphas (άτομα με νευρολογικές ανωμαλίες έχουν αποκτήσει κάποιες δυνάμεις [λίγο πιο "ρεαλιστικό" από το Heroes], συγκροτούν ομάδα που πρέπει να μαγκώσει άλλους με παρόμοιες ιδιότητες. Καλοκαιρινή. 8/10)

Fringe (του J.J. Abrams. Τέταρτη και τελευταία σεζόν φέτος. Πολύ καλή ιστορία [κατά πολλούς πιο δυνατή από το Lost], πολύ καλό καστινγκ [δεν είναι μόνο ο Walter...],όπου αρχίζει και δίνει ρέστα από τη μέση της πρώτης σεζόν και μετά. Φέτος έκανε λίγο κοιλιά, αλλά λέει... 9/10)

The legend of Seeker (2 σεζόν που τελείωσαν. Βασισμένη σε σειρά βιβλίων The Sword of Truth. Fantasy settings, αλλά με πολύ καλή πλοκή και μυθολογία. Σαν μια παιδική έκδοση του Game of Thrones 9/10)

Warehouse 13 και Eureka. 3 σεζόν και 5 σεζόν αντίστοιχα και συνεχίζιυν. Το πρώτο είναι κάτι μεταξύ Indiana Jones, Relic Hunter και Χ-Files, ενώ το δεύτερο ένας ευρηματικός σερίφης σε μια κοινότητα ιδιοφυών επιστημόνων. Διασκεδαστικές σειρές που περνώντας την πρώτη σεζόν απογειώνονται. Προσωπικά η περσινή σεζόν του W13μου άρεσε περισσότερη από αυτή του Eureka. 8,5/10) >> προς το παρόν κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε που κάθισε να τις δει...

και ένα άγνωστο διαμαντάκι...
The Chicado Code (περσινή σειρά που δεν την ανανέωσαν. Αστυνομική σειρά χωρίς τις τρέλες του CSI κτλ. Την γούσταρα πολύ γιατί είχε πολύ ωραία ιστορία συνέχειας [γενικά συχαίνομαι αστυνομικές, ιατρικές και δικαστικές σειρές] 9/10)

***********AND*************

Deadwood (παλιά σειρά 3 σεζόν που μου είπαν ότι φανταστική. Αρχές προηγούμενου αιώνα στην άγρια δύση, με δολοπλοκίες, αψιμαχίες, διαφθορά κτλ. Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά άκουσα φανταστικές κριτικές)

ΥΓ. Το Game of Thrones το είδα σερί πριν κανένα εξάμηνο. Συμπαθητική σειρά. Σίγουρα εντυπωσιακά κουστούμια και έξοδα για τηλεοπτική σειρά, αλλά εντάξει ώρες πολύ χαμός για το τίποτα.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
24 Απρ 2012 11:00 #37006 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά

Fallen_Angel wrote: Επίσης, υπάρχουν σειρές όπως το Flash Forward (εξαιρετική ιδέα), Carnivale (talk about originality), και το The Event (ο ορισμός της δολοπλοκίας) οι οποίες παρότι πολύ καλές "κόπηκαν" κάπως απότομα. Ίσως να θέλεις να τις δεις, ίσως να προτιμήσεις να τις προσπεράσεις.

Το Flash Forward έχει μια εξαιρετική ιδέα που δυστυχώς την χαντάκωσαν γιατί δεν άφησαν να γίνει δεύτερη σεζόν... Επίσης θεωρώ ότι αξίζει να δείτε και το Jericho, όπου μια κωμόπολη 5.000 κατοίκων προσπαθεί να επιβιώσει μετά από 20 nuclear bombs στις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ.

More
25 Απρ 2012 22:36 #37027 by Constantine_R

akarasimos wrote: Fringe (του J.J. Abrams. Τέταρτη και τελευταία σεζόν φέτος. Πολύ καλή ιστορία [κατά πολλούς πιο δυνατή από το Lost]

Τι λες βρε βλάσφημε;; :P

Έχε χάρη που σέβομαι το γέρο-Denethor και συγκρατιέμαι.... :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
26 Απρ 2012 02:03 #37035 by WickedMan

Constantine_R wrote:

akarasimos wrote: Fringe (του J.J. Abrams. Τέταρτη και τελευταία σεζόν φέτος. Πολύ καλή ιστορία [κατά πολλούς πιο δυνατή από το Lost]

Τι λες βρε βλάσφημε;; :P

Έχε χάρη που σέβομαι το γέρο-Denethor και συγκρατιέμαι.... :lol: :lol:

Αυτό που είπε και το άλλο το

akarasimos wrote: ...αλλά εντάξει ώρες πολύ χαμός για το τίποτα

για το Game of Thrones κανονικά αξίζουν ban... :D η μάλλον μερικές ξυλιές στα πισινά με διαταγή του Joffrey... :lol:

Κατά τα άλλα, έγω το Fringe το άντεξα για 2 σεζόν (το συμπάθησα, είναι η αλήθεια) αλλά μετά το έστειλα διότι με κούρασε. Υπομονή, υπομονή, αλλά είπαμε... :evil:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
01 Μάι 2012 16:16 #37169 by Mortal
To game of thrones πάντως με το 4ο ep της 2ης season δείχνει να παίρνει πάλι φτερό, εκεί που μας είχε κάνει να βαριόμαστε με τον demi βασιλιά που πάσχει από τα άπειρα ψυχολογικά [μπάσταρδο του θείου του, άρα και αιμομικτικό το αποτέλεσμα οπότε ακόμη χειρότερα για αυτόν], και τον βασιλιά που θέλει να γίνει "βασίλλισα" στην θέση του βασιλιά, και όλα τα άσχετα των προηγουμένων 3 επεισοδίων.

