Τα έπη της Quantic Dream τώρα και σε PC (STEAM edition)! (ενημέρωση)

Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020, Συντάκτης Fallen Angel, Castledoque

Τα έπη της Quantic Dream τώρα και σε PC (STEAM edition)! (ενημέρωση)

Ενημέρωση 28/5/2020

Ο χρόνος της αποκλειστικότητας στο (όχι και τόσο) αγαπημένο Epic Store σχεδόν τέλειωσε και τα τρία δημοφιλέστατα παιχνίδια της Quantic Dream (Heavy Rain, Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human) έρχονται επιτέλους και στο STEAM με ημερομηνία κυκλοφορίας 18 Ιουνίου!

Αν δεν είστε σίγουροι πως το gameplay θα είναι του γούστου σας, Demo και για τα τρία παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στο STEAM. 


 

Είδηση 20/3/2019

H Quantic Dream είναι μια δημοφιλής και αγαπημένη ανά τον κόσμο εταιρεία ανάπτυξη adventure παιχνιδιών, ή μάλλον παιχνιδιών που δίχασαν την adventure κοινότητα αν είναι πράγματι adventures ή interactive movies. Όλοι της οι τίτλοι χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθηματικές ιστορίες, γρήγορες αποφάσεις σε δύσκολες στιγμές, κριτική ματιά και ψυχαγωγική διάθεση, και γενικά ώριμες υποθέσεις σε περιτύλιγμα οπτικοακουστικής πανδαισίας. Δεν είναι τυχαίο ούτε πως δημιούργησε δική της σχολή (με το Heavy Rain) ούτε που χιλιάδες παίχτες ανά τον κόσμο τρέχουν να αγοράσουν κάθε νέα κυκλοφορία της μόλις αυτή εμφανιστεί στα ψηφιακά ράφια του... Playstation.

Έφτασε η ώρα, όμως, που περίμεναν οι PC-άδες! Οι τρεις δημοφιλέστεροι τίτλοι της εταιρείας, ήτοι: το Heavy Rain, το Beyond: Two Souls και το πιο πρόσφατο Detroit: Become Human, έρχονται επιτέλους και σε PC! Ετοιμαστείτε να (ξανά/πρωτο)βυθιστείτε σε κόσμους που μας συγκλόνισαν με τις ιστορίες του!

Αυτά ήταν τα καλά νέα, τα κακά είναι πως έρχονται μόνο στο Store της Epic Games προς το παρόν...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια