Τηλεοπτικές σειρές

More
15 Νοε 2013 15:00 #41131 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Τηλεοπτικές σειρές
Πόλυ ωραία τα λέτε και οι δυο σας... Εννοείται ότι ο Sherlock είναι ο Brett! Η σειρά είχε κυκλοφορήσει παλιά επίσης από εφημερίδα, σε cd's μάλιστα όχι dvd... την έχω δει τρεις φορές...

Να ρωτήσω αν θυμάται κάποιος; Τσαμπίκο για σένα είναι... :wink:
Το "Ποιος σκότωσε τον Ακρόυντ;" το έχουν γυρίσει;

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
15 Νοε 2013 15:30 #41133 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Τηλεοπτικές σειρές
Eννοείται ότι το έχουν γυρίσει Constantine! Δίωρο είναι! Πολύ καλό! Όλα τα έχουν γυρίσει, δεν λείπει κανένα. Τη συλλογή του Σέρλοκ πράγματι την είχε βάλει η Ελευθεροτυπία και, ναι, είναι Video CD. Δεν τα έχω όλα, για την ακρίβεια έχω πολύ λίγα. Γύρω στα 10!

More
15 Νοε 2013 16:38 #41134 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Τηλεοπτικές σειρές
Βασικά για όσο υπάρχουν το youtube είναι φίλος σας . Και εγώ τα 'χα στα προαναφερθέντα videoCD αλλά το youtube είναι η γρήγορη λύση για να μην ψάχνεις σε πιο βαλιτσάκι είναι. Όντως ο Jeremy Brett ήταν χαρακτηριστικός, αν και υπήρξαν επίσης τόσο ο Basil Rathbone όσο και ο Peter Cashing, και φυσικά ο νεώτερος (Bennedict Cumberbatch spelling?) μπορώ να πω πως ΕΙΝΑΙ ο Sherlock:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
15 Νοε 2013 21:49 #41135 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Τηλεοπτικές σειρές
Ναι και γω έχω κάποια από αυτά τα VCDs, αλλά όχι πολλά. Επίσης όσα έχω πρέπει να είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία, πρέπει κάποια στιγμή να τα μαζέψω :P

Αν και αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτικός, ο Cumberbatch ήταν πράγματι εξαιρετικός στο ρόλο (είναι γενικά πολύ καλός ηθοποιός). Βέβαια, δύσκολα λες ότι είναι ο Holmes, διότι, όπως και να χει, Holmes με blog, smartphone και χωρίς Λονδίνο του 19ου αιώνα δύσκολα φτάνει το πρωτότυπο σε ατμόσφαιρα.

Ας πούμε απλά ότι ο Cumberbatch είναι ο... σύγχρονος Sherlock.

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
16 Νοε 2013 00:32 #41137 by Mortal
Δεν ξέρω για τις άλλες σειρές μια και είμαι λίγο extreme στις τηλεοπτικές μου επιλογές μα στο Sherlock τόσο αυτός όσο και ο Watson [τον έχω δει κι αλλού αλλά το πήρε το altzheimer ] από το πρώτο ep κλείδωσαν στους ρόλους λες κι ο Sir Arthur να τους είχε στο μυαλό του όταν έγραφε τα βιβλία του. :)

More
18 Νοε 2013 13:33 #41144 by Mortal
Δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς με πραγματικά scifi αστυνομικά, αλλά άρχισε να παίζει, στο αμερικανιστάν, αυτό εδώ:

Ακούγεται και δείχνει καλό [αν και με τίποτα φρέσκο] για όσους έχουν ξεφύγει από τα νερόβραστα μπαρουφολογήματα τύπου CSI και σία.

More
18 Νοε 2013 20:16 #41156 by WickedMan
Βλέπω εδώ και καιρό τις διαφημίσεις του στα timeouts του NFL. Δεν ξέρω, όμως, αν έχω τη διάθεση να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή. Αν το δει κανένας, ας γράψει γνώμη.

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
19 Νοε 2013 15:32 #41176 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Τηλεοπτικές σειρές
Είδα 4-5 επεισόδια Poirot και πραγματικά είναι εκπληκτικό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα box-sets του amazon τα είδα, θα ήθελα ένα με τα πάντα όλα μέσα αλλά δεν βρίσκω.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
25 Νοε 2013 10:54 #41270 by Mortal
Τελικά το walkind dead δεν με διέψευσε στο θέμα απόλυτης επαναληψιμότας. Back to some square [ευτυχώς όχι στο πρώτο] και πάμε πάλι. Aφού δεν καταβάλαμε το μάθημα στην 3η season θα κάνει και κακά στην 4η για να το καταλάβουμε. Ας τον σκοτώσει κανείς να ησυχάσουμε λιγάκι. ;)

More
25 Νοε 2013 22:43 #41273 by WickedMan
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι αυτό ήταν απογοητευτικό. Οκ, ενδιαφέρουσες οι περιπέτειες του Governor (σοβαρά τώρα), αλλά... 2 επεισόδια; Και μετά πάλι τα ίδια; Και ποια θα είναι η διαφορά, ότι θα σκοτωθεί κάποιος από τους δικούς μας για να κάνουμε "α" και εκεί θα πέσει cliffhanger για το 2ο μισό; Τόσο πολύ εξαντλήθηκαν οι ιδέες στην (εξαιρετική) 3η σεζόν;

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το 8ο και τελευταίο για το χειμώνα επεισόδιο θα είναι καθηλωτικό, αλλά επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σε αυτό το 1ο μισό της 4ης σεζόν κάναμε ένα μεγάλο κύκλο γύρω από τον εαυτό μας εντέλει και σε μεγάλο βαθμό χάσαμε το χρόνο μας (ακόμα κι αν χτίστηκε κάτι που δε βλέπω για το 2ο μισό). Ακόμα και το σημαντικότερο γεγονός της σεζόν μέχρι τώρα (το μοναδικό πράγμα που πρακτικά συνέβη, αυτό με την Carol) απ' ό,τι φαίνεται θα το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Όλη η σεζόν μέχρι τώρα είναι 2 επεισόδια, το 4ο και το 5ο. Τα μόνα που πλησίασαν ουσιαστικά τα υψηλά standards της 3ης σεζόν, τα μόνα που τελικά έχουν λόγο ύπαρξης ως αυτοτελή επεισόδια. Από κει και πέρα τα πρώτα 3 επεισόδια μπορούσαν να είναι ένα επεισόδιο-εισαγωγή (και πάλι θα ήθελε τέχνη για να το κάνεις ενδιαφέρον) και τα τελευταία 2 επίσης ένα (ομοίως με πριν). Δηλαδή συνολικά έχουμε γεμίσει 3/8 επεισόδια (2-2,5 ώρες) με αέρα κοπανιστό κυριολεκτικά. Απαράδεκτοι. Έξαλλος γίνομαι με κάτι τέτοια. :evil: Το μόνο θετικό είναι ότι τα ratings κατρακυλάνε. Μπας και ξυπνήσουν.

Και βεβαίως είναι ειρωνία το γεγονός ότι όσο κατρακυλάει το WD, τόσο ανεβαίνει ταυτόχρονα το Homeland που (κατά το συνήθειο του) τρώει το μισό με 2/3 της σεζόν σε ένα συνεχές χτίσιμο θεμελίων (το οποίο δυστυχώς καταντάει πολλές φορές κουραστικό και δεν είσαι και σίγουρος αν είναι εξολοκλήρου απαραίτητο) για μεταμορφωθεί από το 7ο-8ο επεισόδιο και μέχρι το τέλος (12ο) σε μία σειρά που απλά δε σου επιτρέπει να πάρεις στιγμή τα μάτια σου από την οθόνη. Εάν το φινάλε είναι αντάξιο αυτών που έχουμε δει μέχρι τώρα και αυτών που φανταζόμαστε, η Danes έχει στο τσεπάκι το 3ο συνεχόμενο Emmy.

More
02 Δεκ 2013 11:04 #41289 by WickedMan
Πέτυχα χτές τυχαία τη διαφήμισή του στο CBS. Ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου και φαίνεται διαολεμένα ενδιαφέρον.

Sawyer, παλιόφιλε, welcome back. It's been too long. 8)

More
02 Δεκ 2013 21:48 #41290 by Mortal
Ενδιαφέρον αν και φοβάμαι, πολύ, πως θα αυτοκαταστραφεί σαν σειρά από την μανία των αμερικάνων να δαιμονοποιούν αντίπαλους εμπορικα, πολιτικά, πολιτισμικά λαούς [και αν κάποιος συγκρίνει π.χ. 67 Star-Trek TOS με ST - The Next Generation θα 'βλεπε πως γίνονταν μια ιδέα πιο ανοικτοί τηλεοπτικά πάντα και δεν έβλεπαν, εντελώς, παντού εχθρούς]. Όσο για την τεχνολογία μόνο αν βλέπεις σειρές όπως π.χ. Βιοnic Woman [ή και το αντίστοιχο στο 6 Billion Dolars Man (νομίζω)] ή anime όπως το Ghost In the Shell βλέπεις τέτοιες άρα είναι αυστηρά προσαναταλισμένη προς scifi fans αν και είναι περισσότερο προσγειωμένη [οχι ρεαλιστική] μιας και έχουμε ήδη αυτή τη στιγμή παραδείγματα πειραματικών κυκλωμάτων από αδρανή υλικά εμφυτευμένα στο ανθρώπινο σώμα που μπορούν να πραγματοποιήσουν pre-programmed εργασίες (ανοίγματα ηλεκτρικών θυρών, έλεγχος μικροκινητήρων κ.λ.π.). Ενδιαφέρον κλείνει. ;)

