Τηλεοπτικές σειρές
- Tasos
- Templar Hunter
American Horror -- Πολύ καλό και παίζει με διαφορετικά είδη φόβου
Once Upon A Time -- Έχω θέματα και προβλήματα μαζί του... Το παρακολουθώ ευχάριστα αλλά δεν με ψήνει
Fringe -- Το παράτησα. Έχουν ξεκινησει δεκάδες storylines Που τα παρατήσαν. Κάθε επεισόδιο είναι σαν να ξεκινάει καινουργια season.
Big Bang Theory -- Απλά σκίζει
Ηow I met your mother -- Πλέον δεν μας εκπλήσσει όπως παλιότερα με την ανατρεπτική και σύνθετη αφήγησή του
Person of Interest -- Kαλό! Έχει δυναμώσει πάρα πολυ στα τελευταια επεισόδια
Castle -- nathan Fillion στα καλύτερά του για 4η season
Τhe Walking Dead -- Μη γκρινιάζεις γιατί σου δείχνει την ηρεμια πριν την καταιγίδα
Ringer -- (ναι το βλέπω κι αυτό) Φοβερό και ανατρεπτικό story σε ξενέρωτο, νεόπλουτο Αμερικάνικο background. Κρίμα
Τerra Nova -- Family matters. Το έχουμε ξεπεράσει από καιρό το στυλάκι...
Homeland -- Ό,τι καλύτερο έχει βγει σε αυτο το είδος τα τελευταια χρόνια. Μην το χάσετε!
Aυτά τα λίγα!!
Δες και το Bag of Bones γιατι και Stephen King ειναι και o Πιρς Μπροσναν παιζει
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Aαα!! Το Castle το παρακολουθώ κι εγώ φανατικά. Πώς το ξέχασα;! Είναι που είναι δυναμικός άντρας ο καλός μου... "Castle, move, now!!"Tasos wrote: [...]Castle -- nathan Fillion στα καλύτερά του για 4η season
Τhe Walking Dead -- Μη γκρινιάζεις γιατί σου δείχνει την ηρεμια πριν την καταιγίδα
Homeland -- Ό,τι καλύτερο έχει βγει σε αυτο το είδος τα τελευταια χρόνια. Μην το χάσετε!
[...]Δες και το Bag of Bones γιατι και Stephen King ειναι και o Πιρς Μπροσναν παιζει
Και το Modern Family μου αρέσει πολύ. Αυτά τα δύο μαζί είναι το happy-(two)hour της εβδομάδας. Αν δεν το έχεις δει, ρίξ'του μια ματιά. Έχει ενδιαφέρον. Και γέλιο.
Το Ηοmeland μου το πρότεινε κι ένας φίλος που (ψιλο)εμπιστεύομαι το γούστο του. Έχει πάρει ήδη σειρά. Χεχε...
To Bag of Bones είναι must για τους λόγους που μνημονεύεις, βεβαίως-βεβαίως. Αλλά είναι σειρά; Όχι ταινία; Και ξεκίνησε να προβάλλεται; Έχασα επεισόδια μου φαίνεται... πάω για IMDB ιδιαίτερο πάραυτα!!
Όσο για Walking Dead, ο μόνος λόγος που δεν το παράτησα φέτος ήταν όσα είπατε που με έπεισαν να του δώσω χρόνο. Το καλό που του θέλω, λοιπόν, να είναι καταιγίδα επιπέδου τυφώνα και να με ιντριγκάρει πάλι λίγο!!
Nothing happens unless first a dream...
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- shodan
- Schattenjäger
Όσο για τα Walking Dead, Person of interest & Terra nova* εξακολουθώ να τα παρακολουθώ και δεν το έχω μετανιώσει γιατί τα τελευταία επεισόδια ήταν απλά ΟΥΑΟΥ!!
*σπόϊλερ αλερτ!!
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- shodan
- Schattenjäger
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Και για τις δύο έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά για το Homeland θέλω να ρωτήσω κάποιον που να έχει ασχοληθεί: Περιέχει ανυπόφορες ποσότητες της γνωστής και αγαπημένης αμερικανικής προπαγάνδας; Διότι αν ναι, δε θα πάρω, δεν τη σηκώνει το στομάχι μου...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Tasos
- Templar Hunter
Όχι δεν περιέχει ανυπόφορες ποσότητες αμερικάνικης προπαγάνδας. Για μένα ήταν η πιο δυνατη σειρά της σεζόν.
Το American Horror Story κινήθηκε πολύ καλά, λίγο ίσως το παράκανε προς το τέλος, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλούτσικο.
Εξαιρετικό και το Person of Interest του Jonathan Nolan, όσο πάει και καλυτερεύει!
Περιμένουμε τις απόψεις σου φίλε για το Homeland.
- photiscta
- Spammer
Μιας κι έχω ξεμείνει και τελειώνει το Californication rewatching (δεν πρόκειται να αρχίσω το νέο season και να περιμένω μια βδομάδα για νέο επεισόδιο) θα κατεβάσω Fringe και βλέπουμε.
- Tasos
- Templar Hunter
- mkllds
- Futuristic Fedora
Και αν δεν έπεισα κάποιον για να την ξεκινήσει τότε ας ξαναδιαβάσει τα λόγια της Fallen:
Αν δεν την είχα δει μόνο και μόνο από τα λόγια της θα κινούσα ουρανό και γη για να τη δω!Fallen_Angel wrote: Ας προσπεράσουμε το γυμνό (το "κάτω" παίζει ρόλο σε αυτά, μεγάλο), την πορνεία, τους θανάτους, μπλα μπλα μπλα... εδώ είχε μέχρι και σκηνή (κορυφαία) με τη μία πόρνη να μαθαίνει στην άλλη την τέχνη και την απόλαυση του επαγγέλματός της!!
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
gameofthrones.wikia.com/wiki/Game_of_Thrones_Wiki
Προσωπικά το βρήκα τρομερά χρήσιμο παρακολουθώντας τη σειρά.
Προσοχή, όμως. Μπορεί τα λήμματα να βασίζονται στο Game of Thrones (την τηλεοπτική σειρά δηλαδή), αλλά σε πολλές περιπτώσεις, προς το τέλος τους υπάρχουν πληροφορίες που πηγάζουν από την πλοκή των βιβλίων. Αυτό δηλώνεται ξεκάθαρα, επομένως, όποιος βλέπει τη σειρά, αλλά δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, το μόνο που έχει να κάνει είναι να σταματάει να διαβάζει όταν βλέπει τη σχετική επικεφαλίδα (συνήθως είναι "In the books" ή κάτι παρόμοιο). Έτσι, αποφεύγει τα spoilers...
- Tasos
- Templar Hunter
- shodan
- Schattenjäger
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Όσο για το Homeland, είδα δύο επεισόδια. Καλό φαίνεται αλλά... είναι ιδέα μου ή αυτή η Carrie είναι η πιο αντιπαθητική πρωταγωνίστρια όλων των εποχών; Πραγματικά με κάνει να θέλω να την αρχίσω στις φάπες, δεν ξέρω γιατί...
Anyway, όταν με το καλό τελειώσω τη σεζόν, θα γράψω εντυπώσεις...