Όσο για το Fringe εντάξει ε και μια σειρά για πίτσα και μπύρα [αν έχεις πιεί και ένα sixpack πάει πιο άνετα] δεν κάνει κακό, φτάνει οι άλλες που βλέπεις να μην είναι αυτής της κατηγορίας.

Το Jericho όντως ήταν καλό akarasimos αν ξεπερνούσες τον κεντρικό χαρακτήρα που δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε, και αν φυσικά είχε τελειώσει κανονικά και όχι μετά από τα φυστίκια [ή ότι άλλο στείλαν στους παραγωγούς οι fans]. Όσο για το flashforward ήταν αρχικά καλό σαν ιδέα αλλά το μπαχαλέψαν τόσο που ξέχασαν κι αυτοί τι ήθελαν να πουν και το "τέλος" [closure περισσότερο παρά τέλος] θύμiζε κάτι από επήρεια ναρκωτικών ένα πράμα. ;)

More
01 Μάι 2012 21:10 #37175 by WickedMan

Mortal wrote: και τον βασιλιά που θέλει να γίνει "βασίλλισα" στην θέση του βασιλιά, και όλα τα άσχετα των προηγουμένων 3 επεισοδίων.

Αν εννοείς τον Renly, έχω να σου πω ότι αν ήμουν πολίτης του Westeros, ο μόνος από όλους αυτούς τους άχρηστους (Stannis, Robb, Joffrey, Danaerys, ξέχασα κάποιον;) που θα δεχόμουν να με κυβερνά θα ήταν αυτός (sexual orientation notwithstanding).
Warning: Spoiler!

Ο τύπος είναι όντως γεννημένος για βασιλιάς.

Κατά τα άλλα τα "άσχετα" των προηγούμενων τριών επεισοδίων είναι προφανώς απαραίτητα, δε μπορεί να σε πάει στο φινάλε απ το πρώτο επεισόδιο, διηγείται μια ιστορία. Οπότε υπομονή και λιγότερη γκρίνια παρακαλώ... :wink:

More
02 Μάι 2012 04:10 #37178 by Mortal
Τι να σου πω βρε παιδί, στο θέμα καταλληλότητας θα έβρισκα πιο ικανούς και πιο αποδεκτούς σαν άτομα τους γιούς του Stark [και τον "ανεπίσημο"] και την ξανθούλα "δρακοβασίλισσα" παρά όλους τους άλλους. ;) Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τόσα προβλήματα που βγαίνουν μόνοι τους από το παιχνίδι. Όσο για το όνομα για αυτόν μιλάμε, απλά πλέον μετά από πολλές σειρές [στα τελευταία χρόνια δυτικές και anime κοντά 900 στο σύνολο] και αναρίθμητα ονόματα δεν προσπαθώ να τα θυμάμαι αλλά κρατάω μόνο τους χαρακτήρες στο μυαλό μου και μερικά από τα πλέον σημαντικά.

Ωστόσο παρότι δεν είναι LotR σε βάθος και ποιότητα, είναι ικανοποιητική σαν αποτέλεσμα και μαζί με το The Borgias ξεχωρίζουν από την αμερικάνικη τηλεοπτική αγέλη.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
03 Μάι 2012 10:19 #37214 by GameLinguist

Mortal wrote: Το Jericho όντως ήταν καλό akarasimos αν ξεπερνούσες τον κεντρικό χαρακτήρα που δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε, και αν φυσικά είχε τελειώσει κανονικά και όχι μετά από τα φυστίκια [ή ότι άλλο στείλαν στους παραγωγούς οι fans]. Όσο για το flashforward ήταν αρχικά καλό σαν ιδέα αλλά το μπαχαλέψαν τόσο που ξέχασαν κι αυτοί τι ήθελαν να πουν και το "τέλος" [closure περισσότερο παρά τέλος] θύμiζε κάτι από επήρεια ναρκωτικών ένα πράμα. ;)

Συμφωνώ με το τέλος... Ας όψονται τα φυστίκια. Εντούτοις από το κομμένο τέλος της πρώτης σεζόν σαφώς καλύτερα... Εξάλλου βγήκαν και 6 τεύχη comic για την τρίτη σεζόν και προγραμματίζεται και η ταινία....

Και για την παρανόηση, θεωρώ το Lost καλύτερο του Fringe... Δεν το συζητώ. Όπως εξακολουθώ να πιστεύω παρόλες τις ξυλιές που θα φάω και το banning ότι το Game of Thrones είναι μια καλή σειρά, τεράστια παραγωγή για TV, αλλά αυτό το WOW αδυνατώ να το καταλάβω... Και μόνο που ακούω συγκρίσεις με LOTR, έστω και "εντάξει δεν έχει το βάθος του" ανατριχιάζω... Και ύστερα μιλούν για βλασφημίες... :)

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
03 Μάι 2012 11:45 #37218 by GameLinguist
Και πριν "αλέκτωρ φωνήσαι τρις" για το Jericho, ιδού τα "πιθανά ευχάριστα"....

www.tv.com/news/netflix-is-thinking-abou...iving-jericho-28524/