More
03 Δεκ 2013 12:24 #41293 by Mortal
Τέλος TWD πρώτο μισό και ειλικρινά για μένα ήταν επεισόδιο του 10λεπτου και κάτω όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία To FF είναι θαυματουργό βοήθημα τελικά. Για να μην το spoilerιάζουμε απλά έκαναν κακά όπως πάει και η διαφήμιση για να το καταλάβουμε.

More
03 Δεκ 2013 13:15 #41294 by WickedMan
To τελευταίο επεισόδιο ήταν αναμενόμενα καλό. Πέρα από τα προφανή (τα οποία απ' όσο έχω μάθει συμβαίνουν και στο κόμικ πάνω κάτω) έδεσαν και μερικά νήματα από πριν που φαινόταν παράταιρα. Αρκετά καλή δουλειά και όχι σε καμία περίπτωση δεν ήταν επεισόδιο του 10λέπτου (άλλωστε, είπαμε, το FF απορρίπτεται ως λύση ακόμα και σε άθλιες περιπτώσεις :mrgreen: ).

Αυτό, βεβαίως δεν αναιρεί τα όσα έγραψα στο προ-προηγούμενο post, αυτή η μισή σεζόν ήταν χλιαρή και πολύ κατώτερη της 3ης. Ίσως λίγο καλύτερη από την πολύ πολύ μέτρια 2η; Anyway, ελπίζουμε σε κάτι δυνατότερο από Φλεβάρη, αν και νομίζω ότι με βάση το σημείο που βρίσκεται η ιστορία αποκλείεται το 2ο μισό να μην είναι καλύτερο από το 1ο. Νομίζω η φυλακή παραήταν ασφαλής για τους φίλους μας.

Επί τη ευκαιρία να παραθέσω και αυτό εδώ, όπου τελείωσε η ψηφοφορία.
www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchli...n-einai.2532161.html

Για όσους βαριούνται να διαβάζουν η σειρά των αγαπημένων από το 1 στο 10 είναι: Game of Thrones, Friends, Breaking Bad, Lost, House M.D., The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Married With Children (respect), Prison Break, Homeland.

Προσωπικά μου έκανε τρομερή εντύπωση η ανάδειξη του GoT στο νο 1 όχι γιατί δεν είναι καλή σειρά, αλλά διότι δεν πίστευα ότι μια σειρά fantasy στην Ελλάδα θα έχει τόσο ευρεία γκάμα από fans, ώστε να πάρει την 1η θέση σε μία τέτοια ψηφοφορία. Προφανώς έκανα λάθος. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα με την εξαίρεση ίσως του Homeland, το οποίο επίσης φαίνεται ότι βλέπει περισσότερος κόσμος απ' ότι φανταζόμουν στην Ελλάδα (το περίμενα πολύ χαμηλότερα).

More
03 Δεκ 2013 17:03 #41297 by Mortal
Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ αλλά arc με governor δεν θα είχαμε αν ο σερίφης μας ήταν της σωστής κατηγορίας shoot first and then ask any questions a lot later. ;) Και από χρόνο σε γλυτώνει και δεν αποδεκατίζει και την ομάδα σου. Ο Governor ουσιαστικά ήταν κατηγορίας τέτοιας εξαρχής το μάτι του γυάλιζε [σαν τον Βενιζέλο ή τον Πάγκαλο έναν πράγμα]. Εκεί η πείρα λέει πως δεν το κουβεντιάζεις εκτός αν έχεις χρόνο για να κάνεις φιλοσοφικές κουβέντες μεταξύ ναργιλέ και τυριού. [προσωπικά θα εισήγαγα στην κουβέντα ένα BFG 9000 για να αποκτήσει ένα κάποιο ενδιαφέρον] :P

Όσο για το GoT ελπίζω να πάψει να ξεκληρίζει για πλάκα τους οίκους και τους πρωταγονιστές γιατί ένα προβληματάκι θέασης στο τέλος θα το έχει. ;)