Τα adventure games σήμερα

More
23 Ιαν 2012 10:39 #35726 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Τα adventure games σήμερα

Castledoque wrote: Κρίμα γιατί τώρα πια βρίσκει κανείς πιο εύκολα ολοκληρωμένα φινάλε σε RPG και action τίτλους παρά σε adventures,

Ναι ρε παιδιά! Φινάλε που και να μην το βάλουν δεν τρέχει μια, γιατί μια από τα ίδια πάλι θα είναι :lol: Σκοτώνω το μεγάλο δράκο, την κακή θεότητα κλπ., παίρνω απ' το χεράκι την πριγκιποπούλα που πάντα ονειρευόμουν, καβαλώ και τον Πήγασσο και πάω μέχρι τ' αστέρια για censored συνέχιση της ιστορίας στη φαντασία μας. 5000 διαφορετικοί τίτλοι με το ίδιο φινάλε σε παραλλαγές. Κάθε φορά που τελειώνω ένα RPG νιώθω ότι έκανα πολύ σοβαρή εργασία :lol:

Για τα πιο ειδικά τμήματα του παραπάνω thread, μπορεί και να συμφωνώ. Δεν ξέρω. Πρέπει να το δω ένα νέο King's Quest, για να μπορώ να πω. Αν και δε θα 'λεγα όχι για νέο Quest for Glory :wink:

Το μόνο με το οποίο διαφωνώ με τον Τσαμπίκο, που καλά τα λέει είναι αυτό:

tsampikos wrote: Δεν μπορείς να τα νοθεύσεις, να τους βάλεις και "λίγο από κάτι άλλο",

Διααφωνώ λοιπόν. Μπορείς να τους κάνεις ό,τι σου καπνίσει :D Μόνο μετά να μην έχεις την απαίτηση να τα σχολιάζουμε στο πάνω μέρος του φόρουμ. Στη γενική έχει πάμπολλα threads για όλα τα "μούλικα" :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Ιαν 2012 19:06 #35750 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Τα adventure games σήμερα

crocark wrote: Διααφωνώ λοιπόν. Μπορείς να τους κάνεις ό,τι σου καπνίσει :D Μόνο μετά να μην έχεις την απαίτηση να τα σχολιάζουμε στο πάνω μέρος του φόρουμ. Στη γενική έχει πάμπολλα threads για όλα τα "μούλικα" :wink:

Και γω λοιπόν, πάω να αγοράσω το L.A. Noire που όλοι λένε ότι είναι φοβερό, να το παίξω, και να του κάνω mini-review για να το βλέπεις κάθε μέρα όταν ξυπνάς πάνω πάνω στην κατηγορία "Members mini-reviews" 8)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
23 Ιαν 2012 19:16 #35752 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Τα adventure games σήμερα
Κακός άνθρωπος, όνομα και πράγμα. Δε λυπάται κανέναν και τίποτα :rolleyes:
Κοίτα. Επειδή εδώ και πάρα πολύ καιρό ψήνομαι γι' αυτό, έχω διαβάσει και δει αρκετά. Η γνώμη που έχω διαμορφώσει είναι ότι δεν είναι adventure με στοιχεία από αλλού. Είναι από αλλού γενικώς κι έχει και μερικά στοιχεία adventure, γεγονός που δεν το κάνει adventure. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δε θέλω να το παίξω. Να σου πω την αλήθεια λίγο φοβάμαι για το αν θα το σηκώνει το PC. κατά τ' άλλα γράψε ό,τι θες. Ξέρεις ότι είναι ευχαρίστησή μας να διαβάζουμε απόψεις γενικώς. Απλά θα πρέπει να φτιάξω κι εγώ κάτι γρήγορα για να αποκαθηλώσω το δικό σου κλπ.

(πάντως, κάνω κι άλλα πράγματα κάθε πρωί πριν μπω στο advocate :lol: )

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
11 Δεκ 2013 21:53 #41387 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Τα adventure games σήμερα
Ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο. Εντός του 2013 κυκλοφόρησαν (μέχρι τώρα τουλάχιστον) 54 Adventures. Πέρσι είχαν κυκλοφορήσει 53. Πότε κυκλοφόρησαν πάνω από 50 για τελευταία φορά? Το μακρινό 1997! Χμ....Ανακάμψαμε και έρχονται και ακόμα καλύτερες μέρες! :)

More
12 Δεκ 2013 07:47 #41397 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Τα adventure games σήμερα
Πηγή;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς